Explore

Zimbabwe

Een safari per jeep door zinderend Zimbabwe of een varende safari over de Zambezi-rivier. Genieten van een sundowner terwijl de laatste zonnestralen het landschap bestrijken met een gouden gloed. Het silhouet van gracieuze giraffen en de oranje zon die langzaam wegzakt achter de horizon. De Victoria Falls eindelijk van je bucketlist afstrepen. En misschien zelfs wel eindelijk die helikoptervlucht maken over die magnifieke watervallen!

Zimbabwe bestaat uit enkele fantastische nationale parken, die veelal nog onaangetast zijn. Zodoende beleeft u hier de mooiste safari momenten en dat in een betoverende natuur. Eén van de beroemdste parken van Afrika ligt dan ook in Zimbabwe, namelijk Hwange National Park. Dit park staat bekend om het spotten van vele olifanten families. Bezoek ook zeker het nabij gelegen Matobo National Park, waar u grote rotscombinaties zult treffen. Met name neushoorns komen er veel voor; u zou deze giganten zelfs te voet kunnen spotten, wat een onuitwisbare ervaring oplevert!

De pareltjes van Zimbabwe liggen in het noorden van het land. Mana Pools is een van de meest bijzondere. Tijdens het regenseizoen ontstaan er vele meren en wordt het deels zelfs onbegaanbaar. Wanneer alles opdroogt, komen er ontzettend veel dieren naar dit gebied, waardoor safari’s hier fenomenaal zijn. Verder valt het aan te raden om Matusadona National Park te bezoeken, waar u aan Lake Kariba kunt verblijven. Hier bevinden zich enkele prachtige accommodaties, die uitzicht over het meer bieden.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl