Explore

Tanzania

Als u wegdroomt over een reis naar Afrika is de kans groot dat de beelden die aan u verschijnen in Tanzania liggen.

De vlakten van de Serengeti, de Kilimanjaro vulkaan en de Ngronogoro krater behoren tot de bekendste trekpleisters van het continent, en niet voor niets, weinig bestemmingen kunnen zich meten met de wildlife en adembenemende landschappen die hier worden aangetroffen.

Andere populaire parken zijn Tarangire en het Manyara meer, en meer naar het zuiden toe Selous, wat één van de grootste beschermde natuurgebieden van het continent is.Stammen als de Masai en de Hadzabe kleuren het land verder in.

Verborgen parels zijn er ook meer dan genoeg, zo kunt u in Mahale nationaal park en en in Gombe nationaal park langs het Tanganyika meer chimpansees in het wild zien (de bekende Jane Goodall deed veel van haar onderzoek in deze regio), Katavi en Ruaha zijn tevens spectaculair zonder de massa reizigers die naar het noorden toe trekken.

 

Na uw safari en onderdompeling in Tanzania’s ruige natuur vindt u ontspanning aan de paradijselijke stranden van de Swahili kust aan de Indische oceaan of op de eilanden Mafia, Pemba en natuurlijk Zanzibar.

 

Inspiratiereizen

unique

Selous & Zanzibar

vanaf € 9.595- per persoon
13 dagen

boutique

Tanzania & Pemba

vanaf € 8.995,- per persoon
15 dagen

boutique

AFRICAN PLAINS (Great Migration - juli/augustus)

vanaf € 7.950,- per persoon
15 dagen

boutique

Tanzania & Zanzibar familiereis

vanaf € 7.250- per persoon
16 dagen

authentique

Klassieke safari en authentiek Mafia

vanaf € 7.750,- per persoon
18 dagen

unique

Tanzania Nomad

vanaf € 11.175,- per persoon
14 dagen