Explore

Namibië

Zonder enige twijfel behoort Namibië tot één van de meest fotogenieke landen van de wereld. Ongekende panorama’s: van de hoge zandduinen tot één van ’s werelds grootste canyons, Namibië heeft het allemaal. Wanneer u op zoek bent naar een zeer gevarieerde reis waarbij beleving, natuur en wildlife centraal staan, dan is Namibië de ideale bestemming voor u!

Laat u betoveren door de rust en sereniteit. Het land staat bekend om de kleinschalige, luxe accommodaties waar u kunt wegdromen bij het uitzicht op de omliggende, uitgestrekte natuur of de ongekende sterrenhemels. Maar in de ruige regio Damaraland treft u ook prehistorische rotstekeningen, opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. En reis verder noordelijk om kennis te maken met de levensstijl van de nomadische Himba-bevolkingsgroep nabij de Epupa-watervallen.

Komt het aan op wildlife, dan kunt u niet om Etosha National Park heen. Beleef enerverende safarimomenten, waarbij u op zoek gaat naar onder andere neushoorns, leeuwen én olifanten! Daarnaast biedt de smalle en groene Caprivistrook een fascinerende tegenstelling tot de rest van het land, maar is ook populair bij vele soorten wild.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl