Myanmar Reizen

Myanmar is een magische reisbestemming, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Het is gevuld met ontelbaar veel parels, waar het lijkt alsof u zo in een film uit 1900 stapt. Tijdens een reis door Myanmar ziet u in het straatbeeld mannen die een longyi (traditionele rok) dragen, vrouwen met thanakha (traditionele make-up), monniken in donkerrood-gekleurde gewaden en theedrinkende inwoners in één van de vele traditionele theehuizen.

Authentieke Myanmar reizen

Proef de bijzondere sfeer van dit land, en bezoek tijdens uw maatwerkreis zeker het fabelachtige Bagan met haar duizenden tempels, de drijvende dorpen op het rustieke Inle Lake en het koloniale Mandalay. Maak prachtige wandelingen in de prachtige Shan-provincie en bezoek onderweg traditionele dorpen. Yangon, met The Strand als wereldberoemd koloniaal hotel, is een goed begin- en eindpunt van uw reis. De ongerepte stranden aan de Golf van Bengalen vormen een ontzettend fijne afsluiting van uw ervaring met deze ongerepte, en nog niet zo drukbezochte, Aziatische bestemming.

Het platteland in de omgeving Bagan

Myanmar cultuurreizen

Uw Myanmar reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Myanmar reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Myanmar is een fantastische bestemming voor cultuurliefhebbers.

Voorbeeldreizen Myanmar

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Verken het mystieke Myanmar

Yangon is de grote economische, culturele en historische stad van het land, maar niet de hoofdstad. Het heeft indrukwekkende koloniale gebouwen en de oudste pagode ter wereld, genaamd de Schwedagon pagode. Neem deel aan een “blessing” ceremonie en leer meer over de lokale cultuur en haar gebruiken.

De Shan-provincie is zeker een must om te bezoeken. Naast authentieke dorpjes en prachtige natuur, ligt het intrigerende Inle Lake in deze provincie. Vaar langs de dorpen op palen, de drijvende tuinen en aanschouw de lokale vissers balanceren op een been terwijl ze roeien met het andere been.

Het ultieme hoogtepunt is zonder twijfel Bagan. De vroegere hoofdstad heeft duizenden tempels, pagodes en kloosters die verspreid liggen over de omgeving. Fietsend, met de auto of per luchtballon kunt u deze fascinerende tempels bewonderen.

Ga aan boord van een luxe cruise en vaar over de Ayeryarwady naar het religieuze centrum van Myanmar, de stad Mandalay. Een interessante plek om de kloosters te bezoeken van de duizenden monniken die in de stad wonen.

Voor een strandafsluiting kunt u ontspannen aan de idyllische witte stranden van Ngapali Beach of in een resort op een ongerept eiland in de Mergui-archipel.

Vissers op Inle Lake Myanmar