Thailand reis | Rondreis veelzijdig Thailand

  boutique

  

17-daagse reis door Thailand

€ 

Vanaf 4.550,- p.p.

Persoonlijke Offerte

< Voorbeeldreizen

17-daagse individuele reis Thailand

Tijdens deze 17-daagse Boutique-reis ontdekt u het veelzijdige Thailand. Fiets door verschillende delen van Bangkok, van het bruisende China Town tot de authentieke buitenwijken. Verblijf in een villa op de rivier de Kwai bij Kanchanaburi. Bezoek de meest indrukwekkende tempels van Ayutthaya op de fiets. Bewonder het adembenemende landschap van het Khao Sok National Park en ga op zoek naar wildlife, zoals neushoornvogels, gibbons en makaken. Maak een avontuurlijke trekking in het Khao Luang National Park. Sluit de reis af in een heerlijk strandresort in Khanom.

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - Vliegreis naar Thailand
Dag 2 - Aankomst in Bangkok - Riva Surya Bangkok Hotel
Dag 3 - Bangkok stadstour - Riva Surya Bangkok Hotel
Dag 4 - Bangkok fietstour - Riva Surya Bangkok Hotel
Dag 5 - Reis naar Kanchanaburi - The FloatHouse River Kwai
Dag 6 - Erawan-waterval en Birma railroad - The FloatHouse River Kwai
Dag 7 - Reis naar Ayutthaya - Sala Ayutthaya
Dag 8 - Reis naar Khao Sok Nationaal Park - Anurak Community Lodge
Dag 9 - Thaise kookervaring - Anurak Community Lodge
Dag 10 - Khao Sok Nationaal Park - The Phupa Waree Floating Bungalow
Dag 11 - Khao Sok Nationaal Park - Aava Resort and Spa
Dag 12 - Khanom natuur en cultuur - Aava Resort and Spa
Dag 13 - Khanom vrije dag - Aava Resort and Spa
Dag 14 - Trekking Khao Luang Nationaal Park - Aava Resort and Spa
Dag 15 - Khanom vrije dag - Aava Resort and Spa
Dag 16 - reis naar Bangkok - Hotel Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport
Dag 17 - Vertrek vanuit Thailand

Dagprogramma

Dag 1 - Vliegreis naar Thailand

Vandaag start uw rondreis naar het prachtige Thailand! U vliegt met de rechtstreekse vlucht van KLM naar Bangkok, waar u de volgende ochtend zal aankomen. 

Inclusief:

• Intercontinentale vlucht

Dag 2 - Aankomst in Bangkok

Welkom in Thailand, het land van de glimlach!  Na uw intercontinentale vlucht komt u aan in Bangkok. Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht door onze lokale representant. Vervolgens wordt u per privétransfer naar uw hotel gebracht, waar u de komende nachten zult verblijven. 

Inclusief:

• Meet & Greet
• Privétransfer naar het hotel 
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 3 - Bangkok stadstour

In de lobby van uw hotel wordt u opgehaald door uw gids en gaat u op pad om de hoogtepunten en verborgen parels van de stad te ontdekken!

Allereerst gaat u naar Wat Suthat, één van de slechts 10 koninklijke tempels. Vervolgens gaat u naar Lak Mueang, een schrijn gebouwd in 1782. Hierna gaat u naar het beroemde Grand Palace-complex, waar ook de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha staat.

Daarna is het tijd om te genieten van een lunch aan de rivier. Na een heerlijke maaltijd stapt u aan boord van een longtailboot om het doolhof van kanalen en waterwegen in Bangkok te ontdekken. Onderweg stopt u bij het fascinerende Artist's House, een eeuwenoud teakhouten huis dat is omgebouwd tot een galerij, met lokale kunstwerken, fotografie en een poppentheater. Het huis maakt deel uit van een pittoreske gemeenschap die aan de rand van een kanaal ligt. Daarna keert u terug naar uw hotel.

Inclusief:

• Excursie: Best of Bangkok incl. lunch
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 4 - Bangkok fietstour

Deze dag staat er een leuke fietsexcursie op het programma (deelname aan groep, maar privé transfers). U wordt afgezet bij het verzamelpunt voor een kop koffie of thee, een korte briefing en het instellen van de fiets. Tijdens deze tour gaat u het bruisende dagelijkse leven van Chinatown te verkennen. Via smalle steegjes en kronkelende paden die het best toegankelijk zijn met de fiets. U passeert markten en lokale boeddhistische tempels. U steekt de Chao Phraya-rivier over per veerboot en vervolgt de tour in Thonburi, een voormalige hoofdstad van Thailand. U ziet wat meer lokale tempels en een goed voorbeeld van het authentieke Thaise leven. Uiteindelijk steekt u de rivier weer over en gaat u verder in het gebied achter de Pakk Klong Talad-bloemenmarkt terug naar River City waar de tour eindigt. 

Inclusief:

• Excursie: Ontdek Bangkok buiten de gebaande paden op de fiets (deelname aan groep; privé transfers)
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 5 - Reis naar Kanchanaburi

Vanmorgen vroeg (tussen 06:15 - 07:00 uur) wordt u door uw gids opgehaald bij uw hotel en naar de oude vissershaven van Samut Songkram gebracht, lokaal bekend als Maeklong, die bekend staat om zijn spoorwegmarkt. Het station ligt in het midden van een enorme, lokale markt en is meestal vol met mensen. Loop met uw gids over deze bijzondere markt en aanschouw wat er gebeurd als er een trein aankomt. 
 
U vervolgt uw weg naar de stad Kanchanaburi. Hier stapt u op de trein voor een rit naar Nam Tok en gaat u over de beruchte Birma-spoorweg. U passeert het geweldige houten viaduct en u kunt genieten van het prachtige uitzicht over de rivier de Kwai en het landelijke leven langs de spoorlijn. Na de lunch in een lokaal restaurant gaat u naar de Phu Tha Kien pier. Hier stapt u op een traditionele longtailboot die u naar uw unieke accommodatie op het water zal brengen.

Inclusief:

• Privétransfer naar Kanchanaburi incl. stop bij treinrails markt
• Treinrit over Birma spoorlijn
• Lokale lunch
• Privétransfer naar pier
• Boottransfer naar accommodatie
• Overnachting inclusief ontbijt

 

Dag 6 - Erawan-waterval en Birma railroad

Na het ontbijt ontmoet uw gids en neemt u een longtailboot terug naar de Phu Ta Kien-pier om de chauffeur te ontmoeten voor een excursie naar de Erawan-waterval. Deze waterval heeft zeven niveaus die meer dan 1.500 m dalen. U kunt vrij gemakkelijk naar elk niveau lopen over de paden, maar als u naar de top wilt gaan, dan is het een beetje een klauterpartij op de klif - het is de moeite echter waard!

Hierna bezoekt u het Hellfire Pass Memorial Museum. Deze zeer informatieve tentoonstelling is het geesteskind van Tom Morris, een voormalige Australische krijgsgevangene die tijdens de Tweede Wereldoorlog aan de spoorlijn gewerkt heeft. Vanaf het museum kunt u de Hellfire Pas oplopen. Er is een informatieve audio toer, die zeer de moeite waard is. U kunt een flink stuk lopen en terugkeren wanneer u wenst. De kloof was indertijd een belangrijke passage voor de spoorlijn; om een route naar Birma te bewerkstelligen was het nodig hier een doorgang te creëren.

Inclusief:

• Excursie: Erawan waterval
• Lokale lunch
• Excursie: Bezoek Hellfire Memorial
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 7 - Reis naar Ayutthaya

U checkt uit bij het hotel en wordt u door de gids opgehaald en naar Ayutthaya gereden, de hoofdstad van Siam uit de 15e tot 18e eeuw. In 1770 kwamen de Burmezen de stad plunderen en de Thai verhuisden hun hoofdstad naar Bangkok. De rit duurt ongeveer twee tot drie uur, afhankelijk van het verkeer.

In de middag gaat u Ayutthaya op de fiets ontdekken. Rond 13:30 uur start de excursie.  Verken de hoogtepunten van dit historische UNESCO-werelderfgoed. Zo komt u onder andere langs,  Wat Phra Si Sanphet, het Koninklijk Paleis, Wat Lokayasutharam, Wat Na Phra Main en Wat Mahathat.

Hierna wordt u naar uw accommodatie gebracht en kunt u de rest van de dag vrij besteden. 

Inclusief:

• Privétransfer naar Ayutthaya
• Excursie: Ontdek de hoogtepunten van Ayutthaya op de fiets
• Privé transfer naar het hotel
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 8 - Reis naar Khao Sok Nationaal Park

Na een ontspannen ontbijt rijdt u terug naar Bangkok voor een binnenlandse vlucht naar Surat Thani. Hier wacht een lokale representant u op voor uw vervoer naar uw lodge. Hier verblijft u in het Khao Sok Nationaal Park, omgeven door jungle.  

Inclusief:

• Privétransfer naar de luchthaven
• Binnenlandse vlucht
• Privétransfer naar de lodge
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 9 - Thaise kookervaring

In de ochtend rond 9 uur begint u met een kook experience op een biologische boerderij (deelname aan groep). De Thaise keuken heeft een lange en prachtige geschiedenis als een van de meest exotische en buitengewoon gevarieerde keukens ter wereld. Ga tijdens deze kookcursus terug in de tijd en leer hoe u traditionele Thaise gerechten met biologische seizoensgebonden ingrediënten bereid. Natuurlijk gaat u achteraf uw eigen gerechten tijdens de lunch nuttigen. 

Inclusief:

• Excursie: Kook experience op een biologische boerderij (deelname aan groep)
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 10 - Khao Sok Nationaal Park

Vandaag begint u aan uw spectaculaire 2 daagse privétour. 

09:00 - U wordt opgehaald en naar het kantoor van onze lokale partner in Ban Ta Khun gebracht.
10:30 - Kom aan op Rajaprabha Dam en stap aan boord van uw longtailboot en geniet van een tocht door het adembenemende landschap op weg naar het raft house, onderweg langs het prachtige natuurgebied Gui Lin.
11:30 - Kom aan bij de drijvende bungalows en check in bij uw eigen drijvende bungalow in traditionele Thaise stijl. Ontspan, neem een ​​duik, kajak en verken de vele inhammen en klongs van het Khao Sok-meer, of ontspan in alle rust.
12:30 - Geniet van een traditionele Thaise lunch bereid met rijke Zuid-Thaise curry's en heerlijke lokale groenten met ananas en watermeloen als dessert.
13:30 - Vertrek voor een tocht van 2-3 uur door de oude jungle van het Khao Sok Nationaal Park. Afhankelijk van het seizoen kan uw gids u eetbare plantensoorten laten zien, kunt u wilde dieren spotten of een prehistorische grot bezoeken.
16:30 - Ga terug naar het de bungalow voor vrije tijd.
17:30 - ga met uw longtailboot op zoek naar wildlife
19:00 - Geniet van een verrukkelijk Thais diner met verse vis, groenten, pittige Thaise soep en omelet.

Inclusief:

• 2 dagen/ 1 nacht Khao Sok tour (privé) inclusief overnachting, excursies en maaltijden

Dag 11 - Khao Sok Nationaal Park

07:00 - Sta vroeg op en ga nog voor het ontbijt op een ochtend safari met de boot. Vanaf uw boot kunt u (met een beetje geluk) makaken, Langurs, grote neushoornvogels, wilde zwijnen, Gibbon-apen en zelfs af en toe een wilde olifant zien!
08:30 - Geniet van een traditioneel Thais ontbijt; Khao Tom (een hartige rijstepap), eieren en toast, of een heerlijke pannenkoek.
09:30 - Stap aan boord van uw longtailboot voor nog een mooie boottocht terug naar de pier
10:30 - Eenmaal terug op de pier word u naar het naburige dorp vervoerd - Bekijk de tempel en de hangende brug voordat u gaat lunchen met een lokale boerenfamilie.
12:30 - Ga vervolgens door naar uw hotel in Kanom.

Rest van de dag kunt u vrij besteden.

Inclusief:

• 2 dagen/ 1 nacht Khao Sok tour (privé) inclusief ontbijt, lunch en excursies
• Privétransfer naar hotel
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 12 - Khanom natuur en cultuur

Deze dag heeft u een volle dagexcursie. Een lokale expert neemt u mee op zijn longtailboot of vissersboot om getuige te zijn van unieke roze dolfijnen, dus zorg ervoor dat u uw camera bij de hand heeft! Daarna gaat u naar het kleine eiland Koh Nui Nork en leert u over het wonder van de legendarische boeddhistische monnik Luang Por Tuad.
 
Na de lunch ervaart u de natuurlijke schoonheid en de lokale charme van Khanom. Ontdek natuurlijk gevormde grot Khao Wang Thong, bekijk de Samed Chun-waterval - de grootste in Khanom - en ervaar de Thaise manier van zakendoen op de lokale markt.

Inclusief:

• Excursie: Ontdek de verborgen parels van Khanom
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 13 - Khanom vrije dag

Vandaag kunt u geheel vrij besteden.

Ontspan op het strand of breng een bezoek aan het Mu Ko Thale Tai National Park en bewonder de prachtige flora en fauna. 

Inclusief:

• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 14 - Trekking Khao Luang Nationaal Park

Er staat een dagtrekking in Khao Luang National Park op het programma. Maak een adembenemende vier kilometer lange tocht naar de Krung Ching-waterval, die is vernoemd naar de palmbomen genaamd 'Ching Trees'. De waterval bestaat uit zeven lagen met een houten uitkijkplatform bij de grote watervallen die bekend staan als Fon Saen Hah. Naast het feit dat het Krung Ching-gebied de grootste waterval van  Zuid-Thailand heeft is het Khao Luang Nationaal Park ook een uitstekende locatie om vogels te spotten. Hoewel fysiek uitdagend, zal uw tocht elke stap waard zijn.

Inclusief:

• Excursie: Trekking naar Khao Luang National Park
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 15 - Khanom vrije dag

Vandaag kunt u vrij besteden.

Ontdek de watervallen in de buurt of breng bijvoorbeeld een bezoek verschillende kleinere strandjes net ten noorden of zuiden van Khanom. 

Inclusief:

• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 16 - reis naar Bangkok

U checkt uit rond 12:00 uur en kunt u de rest van de ochtend en de middag op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. 

Aan het eind van de middag wordt u opgehaald en naar de luchthaven van Surat Thani gebracht. Per binnenlandse vlucht gaat u terug naar Bangkok. U overnacht in een airport hotel, omdat u de volgende dag 's ochtends weer op de luchthaven moet zijn voor uw terugvlucht naar Amsterdam. 

Inclusief:

• Privétransfer naar de luchthaven
• Binnenlandse vlucht 
• Shuttle transfer naar het airport hotel
• Overnachting inclusief ontbijt

Dag 17 - Vertrek vanuit Thailand

Vanochtend na uw ontbijt wordt u met gedeelde airport shuttle van het hotel naar de luchthaven gebracht.  Hiervandaan vliegt u met de rechtstreekse KLM vlucht naar Amsterdam waar u eind van de middag zal arriveren. 
 

Inclusief:

• Shuttle transfer naar de luchthaven
• Intercontinentale vlucht 

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 4.550,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Intercontinentale vluchten uitgevoerd door KLM Royal Dutch Airlines  op basis van Economy Class
• 2 binnenlandse vluchten uitgevoerd door Thai Smile Airways op basis van Economy Class
• Overnachtingen in sfeervolle en bijzondere accommodaties
• Alle genoemde, benodigde privé transfers
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
• Alle inbegrepen excursies zoals genoemd in 'dagelijkse informatie'
• Entreegelden gedurende het landprogramma
• CO2 compensatie voor uw vluchten (twv €20,- per persoon)
• National Geographic of soortgelijke reisgids

Exclusief:

• Upgrade kamertype
• Reis en/of annuleringsverzekering
• Eventuele vertrekbelasting bij verlaten bestemming
• Niet genoemde maaltijden en optionele excursies
• Stoelreserveringen
• Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
• Administratiekosten (€ 35,- per boeking)
• Eventuele fooien

Avila Reizen regelt alles voor uw rondreis veelzijdig Thailand

Accommodaties

Riva Surya Bangkok Hotel

Riva Surya is ideaal gelegen in de levendige wijk Khao San. De accommodatie biedt een perfecte uitvalsbasis voor uw verkenning van Bangkok.

Dit moderne boutique hotel beschikt over prachtig ingerichte kamers, een elegant restaurant, een zwembad en verdere recreatieve voorzieningen. Het hotel wordt begrensd door culturele schatten, zoals het Grand Palace, de Wat Pho en de Wat Arun. Het hotel is daarnaast gunstig gelegen aan de rivier en hrmee ontstaat de mogelijkheid om u rap in het centrum te bewegen via de Chao Phraya Express-boten.

Uw verblijf: 3 nachten

The FloatHouse River Kwai

Dit hotel bestaat uit privé villa’s met een eigen steiger en een eigen balkon. Het is gebouwd in traditionele Thaise stijl, die perfect harmonieert met de omgeving. Het restaurant en de gezellige lobby ligt in het midden van de drijvende villa’s en is daardoor prima bereikbaar. Het restaurant is uitstekend.

Uw verblijf: 2 nachten

Sala Ayutthaya

Sala is een hotel gelegen in Ayutthaya, bestaande uit 26 stijlvolle kamers en suites, waaronder een luxe 2-level duplex suite met rivierzicht en een romantische suite met 1 slaapkamer en zwembad. Alle kamers en suites van het hotel zijn uitgerust met airconditioning, 32-inch smart-tv's, Wi-Fi, een minibar en kluis. Faciliteiten voor de gasten van het hotel zijn onder meer een goed restaurant, de bar en een 24-uursreceptie.

Uw verblijf: 1 nacht

Anurak Community Lodge

De Anurak Community Lodge ligt temidden van het tropische woud vlak bij het Khao Sok National park. Het is een mooie uitvalsbasis voor diverse tochten in het park en op en rond het meer. De kamers zijn eenvoudig en stijlvol ingericht.

 De Anurak Lodge ligt bijna verborgen in een woud van palmen, in de jungle tussen het Khao Sok National park en het Khlong Phanom National park in. Dit eco-lodge resort is met 18 kamers klein van stuk, maar ruim opgezet in een dichtbegroeide tuin. Wie van de geluiden van de jungle wil genieten, hoeft hier alleen maar op de veranda te gaan zitten. Het hele complex is een soort van open huis voor natuurliefhebbers. De eigenaren hebben lang gezocht voordat ze deze plek hadden gevonden, ver genoeg van de bewoonde wereld, dicht bij de kalkstenen heuvels, de jungle en de rivier. Om de natuur de natuur te laten, worden er bomen geplant, mede om een gevarieerd ecosysteem te bevorderen. Er is bewust voor gekozen geen zwembad bouwen. 

Uw verblijf: 2 nachten

The Phupa Waree Floating Bungalow

Phupa Waree Superior Floating bungalows zijn nieuw gebouwde bungalows op het meer. De bungalows liggen in een rustige hoek van het West-meer, en beschikken over kamers met airconditioning, en zelfs elektriciteit gedurende de avond. Vanaf de veranda bij de bungalow is het genieten van de prachtige jungle in de omgeving. Overnachten op het meer is een avontuurlijke en onvergetelijke ervaring.

Uw verblijf: 1 nacht

Aava Resort and Spa

Khanom is een van Thailand's laatste ongerepte toeristische plaatsen. Een paradijs waar wuivende kokospalmen, weelderige groene landschappen, kalksteen bergen en vrijwel ongerepte stranden nog steeds in hun natuurlijke schoonheid te vinden zijn. Het Aava Resort & Spa ligt aan het prachtige strand van Nadan, een 9km stuk ongerept wit strand met helder blauw water. Khanom staat bekend om zijn zeldzame roze dolfijnen. Locals hier zijn trots op deze zeldzame diersoort en zijn erg betrokken om de oorspronkelijke idyllische leefomgeving te beschermen.

Uw verblijf: 5 nachten

Hotel Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport

Het enige officiële luchthavenhotel Novotel Suvarnabhumi biedt 612 kamers en suites die zijn ontworpen met een intrigerende Thaise invloed en een volledig begrip van de behoeften van de gasten. Alleen Novotel ligt direct naast de luchthaventerminal. Een ontspannen wandeling van 5 minuten via de ondergrondse loopbrug met airconditioning of een korte rit in de 24 uur gratis shuttleservice van de luchthaven vanaf gate 4 bij de terminal. 

Het hotel heeft een overvloed aan faciliteiten van cutting-edge restaurants in 7 restaurants en bars tot de internationaal merk VOUS Spa, het zwembad omgeven door tropische tuinen met bar bij het zwembad en een goed uitgerust fitnesscentrum met sauna en stoombad.

Uw verblijf: 1 nacht

Bestemmingen

Bangkok

Bangkok, de hoofdstad van Thailand, is een altijd dynamische reisbestemming, beroemd om zijn culturele aanbod, bruisend nachtleven en rijke keuze aan eetgelegenheden - die variëren van bruisende straat markten tot zeer luxe restaurants. De culturele hoogtepunten zijn de Smaragden Boeddha in Wat Pho, een boottocht over de ‘Klongs’(grachten) en het Grand Palace. Om te winkelen kunt u een bezoek brengen aan het toeristische centrum van Khaosan Road.

Kanchanaburi

De hoofdstad van de provincie Kanchanaburi is goed te bereiken vanaf Bangkok en herbergt vele natuurlijke en culturele activiteiten. Hoogtepunten van het gebied zijn onder andere Wat Tham Phu Wa, een boeddhistisch tempel complex en de brug over de River Kwai, die door geallieerde krijgsgevangenen werd gebouwd als onderdeel van de Thai-Burma Railway tijdens de Japanse bezetting in de Tweede Wereldoorlog. Vele mannen verloren hun leven tijden de bouw van deze beruchte 'Death Railway', waarvan de de beroemde brug een fantastisch uitzicht biedt op de bergen, steile kliffen, weelderige jungle en kronkelende waterwegen.

Ayutthaya

Ayuttaha was na Sukothai de hoofdstad van het Siamese koninkrijk in de 12e eeuw. U vindt er een aantal spectaculaire historische ruïnes. Door de eeuwen heen groeide de stad en kreeg het de bijnaam 'Venetië van het Oosten'. Het Ayutthaya Historical Park omvat de oude overblijfselen van sierlijke kloosters en religieuze torens. Deze archeologische opgraving is een UNESCO World Heritage Site en de hoofdreden voor een bezoek aan deze stad. Het moderne gedeelte van de stad zelf heeft zijn eigen charmes - waaronder weelderige boeddhistische tempels, schilderachtige oude koloniale nederzettingen en verschillende markten.

Khao Sok National Park

Groene jungle, een prachtig meer, vele soorten wildlife, kalkstenen rotsen, grottenstelsels en mooie watervallen: dit is het Khao Sok National Park. Het is een ontzettend leuke toevoeging aan uw reis door Zuid Thailand. In het park is het prachtige Cheow Lan Lake te vinden, waar u leuke kajaktochten over kunt maken. Tijdens een trekking door het regenwoud kunt u één van de vele soorten dieren die hier leven tegenkomen. Houdt u uw ogen open voor beren, everzwijnen, de marmerkat, wilde olifanten en vele soorten aapjes. Zelfs de tijger leeft hier nog, maar die is een stuk moeilijker waar te nemen. U zult niet teleurgesteld worden!

Surat Thani Province

Situated in southern Thailand, Surat Thani is a rural province set on the Gulf of Thailand. The province encompasses a number of Thailand's most popular attractions including: Khao Sok National Park, Ang Thong National Marine Park and the renowned islands of Koh Samui, Koh Phangan, and Koh Tao. The port town and regional capital of the same name, Surat Thani, serves as a jumping off point and gateway to these spectacularly scenic islands. Visitors can look forward to a wide variety of wonderful activities including island hopping, snorkelling through colourful reefs teeming with marine life, diving, lazing on idyllic beaches, sampling local Thai cuisine at a number of bustling street markets and scooting around. Other popular activities include hiking, swimming in cascading waterfalls and enjoying a host of adventure activities.

Southern Thailand

Zuid-Thailand bekend om turquoise wateren, parelwitte palmstranden, majestueuze kalksteen formaties en idyllische tropische eilanden. Bezoekers kunnen genieten van wereld klasse stranden en de heerlijke lokale keuken vol verse vis gerechten. Spectaculair snorkelen of duiken in één van de maritieme parken, of een bezoek brengen aan Khao Sok National Park behoort ook tot de mogelijkheden.

Khanom

Khanom ligt aan de zuidoostelijke kust van de provincie Nakhon Si Thammarat in Thailand. Herkenbaar aan de met jungle begroeide bergen, turquoise wateren, groen-gouden rijstvelden en honingkleurige stranden, Khanom is een echt verborgen juweeltje dat zowel natuurliefhebbers als avonturiers verwelkomt om de betoverende landschappen te verkennen. Van bruisende nachtmarkten en watervallen tot historische ruïnes en gastvrije dorpjes, deze charmante bestemming herbergt een breed scala aan attracties. 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!