Zimbabwe Reizen

Zimbabwe is een magische reisbestemming! Maak een safari per jeep, of een boottocht over de Zambezi-rivier. Geniet tijdens uw Zimbabwe rondreis van een sundowner, terwijl de laatste zonnestralen het landschap bestrijken met een gouden gloed. Bewonder het silhouet van gracieuze giraffen en de oranje zon die langzaam wegzakt achter de horizon. Met onze Zimbabwe reizen kunt u eindelijk de Victoria Falls van uw bucketlist afstrepen.

Ongerepte Zimbabwe rondreizen

Zimbabwe bestaat uit enkele fantastische nationale parken, die veelal nog onaangetast zijn. Zodoende beleeft u hier de mooiste safarimomenten en dat in betoverende natuurgebieden. Eén van de beroemdste parken van Afrika ligt dan ook in Zimbabwe, namelijk het Hwange Nationaal Park. Dit park staat bekend om het spotten van vele olifanten families. Bezoek ook zeker het nabij gelegen Matobo National Park, waar u grote rots-combinaties treft, die het park een uniek karakter geven. De pareltjes van Zimbabwe liggen in het noorden van het land. Safari’s in onder meer het Mana Pools Nationaal Park zijn ronduit fenomenaal. Tot de meest indrukwekkende plekken van Zimbabwe behoort zonder twijfel de spectaculaire Victoria Falls, Afrika’s breedste waterval.

Olifant bij Lake Kariba

Zimbabwe rondreizen en self drives

Uw Zimbabwe rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Zimbabwe reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Zimbabwe is de ultieme bestemming voor het beleven van magische safarimomenten.

Voorbeeldreizen Zimbabwe

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Rondreis door Zimbabwe, een Safariparadijs

Zimbabwe behoort zonder enige twijfel tot Afrika’s mooiste reisbestemmingen. Het land kent veelal ongerepte natuur en blinkt uit in het bieden van een magische safaribeleving. Tot de bekendste parken behoren Hwange en Matobo National Park. U kunt hier vele mooie game drives maken alsmede wandelsafari’s.

De Zambezi-rivier vormt de natuurlijke grens tussen Zimbabwe en Zambia. Eén van de spectaculairste plekken van deze rivier is zonder twijfel de Victoria Falls. Op dit punt valt het kolkende water Zimbabwe binnen.

Zimbabwe kent ook meerdere parken die minder bezocht worden door reizigers, waaronder Gonarezhou National Park. U kunt hier onder meer olifanten, buffels, hyena’s en met een beetje geluk ook katachtigen, zoals leeuwen en luipaard, tegenkomen.

Verder naar het noorden ligt Matusadona National Park aan het gigantische Lake Kariba. U wisselt hier schitterende game drives af met bootsafari’s op het meer. U kunt hier onder andere nijlpaarden, krokodillen en ongelooflijk veel vogels spotten.

Mana Pools National Park ligt eveneens aan de Zambezi-rivier en is één van de meest onherbergzame gebieden van het land. Er wordt veelal van een klein vliegtuigje gebruik gemaakt om het park te betreden. Zodoende krijgt u direct een fantastische indruk van dit indrukwekkende gebied.

Leeuw in Hwange