Explore

Myanmar

Myanmar is een magische bestemming, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Het land (zo’n ruime vijftien keer groter dan Nederland) is gevuld met ontelbaar veel parels, waar het lijkt alsof u zo in een film uit 1900 stapt. Het straatbeeld vult zich vooral met mensen op paard en wagen, mannen die een longyi (traditionele rok) dragen, vrouwen met thanakha (traditionele make-up), monniken in donkerrood-gekleurde gewaden en theedrinkende inwoners in een van de vele traditionele theehuizen.;

Proef de bijzondere sfeer van dit land, en bezoek tijdens uw maatwerkreis zeker het fabelachtige Bagan met haar duizenden tempels, de drijvende dorpen op het rustieke Inlé Lake en het koloniale Mandalay. Yangon, met The Strand als wereldberoemd koloniaal hotel, is een goed begin- en eindpunt van uw reis.

 

Naast exclusieve boutique accommodaties geniet u in Myanmar, afhankelijk van de locatie, vaak van charmante kleinschalige verblijven in lodges en bungalows. De ongerepte stranden aan de Golf van Bengalen vormen een ontzettend fijne afsluiting van uw ervaring met deze ongerepte, en nog niet zo drukbezochte, Aziatische bestemming.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl