tayrona national park avila reozen

Rondreizen Colombia

Wanneer u een rondreis door Colombia wilt maken dan is het belangrijk dat uw reisprogramma aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en interesses. Het voordeel van een reis op maat is dat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn en dat u alles in kunt vullen zoals u dat wilt. Wij zijn u daarbij graag behulpzaam met een zowel persoonlijk als professioneel advies, gebaseerd op onze eigen ervaringen en een diepgaande kennis van de bestemmingen.

Uw ideale rondreis door Colombia begint bij Avila Reizen.

U treft hieronder enkele voorbeeld rondreizen om inspiratie op te doen.
Wij hanteren drie typen reizen:

Authentique

Bij dit reistype ligt de nadruk op bijzondere ervaringen. Deze reizen bieden een mix van kleinschalig en sfeervolle accommodaties, een bijzondere reisroute en een gedegen kennismaking met het land.

Boutique

Kenmerkend voor deze reizen zijn het oog voor comfort en een unieke route. De accommodatie vormt een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving en hierbij zijn kleinschaligheid en luxe belangrijke begrippen.

Unique

Voor deze reizen geldt: The Sky is the Limit. Uw stoutste (reis)dromen worden waargemaakt. Van bijzonder hotel tot privé-eiland, van strandhuisje tot luxe villa met personeel, en van vervoer in antieke auto tot en met privéjet.

 

Klik hier voor algemene informatie over Colombia reizen


profielfotos parels van ColombiaDe parels van Colombia - Boutique reis - 16 dagen (FD special)

Tijdens deze 16-daagse reis ontdekt u enkele van de mooiste van het land. Naast het verkennen van prachtige steden mag een bezoek aan de koffieplantages natuurlijk niet ontbreken. U sluit de reis af op een heerlijk paradijs, Isla Mucura. Laat u meenemen naar het land van koloniale steden, de salsa en de kleurrijke cultuur.

Lees meer:

Colombia authentique reisColombia Authentique reis naar het best bewaarde geheim van Zuid Amerika - 20-daagse reis 

Colombia is een pareltje. Avontuurlijk, passievol, een genot voor alle zintuigen.Tijdens deze reis gaat u van de ene kolonialeverwondering naar de andere in totaal verschillende decors.U reist door ruige berlandschappen, woestijnen en jungle. Langs de koffieregio en ot aan de Caribische kust.

Lees meer:

Eco Colombia Authentique reis - 22 dagen

Dit is een reis voor liefhebbers van Natuur en Wildlife, inderdaad, beide met een hoofdletter, maar ook indien u van cultuur en kunst houdt, kunt u tijdens deze reis uw hart ophalen. Een werkelijk prachtige reisbelevenis die vanuit de metropool Bogota naar enkele van de meest afgelegen één allermooiste gebieden van Colombia leidt, zoals Cano Cristales, het natuurreservaat bij Hato de Aurora, de schitterende Pacific Coast regio en Golfo de MorrosquilLo. Laat u verrassen door een land met karakter!

Lees meer:

Colombia & Panama Luxe Boutique reis - 14 dagen

Deze reis voert u naar de mooiste én meest exclusieve plekjes van Colombia en Panama. In Colombia ervaart u de schoonheid van de koloniale stad Cartagena & omgeving, en tijdens de reis door Panama leert u beide kustgebieden kennen. De Caribische kust is ruig en deels onontwikkeld, aan de Stille Oceaan echter vindt u enkele vissersdorpjes en lange brede zandstranden. U verblijft op alle bestemmingen in topaccommodatie!

Lees meer:

Colombia luxe Boutique reis - 20 dagen

Deze reis laat u kennis maken met uiteenlopende gebieden in het prachtige Colombia. Een comfortabele reis met een vleugje extra avontuur met als afsluiter het mythische Cartagena. 

Lees meer:

Ciudad PerdidaColombia ongerept – Authentique reis - 19 dagen

Gedurende deze reis maakt u kennis met aantal van de meest ongerepte en onontdekte gebieden van Colombia! Ontwijk het massatoerisme en ontdek het authentieke Colombia. U bezoekt bekendere plaatsen als de Tatacoa woestijn, de hoofdstad Bogotá en de Caribische stad Cartagena. Wat onbekender maar zeker niet minder spectaculair is de trekking met als hoogtepunt Ciudad Perdida.

Lees meer: