Explore

Tanzania

Wanneer u denkt aan safari, dan is de kans groot dat uw gedachten uit gaan naar Tanzania. En dat is niet meer dan logisch, aangezien het land rijk is aan iconische wildparken, die wereldwijd bekend zijn. U verblijft vaak in prachtige accommodaties, die vaak midden in de natuur gelegen zijn. Geniet ’s avonds van alle geluiden van de natuur, terwijl u weg droomt bij alle mooie momenten van de dag. Bovendien biedt Tanzania de perfecte afsluiting van een reis door de aanwezigheid van de tropische eilanden Zanzibar, Pemba en Mafia, waar u in alle rust kunt nagenieten van alle bijzondere momenten.

De Serengeti is verreweg het populairste park van Tanzania, en misschien wel van heel het Afrikaanse continent. U gaat hier samen met uw privé gids op zoek naar de beroemde Big Five, bestaande uit de buffel, leeuw, olifant, luipaard en zwarte neushoorn. Bovendien vindt de jaarlijkse migratie van wildebeest plaats in de Serengeti. Tijdens onze zomermaanden vindt het grootste spektakel van de migratie plaats, wanneer duizenden dieren de Mara rivier oversteken. Een fenomeen dat u niet mag missen!

Andere populaire parken zijn natuurlijk Tarangire en Lake Manyara National Park. De parken zijn kleiner in oppervlakte, maar zeker niet minder als het aankomt op de beleving. Samen met een bezoek aan de Ngorongoro Krater beleeft u Tanzania hier op z’n best.
Verborgen parels zijn er ook meer dan genoeg, zo kunt u in Mahale en Gombe National Park, die aan het reusachtige Lake Tanganyika zijn gelegen, chimpansees in het wild zien! Daarbij ontloopt u de massa reizigers, wanneer u zuidelijke parken als Selous, Ruaha en Mikumi bezoekt. Bovendien is de ervaring er minstens net zo goed.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl