Explore

Namibië

Zonder enige twijfel behoort Namibië tot één van de meest fotogenieke landen van de wereld. Het land wordt gesierd door de enorme afwisseling in natuur. Van de hoge zandduinen tot één van ’s werelds grootste canyons, Namibië heeft het allemaal! Wanneer u op zoek bent naar een zeer gevarieerde reis, waarbij natuur, cultuur en wildlife centraal staan, dan is Namibië de ideale bestemming voor u!

Laat u vooral betoveren door de rust en sereniteit, die in weinig andere landen te vinden is. Het land staat bekend om de kleinschalige, luxe accommodaties, waar de beleving ten alle tijden centraal staat. Zo kunt u vaak wegdromen bij het uitzicht op de omliggende, uitgestrekte natuur. Dit kunt u bijvoorbeeld ervaren in het unieke Damaraland, waar u naast de schitterende natuur ook cultuur treft. Hier zijn nog rotsschilderingen te zien, die al duizenden jaren geleden gemaakt zijn door stammen die in dit gebied leefde. In Etosha National Park beleeft u enerverende safari momenten, waarbij u op zoek gaat naar neushoorns, leeuwen én olifanten!

Namibië is bij uitstek een land, waar vele unieke experiences kunnen worden beleefd. Zo kunt u de himba’s bezoeken in een traditioneel dorp, gelegen nabij de grens met Angola. U kunt met een luchtballon boven de hoogste zandduinen van de wereld zweven, terwijl de zon langzaam op komt. Het is ook zeker een aanrader om met een buggy van de steile duinranden af te dalen, wat voor een enorme adrenaline kick zorgt. Van de ruige Skeleton Coast tot de kalahariwoestijn en van de Fish River Canyon tot de Caprivi Strip: Namibië is een absolute must voor iedere reiziger!