Borneo reis | Individuele reis Sabah hoogtepunten

  boutique

  

16-daagse reis door Maleisië

€ 

Vanaf 5.100,- p.p.

Bekijk de reis in detail

Persoonlijke Offerte

< Voorbeeldreizen

16-daagse rondreis Maleisië

Sabah op Borneo is een echt natuur- en wildlifeparadijs. U begint deze reis in Kota Kinabalu, de hoofdstad van Sabah en de toegangspoort tot de weelderige natuur van Borneo. Hier maakt u kennis met het platteland en de schilderachtige Kiulu-vallei. Vervolgens staat er een actief onderdeel op het programma met de meerdaagse trekking langs het prachtige landschap van het voorgebergte van de Mount Kinabalu, de hoogste berg van Sabah. Tijdens uw trekking maakt u kennis met de lokale bevolking door te verblijven in homestay en hun manier van leven ondertussen genietend van koffievelden en bijenboerderijen. Daarna staat er een verblijf bij de mooie Kinabatangan-rivier op het programma, waar u o.a. ook een revalidatiecentrum van oerang-oetans gaat bezoeken, Per riviercruises gaat u de volgende dagen op zoek naar wildlife. In het Danum Valley Conservation Area gaat u vervolgens nog meer wildlife spotten; dit gebied is het leefgebied van o.a. nevelpanters, Maleise beren, Borneose orang-oetans en de zeldzame Borneo dwergolifanten. Daarnaast zijn hier ook meer dan 300 vogelsoorten te vinden en vele kleurrijke vlinders. Een waar natuurparadijs! U sluit de reis af op Mabul-eiland; de perfecte plek om te duiken!

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - Aankomst in Sabah - Hotel Grandis
Dag 2 - Kiuli-vallei - Hotel Grandis
Dag 3 - Mount Kinablu en homestay - Guas Nabalu Homestay
Dag 4 - Mount Kinablu Foothill trekking - Guas Nabalu Homestay
Dag 5 - Trekking en homestay - Kinabalu Pine Resort
Dag 6 - Reis naar Sepilok Nature Resort - Sepilok Nature Resort
Dag 7 - Borneo wildlife en natuur - Sukau Rainforest Lodge
Dag 8 - Borneo riviercruise - Sukau Rainforest Lodge
Dag 9 - Borneo regenwoud - Borneo Rainforest Lodge
Dag 10 - Borneo regenwoud - Borneo Rainforest Lodge
Dag 11 - 13 - Mabul-eiland vrije dagen - Sipadan Mabul Resort
Dag 14 - Aankomst

Dagprogramma

Dag 1 - Aankomst in Sabah

Bij aankomst op het vliegveld van Kota Kinabalu wordt u vriendelijk verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger.  Middels een privétransfer wordt u vervolgens naar uw accommodatie gebracht. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding en kunt u op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. 

Kota Kinabalu is de hoofdstad van Sabah en fungeert als toegangspoort tot de natuur van Sabah. Het grootste deel van de stad is tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest en daarom zijn de gebouwen relatief nieuw. Je kunt de handwerkmarkt bezoeken, de tempels en moskeeën zoeken en vooral eten uit alle verschillende keukens in deze culturele smeltkroes.

Inclusief:

• Privétransfer naar uw accommodatie
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 2 - Kiuli-vallei

Vandaag wordt u opgehaald bij uw hotel en rijdt ongeveer 45 minuten naar het platteland met een korte stop bij de Tamparuli-hangbrug en de nabijgelegen lokale markt, langs het schilderachtige uitzicht op de Kiulu-vallei.

Bij aankomst bij de vijgenboom  in Kampung Mantob wordt u begroet met een warm welkom en geïnformeerd over het programma van de dag door onze lokale gids. Probeer daarna een paar culturele activiteiten uit, zoals traditionele rijstverwerking, blaaspijp, rijstplanting en rubber tappen voor de lunch.

Nadat u heeft genoten van uw heerlijke traditionele lunch, gaat u op pad voor een ontspannen dorpswandeling met adembenemende landschappen van de schilderachtige vallei terwijl u door een lokale school, weelderige rijstvelden en een hangbrug loopt. Als de tijd en het weer het toelaat, neem dan een duik in de sensationeel verkoelende Kiulu-rivier voordat u terugkeert naar uw accommodatie.
 

Inclusief:

• Excursie: Kiulu countryside inclusief lunch
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 3 - Mount Kinablu en homestay

Op naar uw volgende bestemming. Ontmoet uw gids bij het hotel en rijdt ongeveer 2 uur naar een Dusun-dorp, genesteld in de pittoreske heuvels in de schaduw van de imposante Mt Kinabalu, de hoogste berg in Sabah.

Onderweg maakt u een korte stop op de Pekan Nabalu-markt om (afhankelijk van het seizoen) lokaal fruit te proeven en de benen te strekken. Vervolg de rit naar Kg Kiau. Bij aankomst in Guas Nabalu Homestay wordt u begroet door een warm welkom door uw gastgezin. U krijgt de kans om de lokale ananasfabriek te bezoeken.

Ga na de lunch verder met het verkennen van het dorp, leer hoe ze de lokale koffie verwerken en bezoek de bijenboerderij. Geniet van de zonsondergang met uitzicht op de Kiau-vallei. Keer vervolgens terug naar uw homestay voor diner en overnachting.

Inclusief:

• Privétransfer naar uw accommodatie
• 3 dagen/ 2 nachten Mount Kinablu  Foothill Trekken inclusief volpension en alle bijbehorende activiteiten

Dag 4 - Mount Kinablu Foothill trekking

Na het ontbijt pakt u opnieuw in en maakt u klaar voor u volgende avontuur naar Lemaing 2. Wandel vervolgens naar Mongor-Ongor Hut via Guralau Trail en ga dan verder naar Bonsod Hut. Vervolg de trektocht naar Pamatangan Hut via Rikos en Kandaai Trail. U overnacht vandaag in Pamatangan Hut.

Inclusief:

• 3 dagen/ 2 nachten Mount Kinablu  Foothill Trekken inclusief volpension en alle bijbehorende activiteiten

Dag 5 - Trekking en homestay

Maak vandaag een ochtendwandeling en geniet van de rust van het mistige bos. Daarna een korte trektocht naar de waterval en vervolgens terug naar de Pamatangan-hut. Wandelterug naar Kiulu Nuluh via Tinokok / Hayo Hayo / Kinapasowon Trail.

Aangekomen bij Guas Nabalu Homestay voor lichte verfrissing voordat u vertrekt naar u hotel in Kundasang.

Inclusief:

• Privétransfer naar uw accommodatie
• Overnachting inclusief ontbijt en lunch

 

Dag 6 - Reis naar Sepilok Nature Resort

U wordt opgehaald bij uw hotel en vervolgens naar Sepilok gebracht. Houd er rekening mee dat dit alleen vervoer is en stops onderweg niet zijn inbegrepen. Bij aankomst checkt u in bij het hotel en u heeft de rest van de dag ter vrije besteding. 

Deze plek is geschikt voor natuurliefhebbers. Sepilok Nature Resort wordt omgeven door het groene bos en ligt direct aan de rand van de Kinabatangan-rivier. Dit resort biedt kamers met houten meubilair, compleet met apparatuur binnen en een balkon met uitzicht op de omliggende natuur. 

Inclusief:

• Privétransfer naar uw hotel
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 7 - Borneo wildlife en natuur

In de ochtend wordt u opgehaald door uw transfer die u naar het Sepilok Orang Utan Rehabilitation Center zal brengen.  Tijdens uw bezoek krijgt u onder meer informatie over de toestand van de Orang Utans en de rehabilitatie-inspanningen die in het Centrum gaande zijn. Daarna loopt u  door het regenwoud om vervolgens het voederen van de orang-oetans te zien. Vervolgt u uw weg naar het nieuwe  afgesloten verzorgingsgebied voor jonge orang-oetans. Bezoek daarna het Borneo Sun Bear Conservation Centre voor meer informatie over het behoud van 's werelds kleinste beer.

Na de lunch wordt u naar de haven van Sandakan gebracht voor een 2½ uur durende  boottocht naar de bekroonde National Geographic, Sukau Rainforest Lodge dat langs de langste rivier van Sabah, Kinabatangan ligt. Tijdens de boottocht heeft u al de mogelijkheid om vogels en dieren in het wild te bekijken.

In de middag zal u wederom een boottocht maken om op zoek te gaan naar wilde dieren. De boot heeft een hybride systeem van een buitenboordmotor en elektromotor (afhankelijk van de rivierstroom). Geniet van een diner bij kaarslicht met uitzicht op de rivier, gevolgd door een nachtelijke cruise.

Inclusief:

• Excursie: Bezoek aan het Sepilok Orang Utan Rehabilitation Center & Borneo Sun Bear Conservation Centre
• Transfer naar Sandakan haven
• Boottransfer naar Sukau Rainforest Lodge
• 3 dagen / 2 nachten Kinabatangan Wildlife Safari inclusief volpension en bijbehorende activiteiten. 

Dag 8 - Borneo riviercruise

Ga 's morgens om 06:00 uur op een riviercruise over de Kinabatangan-rivier naar het Oxbow-meer in Kelenanap om meer vogels en dieren in het wild te zien. Na het ontbijt kunt u een educatieve rondleiding volgen langs de Hornbill Boardwalk van de lodge met onze in-house naturalist. In de middag gaat u weer verder met een andere riviercruise om nog meer dieren in het wild te spotten.

Inclusief:

• 3 dagen / 2 nachten Kinabatangan Wildlife Safari inclusief volpension en bijbehorende activiteiten. 

Dag 9 - Borneo regenwoud

Vroeg in de ochtend checkt u uit en gaat u naar Lahad Datu, waar u zal stoppen voor registratie. Daarna rijdt u verder (circa 83 km) naar de Borneo Rainforest Lodge, die wordt omringd door ongerepte oerwoudregio's.

Na de lunch wordt er een diavoorstelling gepresenteerd en gaat u in de middag een trekking maken door het bos en een Canopy Walkway. Geniet later van uw diner in de lodge, gevolgd door een nachtrit in een voertuig met open dak op zoek naar nachtdieren. 

Inclusief:

• Privétransfer naar uw accommodatie
• 3 dagen/ 2 nachten Borneo Raiforest Standaard inclusief volpension en bijbehorende activiteiten

Dag 10 - Borneo regenwoud

Na het ontbijt, breng u de hele dag door met het ontdekken van het bos voor vogels en zoogdieren, leidend naar een helling met oude grafkisten "Coffin Cliff". Vervolgens gaat u naar een waterval voor een duik in verfrissende rotspoelen - "Jacuzzi Pool".

Na de excursie keert u terug naar de lodge voor uw lunch. In de middag kunt u een wandeling maken met een gids in de jungle of relax met een ontspannende sessie' tubing 'langs de Danum-rivier. 

Het diner wordt geserveerd in de lodge. Ga daarna een nachtwandeling maken op zoek naar nachtdieren.

Inclusief:

• 3 dagen/ 2 nachten Borneo Raiforest Standaard inclusief volpension en bijbehorende activiteiten

Dag 11 - 13 - Mabul-eiland vrije dagen

Op dag 12 verlaat u de lodge. Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw accommodatie en vervolgens naar de Semporna-steiger gebracht. 

Ga bij aankomst op de Semporna-steiger naar het kantoor van het Sipadan-Mabul Resort om in te checken en u te registreren voor de boottocht. De gedeelde (SIC) boottocht van Semporna naar Mabul duurt ongeveer 45-60 minuten (het hangt allemaal af van de zeecondities. Bij aankomst in het resort heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. 

Uw verblijf hier omvat alle maaltijden en activiteiten, afhankelijk van het pakket waarvoor u gaat. Eenmaal op het eiland hoeft u alleen maar van elk moment te genieten. Mabul-eiland is een geweldige bestemming om te gaan duiken.

Inclusief:

• Privétransfer naar Semporna pier
• Boottocht Semporna - Sipadan Mabul Resort
• 4 Dagen/ 3 nachten Sipadan- Mabul inclusief volpension (non-diver)

Dag 14 - Aankomst

Vanochtend komt u aan in Amsterdam met koffer vol mooie herinneringen. Wij vertrouwen erop dat u terugkijkt op een mooie reis. 

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 5.100,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Intercontinentale vluchten op basis van Economy Class
• Overnachtingen in sfeervolle accommodaties
• Privétransport/gedeelde transfers zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
• Alle inbegrepen excursies zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
• Entreegelden gedurende het landprogramma
• National Geographic (of soortgelijke) reisgids
• Administratiekosten (t.w.v. €50,- per boeking)

Duurzame onderdelen van uw reis:
• CO2-compensatie voor uw vluchten 
• Bijdrage van €10,- per persoon aan de Avila Foundation

Exclusief:

• Toeristenbelasting
• Toeristenvisum
• Upgrade ticket
• Upgrade Business Class 
• Upgrade kamertype  
• Reis en/of annuleringsverzekering
• Niet genoemde maaltijden en optionele excursies 
• Stoelreserveringen
• Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
• Bijdrage SGR (€5,- per persoon)

Avila Reizen regelt alles voor uw individuele Borneo reis Sabah hoogtepunten

Accommodaties

Hotel Grandis

Hotel Grandis ligt in het hart van de stad, op slechts 15 minuten rijden van de internationale luchthaven Kota Kinabalu en direct naast het hipste lifestyle-winkelcentrum in de stad. Het Hotel Grandis biedt zijn gasten vele diensten, waaronder conciërges, een winkelcentrum, diner in het Rosea Cafe, evenals een vergaderzaal en een conferentieruimte. Voor een prachtige afwerking, kies voor een kamer met een spectaculair uitzicht op de glinsterende Zuid-Chinese Zee, de adembenemende zonsondergangen van Kota Kinabalu en de pittoreske eilanden van het Tunku Abdul Rahman-park.

Het hotel serveert internationale en fusion à-la-cartemenu's of speciaal bereid buffet voor ontbijt, lunch en diner. Het Rosea Café beschikt over een kook- en eetruimte, waar een hoog niveau van kookactiviteit in de open keuken ervoor zorgt dat dineren in het café een waarlijk beleving is.

Uw verblijf: 2 nachten

Guas Nabalu Homestay

Guas Nabalu Homestay ligt aan de voet van de berg Kinabalu, op een hoogte van 1000 meter boven de zeespiegel. Op 2 uur rijden van Kota Kinabalu kunnen gasten van Guas Nabalu gemakkelijk toegang krijgen tot vele toeristische attracties, waaronder Mount Kinabalu, Sabah Tea Garden, Poring Hot Spring, Kundasang Dairy Farm, Memorial Park en vele anderen.

Omdat de locatie dicht bij de berg ligt, kan de temperatuur vooral 's nachts een beetje koud zijn, dus vergeet niet je jas mee te nemen en jezelf warm te houden. Wat betreft het mengen met de lokale bevolking, hoeven gasten zich geen zorgen te maken over de communicatie met hen, aangezien de meerderheid van de dorpelingen, ondanks dat ze van de Dusun-stam afkomstig zijn, Maleis en Engels vrij vloeiend spreekt. Guas Nabalu Homestay geeft je een voortreffelijke homestay-ervaring door een breed scala aan activiteiten te kiezen, waaronder agrotoerisme (koffie, cacao, het oogsten en verwerken van ananas), het leren van overlevingsvaardigheden in het wild, evenals het verkennen van historische locaties en Sabah's natuur.

Uw verblijf: 2 nachten

Kinabalu Pine Resort

In tegenstelling tot onze concurrenten zijn alle houten hutten van Kinabalu Pine Resort volledig gebouwd met behulp van het exclusieve Selangan Batu hardhout. Er zijn standaard of Deluxe hutten, met blokken S & N op de kam van het resort. Alle kamers zijn voorzien van WiFi, satelliettelevisie, intercom, een eigen badkamer, een haardroger en koffie- en theefaciliteiten.

Uw verblijf: 1 nacht

Sepilok Nature Resort

Het Sepilok Nature Resort ligt te midden van een tropisch tuin op slechts 5 minuten lopen van het Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre. De houten chalets zijn gebouwd in harmonie met de omgeving. Vanuit het restaurant kijk je op een meertje omringd door mooie tropische planten. De chalets zijn voorzien van airconditioning, een houten interieur en mooie badkamer. Elk chalet is uitgerust met een televisie en koffie- en theefaciliteiten.

Uw verblijf: 1 nacht

Sukau Rainforest Lodge

De Sukau Rainforest Lodge, gelegen aan de Kinabatangan river, is een kleinschalige in lokale stijl gebouwde eco lodge. Vele eco awards zijn deze bijzondere lodge al ten deel gevallen. De lodge ligt midden in de laagland-jungle. Hier wordt u gewekt door het geluid van de vogels en de apen. Het resort heeft twee type chalet kamers met uitzicht op het regenwoud. De royale kamers zijn voorzien van muggennetten, een plafondventilator en koffie- en theefaciliteiten. In de badkamer liggen gratis slippers en toiletartikelen. Het avond diner wordt geserveerd op de veranda direct aan de oever van de rivier!

Verder is er een relax lounge, een spa en zijn er gratis koffie en thee faciliteiten. De Sukau Rainforest Lodge is een uitstekende uitvalsbasis voor boottochten door het regenwoud. In deze fascinerende omgeving heeft u grote kans om de orang-oetan te zien, maar ook neusapen en de pygmee olifant welke enkel op Borneo voorkomt.

Uw verblijf: 2 nachten

Borneo Rainforest Lodge

De Borneo Rainforest Lodge ligt aan de Danum rivier in Sabah’s grootste beschermde regenwoud. Vanuit de stad Lahad Datu, waar u moet inchecken, is het nog 2 ½ uur rijden naar Danum Valley Conservation Area. U reist in een comfortabele 4x4 dwars door het regenwoud.

Borneo Rainforest Lodge telt slechts 32 chalets, verdeeld in drie categorieёn. De standaard chalets liggen verdeeld in de natuur, de luxe premium liggen aan de rivier en de premium villa’s hebben het mooiste uitzicht over de natuur en de rivier. Alle chalets zijn van alle comfort voorzien, de Premium Deluxe hebben een buitenbad en de luxe villa’s zelfs een jacuzzi.

Het sfeervolle restaurant serveert ontbijt, lunch en diner in buffet-stijl. Er zijn zowel Westerse als Aziatische gerechten verkrijgbaar. Speciale wensen worden, indien mogelijk, gehonoreerd.

Uw verblijf: 2 nachten

Sipadan Mabul Resort

Sipadan Mabul Resort ligt in een kokosnootbos aan de zuid-oostkant van het eiland met uitzicht op het water en het nabijgelegen eiland Sipadan. Het bestaat uit 40 houten chalets en elke kamer heeft twee extra grote eenpersoonsbedden, een bank, een plafondventilator, airconditioning, een eigen badkamer met vrij stromend warm en koud zoet water en een veranda aan de voorzijde.

Uw verblijf: 3 nachten

Bestemmingen

Kota Kinabalu

Kota Kinabalu staat bekend als KK voor de lokale bevolking en is lange tijd de toegangspoort tot het eiland Maleisië Borneo geweest. Gelegen aan de kust, is dit kleine vakantieoord een heerlijke plek om bij te tanken, uw verdere reis te boeken en te genieten van wat rust en ontspanning. Het grootste deel van de stad is herbouwd na de Tweede Wereldoorlog, dus KK is grotendeels modern en hoogbouw. Als u geïnteresseerd bent in het proeven van lokale gerechten, ga dan naar de avondmarkt voor wat verse vis van de barbecue. Dagtochten vanuit KK omvatten een mooie rit op de Noord-Borneo Railway en een excursie naar de naburige eilanden Gaya en Manukan.

Kundasang

Gelegen langs de zijkanten van de Kundasang-vallei, ongeveer zes kilometer van het Kinabalu National Park, biedt Kundasang prachtige natuur, prachtige erfgoedattracties en fantastische markten. Bucolische taferelen van dik groen gras die fel afsteken tegen de donkere puntige toppen met daarboven witte sneeuw, vertonen taferelen die alleen bezoekers konden trekken. Enkele van de beste plaatsen om te bezoeken zijn de fotogenieke Sabah Tea Plantation and Garden, waar gasten gember, kaneel, citroengras en vele andere smaken thee kunnen proberen; de Desa Dairy Farm, met een verscheidenheid aan smakelijke kazen, melk en ijs; en de levendige markt waar reizigers enkele van de regionale delicatessen kunnen ontdekken en heerlijk verse producten kunnen kopen. Geschiedenisliefhebbers zijn mogelijk geïnteresseerd in het Kundasang War Memorial, een eerbetoon aan degenen die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen.

Sepilok

Sepilok, te midden van dicht bebost terrein en weelderige landschappen, ligt in het Maleisische Sabah-district van Noord-Borneo. Deze verleidelijke stad is de thuisbasis van prachtige attracties en spannende activiteiten, die reizigers van heinde en verre aantrekken. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de vele wandel- en peddelmogelijkheden; terwijl diegenen die geïnteresseerd zijn in dierenverzorging verschillende heiligdommen kunnen bezoeken, waaronder: Borneo Sun Bear Conservation Centre, een prachtig etablissement dat zorg biedt aan geredde zonneberen; en het veelgeprezen Sepilok orang-oetan rehabilitatiecentrum, een gemengd dipterocarp bos dat een natuurlijke thuisbasis is voor wees orang-oetans. Een must-see attractie is de Bristlehead Tower, een wonderlijk uitkijkplatform met panoramisch uitzicht over de omliggende schilderachtige landschappe

Kinabatangan

Een indrukwekkende bezienswaardigheid in het hart van Maleisisch Borneo; de Kinabatangan-rivier! Deze rivier kronkelt zich een weg vanaf de bron in het zuidwesten van Sabah, naar de monding van de Sulu-zee. Een boottocht langs de rivier is de beste manier om het regenwoud, de meren en overvloedige flora en fauna van de regio te verkennen, met een programma vol diverse dagtochten en nachtsafari's. Regelmatig waargenomen dieren in het wild omvatten neusapen, orang-oetans, krokodillen, makaken, neushoornvogels, uilen, de civetkat en met veel geluk de -met uitsterven bedreigde- Borneodwergolifant.

Danum Valley Conservation Area

Danum Valley is geen National Park maar een Conservation Area. Het is het grootste en meest beschermde gebied van Sabah, waar Borneo’s meest unieke planten en dieren voorkomen. Een plaats waar uw gevoel van tijd snel verdwijnt. Verken met een gids één van de vele gemarkeerde paden, loop langs mooie watervallen en begeef u naar de plekken waar de meeste fauna voorkomt, namelijk het dak van het regenwoud.

De gidsen zijn bijzonder kundig en dragen hun enthousiasme snel aan u over. Danum Valley is een paradijs voor natuurliefhebbers waar wilde katten, orang-oetans, atletische gibbons, dwergolifanten en de zeer zeldzame nevelpanter en Sumatraanse neushoorn leven. Deze laatste twee zitten zo diep in dit gebied dat ze door bezoekers niet of nauwelijks gespot kunnen worden.

Vanaf de uitkijkpunten langs de met nevel bedekte boomtoppen heeft u een prachtig uitzicht over het verbluffend dichte regenwoud en de dramatisch bergen. Vanuit de loopbruggen op 26 meter hoogte kunt u bijzondere vogels spotten en genieten van de zonsopgang. Een magische aanblik met de hangende ochtendmist.

Mabul Island

Mabul Eiland ligt net buiten de zuidoostelijke kust van Sabah in Maleisië en is vooral bekend als een uitstekende bestemming voor duiktrips en romantische uitjes. Dit charmante kleine eiland beschikt over zandstranden omringt door kokospalmen en opmerkelijk schilderachtige landschappen. Bezoekers kunnen zich verheugen op een brede selectie aan activiteiten, waaronder: kajakken op de oceaan naar een van de vele verborgen stranden van het eiland in een transparante kajak, een bezoek aan zigeuners in het dorp Bajau Laut of snorkelen en duiken door spectaculaire onderwaterwereld die worden bewoond door enkele van de rijkste, meest exotische zeeleven die u overal ter wereld aantreft. Mis de kans niet om het nabijgelegen Tun Sakaran Marine Park te bezoeken, bekend om zijn prachtige schoonheid. Andere populaire activiteiten zijn: sterren kijken, eilandhoppen, zwemmen en onderwaterfotografie.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!