Tanzania Reizen

Tanzania is de ultieme safaribestemming. U verblijft tijdens uw rondreis in prachtige accommodaties, die midden in de natuur gelegen zijn. Bovendien biedt Tanzania de perfecte afsluiting van een reis op één van de tropische eilanden Zanzibar, Pemba en Mafia, waar u in alle rust kunt nagenieten van uw safari.

Indrukwekkende Tanzania rondreizen

In de Serengeti gaat u samen met uw privé gids gaat u op zoek naar de beroemde Big Five, bestaande uit de buffel, leeuw, olifant, luipaard en neushoorn. Tijdens onze zomermaanden vindt hier het grootste spektakel, de jaarlijkse migratie van wildebeest, plaats, wanneer duizenden dieren de Mara-rivier oversteken. Een fenomeen dat u niet mag missen! Andere populaire parken zijn natuurlijk Tarangire en Lake Manyara National Park. Samen met een bezoek aan de Ngorongoro Krater beleeft u Tanzania hier op z’n best. Verborgen parels zijn er ook meer dan genoeg, zo kunt u in Mahale en Gombe National Park chimpansees in het wild zien! Of bezoek de zuidelijke parken als Selous, Ruaha en Mikumi. De ervaring er minstens net zo goed.

Serengeti Tanzania

Rondreis Tanzania geheel op maat

Uw Tanzania rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Tanzania reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! In Tanzania ervaart u safari op zijn best!

Voorbeeldreizen Tanzania

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

De spectaculaire wildernis van Tanzania

Tanzania doet meteen denken aan documentaires van de National Geographic over de savannes van de Serengeti en de rivieroversteek van de Grote Migratie. Deze natuurspektakels kunt u zelf beleven op deze bijzondere safaribestemming.

Uw vliegtuig landt tussen de imposante Mount Kilimanjaro en Mount Meru, waar u na aankomst wordt omringd door koffie- en bananenplantages. Hierna gaat u onderweg naar de mooiste safariparken van het land. Bezoek Lake Manyara met zijn grote verscheidenheid aan vogels of het prachtige Tarangire National Park dat bekend staat om het mooie landschappen en grote groepen olifanten.

Een van de hoogtepunten van uw rondreis is de Ngorongorokrater. Vanaf de kraterrand heeft u een spectaculair uitzicht over het gebied waar de grootste concentratie wilde dieren van Afrika leeft. U kunt hier met uw gids een safari maken in de krater, of een wandeling op de kraterrand maken.

De Serengeti is een ander hoogtepunt tijdens uw rondreis. In de eindeloze savannes beleeft u de meest bijzondere safari-ervaringen. Van de Grote Migratie tot groepen olifanten en groepen leeuwen tot luipaarden in de bomen en zo veel meer!

Vergeet ook de minder bekende parken in het zuiden van het land niet, waar u naast de traditionele autosafari ook wildlife per boot kunt bekijken in Selous National Park. U kunt in Tanzania zelfs chimpansees spotten. De ideale bestemming voor elke wildlife-liefhebber!

Zwembad Beho Beho Camp