Sint Maarten Reizen

Sint Maarten is een Caribisch eiland opgedeeld in een Nederlands- en Frans deel, St Martin genaamd. Op 87 vierkante meter vindt u zeer uiteenlopende culturen en een divers aanbod aan heerlijke gastronomie. Gecombineerd met weelderige ongerepte natuur en paradijselijke stranden zijn Sint Maarten & St Martin een magnifieke bestemming in Caribisch Nederland. Ga op verkenning met onze spectaculaire Sint Maarten reizen.

Ontspannende Sint Maarten reizen

Als grootste eiland van de Bovenwindse Eilanden hebben Sint Maarten en St Martin meer te bieden dan alleen prachtige stranden. In de Nederlandse hoofdstad Philipsburg kunt u het interessante Sint-Maarten museum bezoeken, waar u meer leert over de historie van dit bijzondere eiland. Een aanrader is het bezoeken van Fort Amsterdam; een ruïne waar u terug in de koloniale tijd stapt en een geweldig uitzicht heeft over de nabije baaien. Bij het Guavaberry Emporium kunt u de lekkerste rumsoorten proeven en voor spektakel kunt u bij Maho Beach de landing van de vliegtuigen op het eiland aanschouwen. In het Franse St Martin is hoofdstad Marigot dé plek om de Franse sfeer te proeven. Bezoek hier de lokale markt, of geniet van un croissant et un café in één van de gezellige Franse barretjes. Beklim de hoogste berg van het eiland, Pic Paradis, voor een spectaculair uitzicht over de Caraïben.

Sint Maarten - Cupecoy strand

Sint Maarten strandvakanties

Uw Sint Maarten reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Sint Maarten reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Sint Maarten en St Martin zijn een verrassende Caribische bestemming vol wilde natuur en mooie stranden.

Voorbeeldreizen Sint Maarten

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Sint Maarten; het groene Caribische eiland

Sint Maarten en St Martin zijn naast onderdeel van de Bovenwindse Eilanden ook onderdeel van de Kleine Antillen. Doordat er hier meer regenval voorkomt, zijn Sint Maarten en St Martin een stuk groener dan bijvoorbeeld Aruba, Curaçao en Bonaire, die onderdeel zijn van de Benedewindse Eilanden. Zodoende is er naast prachtige stranden ook veel mooie natuur te vinden op Sint Maarten en St Martin.

Sint Maarten is al sinds de 17e eeuw opgesplitst in twee delen, een Frans gedeelte, St Martin genaamd, met de stad Marigot als hoofdstad, en een Nederlands gedeelte, Sint Maarten genaamd, met Philipsburg als hoofdstad. Het Franse gedeelte ligt in het noorden van het eiland en is ongerepter dan het zuiden. Beklim hier de Pic Paradis, de hoogste berg van het eiland, vanwaar u een pracht uitzicht heeft op het Caribisch gebied. Onderweg kunt u wildlife tegenkomen, zoals aapjes, hagedissen en vele mooie vogelsoorten.

Op het gehele eiland is er veel cultuur te proeven. In het Nederlandse deel heerst er tegenwoordig een internationale sfeer; Nederlands zal u hier niet veel horen. Het Franse deel is nog uiterst Frans. Gecombineerd met de Caribische invloeden hebben Sint Maarten en St Martin een verrassende diversiteit die je snel verwacht op zo’n klein eiland. In Philipsburg is het aan te raden om het Sint Maarten Museum te bezoeken, waar u meer over de rijke historie van het eiland te weten kunt komen. Daarnaast zijn er op het eiland ook nog ruïnes van twee forten te vinden: Fort Amsterdam en Fort Willem.

Sint Maarten en St Martin beschikken over vele paradijselijke stranden waar u ultiem kunt ontspannen. Het populaire Maho dat een uniek blik geeft op de landende vliegtuigen; het elegante Baie Longue strand bij het Belmond La Samanna Hotel; het authentieke Happy Bay met ongerepte witte zandstranden; of het charmante Grand Case vissersdorp met toegang tot het Saint Martin National Nature Reserve met de fantastische duiklocatie Rocher Créole.

Sint Maarten - Fort Louis