Barbados Reizen

Welkom op Barbados! Een koraaleiland, verdreven uit zee door vulkanische activiteit in een verre tijd. Kristalheldere oceaan, azuurblauwe luchten en rijke, gouden stranden, Barbados is een juweeltje van de Caribische bestemmingen. De charmante, ontspannen sfeer wordt aangevuld door de vriendelijkheid van de mensen en de geest van rustig avontuur. Landinwaarts zijn er velden met suikerriet, botanische tuinen, natuurlijke ondergrondse grotten, 17e-eeuwse plantagehuizen en felgekleurde dorpjes waar cricket, de nationale sport, wordt gespeeld door de dorpelingen. Barbados is de ideale reisbestemming voor een onvergetelijke eilandvakantie.

Barbados reizen in een oase van luxe

Barbados is een toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar de mooiste zonovergoten stranden, Saint Peter’s Bay en Port Ferdinand, en uren pure ontspanning. Aan de westkust strekken stranden van fijn wit zand zich uit langs een blauwgroene zee. De vele koraalriffen bieden een perfecte bestemming om te duiken of te snorkelen. De passaatwinden aan de oostkust zijn vooral in trek bij windsurfers en geven het eiland een mild en aangenaam tropisch klimaat. Barbados biedt enkele van de beste golfbanen ter wereld. Niet voor niets heeft het de bijnaam van ‘Little England’ aan het Engels aandoende, heuvelachtige landschap in het binnenland. In het zuiden bruist het levendige St. Lawrence Gap met een gevarieerd uitgaansleven. In het zuidwesten ligt de hoofdstad Bridgetown met noordelijk daarvan de fraaiste stranden en charmante dorpjes zoals Holetown. Een bestemming waar veeleisende reizigers, beroemdheden en bruidsparen moeiteloos samengaan in het genieten van dit kleurrijke en unieke eiland.

Barbados - West Coast Pier

Barbados luxe reizen

Uw Barbados reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila naar Barbados reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Barbados staat bekend om haar fijne parelwitte stranden, warme azuurblauwe wateren en luxueuze accommodaties.

Voorbeeldreizen Barbados

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Barbados; een waar Caribisch paradijs

Barbados is een magnifiek Caribisch-eiland dat bekend staat om haar fijne parelwitte stranden en warme azuurblauwe wateren. Maar er is meer! Ga voorbij aan de relaxte levensstijl en de dromerige waas van het eiland. Landinwaarts zijn er velden met suikerriet, botanische tuinen, natuurlijke ondergrondse grotten, 17e-eeuwse plantagehuizen en felgekleurde dorpjes waar cricket, de nationale sport, wordt gespeeld door de dorpelingen. Ontdek de Hawksbill en Leatherback-schildpadden, die hun nesten op de stranden van Barbados hebben. Ontmoet de Bajan-inwoners, gastvrij en vriendelijk en proef de bekende rum. Aan de westkust van het eiland, vindt u witte zandstranden met azuurblauw water geschikt voor een koele zachte duik, terwijl u aan de zuid- en oostkust een levendige surfscene vindt met een overvloed aan voortdurende watersporten. In het noorden is de kust onontwikkeld en vol met kliftoppen en baaien. Het eiland wordt omringd door prachtige koraalriffen, die allemaal een uitstekende omgeving bieden om te snorkelen en duiken. Maar niet alleen dat, als gevolg van het koraalsediment zijn er tal van grotten en ondergrondse meren te verkennen. Barbados, de culinaire hoofdstad van het Caribisch-gebied, staat bekend om de Flying Fish, deze mag u zeker niet missen.

Barbados - wildlife