Zuid-Korea Reizen

Zuid-Korea is een land in het prachtige noordoost Azië waar niet meteen aan gedacht wordt als vakantiebestemming. Maar dit kleine land heeft ontzettend veel te bieden. De hoofdstad Seoul is een moderne levendige stad, waar traditionele elementen en de authentieke cultuur van Korea nog steeds goed te vinden zijn. Spectaculaire natuurgebieden en een heel scala aan eilanden maken Zuid-Korea een unieke reisbestemming!

Indrukwekkende Zuid-Korea rondreizen

Tijdens een rondreis door Zuid-Korea is het start- en eindpunt de dynamische hoofdstad Seoul. Naast een fascinerende skyline vind u hier ook het bijzondere Changdeokgung-paleiscomplex. Ontdek de prachtige natuur bij de verschillende wonderschone Nationaal Parken van Zuid-Korea, waar naast rijke flora en fauna ook het Boeddhisme vertegenwoordigd wordt, zoals bij het Songnisan Nationaal Park, het Seoraksan Nationaal Park en het Gayasan Nationaal Park. Ontspan op het Jeju-eiland en duik de geschiedenis in bij het adembenemende UNESCO-werelderfgoed Gyeongju met de wereldberoemde Bulguksa-tempel. Bewonder de theeplantages van Boseong, verken het Hallyo San Nationaal mariene park en bezoek de kleurrijke wijk in het levendige havenplaats Busan. Vaar met een boot langs de vele eilanden van het Dadohaehaesang Nationaal Park en maak kennis met het Zuid-Koreaanse traditionele leven.

Seoraksan Nationaal Park - South Korea

Zuid-Korea privéreizen en selfdrives

Uw Zuid-Korea rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Zuid-Korea reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Zuid-Korea is een geweldige bestemming voor natuur- en cultuurliefhebbers.

Voorbeeldreizen Zuid-Korea

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Reizen naar Zuid-Korea; land van moderniteit en traditie

Het kleine Zuid-Korea is een fascinerende bestemming, één van de drie rijkste landen in Azië. Een land dat aan de noordkant grenst aan het illustere Noord-Korea en verder omringd wordt door zee. Naast moderne metropolen met indrukwekkende skylines, kunnen cultuur- en natuurliefhebbers hier ook volop genieten.

De hoofdstad Seoul heeft ontzettend veel te bieden. Verken deze geweldige metropool; bezoek de kunstgalerijen in de Insadong-wijk, ontspan in mooie parken en ga op onderzoek uit bij de traditionele nachtmarkten. Ga winkelen in de populaire Myeong-dong-wijk, beklim de N Seoul Tower en geniet van een spectaculair uitzicht en bezoek het Changdeokgung paleizencomplex. Vergeet niet om door de Bukchan Hanok Village te wandelen, waar u terug in de tijd stapt.

Zuid-Korea kunt u heel goed zelf per huurauto verkennen. Daarnaast beschikt het land ook over goede trein-bus en bootservices. Naast het vasteland zijn er namelijk vele eilanden die in Zuid-Korea bezocht kan worden. Een aanrader hiervoor is het Jeju-eiland; een absolute parel voor natuurliefhebbers met haar rotsachtige kustlijn, witte stranden, vulkanisch binnenland en de hoogste berg van Zuid-Korea, de Hallasan.

Voor natuur zit u in Zuid-Korea sowieso goed, want het land beschikt over 22 Nationale Parken, waaronder 18 berggebieden, 3 mariene parken en 1 historisch park, namelijk de bijzondere stad Gyeongju, ooit de hoofdstad van het eeuwenoude Silla Koninkrijk en nu een adembenemend UNESCO-werelderfgoed. In sommige natuurparken komt u elementen van het Boeddhisme tegen, waardoor het land ook voor spirituele inspiratie zorgt.

Seoul by night