Namibië Reizen

Namibië behoort zonder twijfel tot één van de meest fotogenieke landen van de wereld. Deze fascinerende reisbestemming blinkt uit in ongekende panorama’s: van de hoge zandduinen tot één van ’s werelds grootste canyons. Namibië heeft het allemaal! Wanneer u op zoek bent naar een zeer gevarieerde reis, waarbij beleving, natuur en wildlife centraal staan, dan is Namibië de ideale reisbestemming voor u!

Adembenemende Namibië reizen

Laat u betoveren door de rust en sereniteit van Namibië. Dit uitgestrekte land herbergt vele fascinerende plekken, die iedere Afrika liefhebber eens ervaren moet hebben. Beklim de hoogste zandduinen van het land bij de Sossusvlei of maak kennis met verschillende culturen in Damaraland, waar u tevens eeuwenoude rotstekeningen kunt bekijken. In het zuiden treft u de adembenemede Fish River Canyon met vele mooie uitzichtpunten. De Skeleton Coast is de ruige kust van Namibië, waar scheepswrakken vandaag de dag nog te zien zijn. Voor wildlife zit u goed in Etosha National Park, waar u met uw stoere huurauto op zoek gaat naar vele wilde dieren. Ook kunt u de rustgevende en groene Caprivistrook optimaal verkennen tijdens een mooie boottocht!

Fish River Canyon

Ontdekkingsreizen en self drives in Namibië

Uw Namibië reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd! Met Avila door Namibië reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Namibië is de ideale bestemming voor een self drive om de diversiteit optimaal te ervaren.

Voorbeeldreizen Namibië

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Namibië, het land van vele gezichten

Namibië staat voornamelijk bekend om fascinerende en uitgestrekte natuur. En dat ziet u in het hele land op verschillende manieren terug. Zo bestaat de ruige kustlijn van Namibië veelal uit zeer hoge zandduinen, waarvan de meest beroemde bij de Sossusvlei te vinden zijn.

In het noorden van het land ligt Etosha National Park. Dit is dé plek voor prachtige safari’s. U kunt hier dan ook veel wilde dieren spotten, zoals neushoorns, leeuwen en olifanten. Het park wordt gedomineerd door een gigantische zoutvlakte, die voor een uniek karakter zorgt.

Namibië kent naast woestijn ook een zeer groen gedeelte, namelijk de caprivistrook, gelegen in het uiterste noordoosten van het land. Hier treft u weelderige natuur en kunt u prachtige boottochten maken op één van de rivieren.

Naast de natuur is ook cultuur een belangrijk onderdeel van Namibië. In het noorden kunt u de Himba’s ontmoeten. Verder kunt u tijdens uw rondreis door Namibië ook kennis maken met de culturen van de Damara’s en de San Bushmen.

U wisselt natuur en cultuur af met kleine stadjes met een Duits karakter, zoals Lüderitz en Swakopmund. U kunt hier dan ook niet om de Kaffee mit Kuchen, Konditorei en Duitse architectuur heen. Dit maakt uw diverse Namibië avontuur helemaal compleet.

Woestijnolifant