Explore

Schotland

Schotland is in praktisch niets te vergelijken met de andere regio’s van het Verenigd Koninkrijk. Schotland heeft haar eigen taal, ponden, vlag en rechtssysteem. Gelegen op maar een aantal graden ten zuiden van de poolcirkel is het landschap geheel anders dan zuidelijker gelegen Engeland en Wales. Hier komt u in een mystieke wereld terecht van bergketens, dramatische kliffen, watervallen, het meer van Loch Ness en unieke eilanden. Een rijke geschiedenis zorgt voor ontelbare archeologische schatten, met in het hoge noorden Schotlands’ vroegste relikwieën die op de oudste steen op aarde staan. Laat u betoveren door het wonderschone landschap en bijzondere cultuur.

In de Schotse Hooglanden bent u op de juiste plek voor de meest spectaculaire panoramische uitzichten. Geniet van de wind op het gezicht en de zouten zeelucht. Maak wandelingen door dichtbegroeide bossen, vaar over glinsterende meren en kijk uit over de oceaan vanaf immense kliffen. Beklim de hoogste berg van Schotland, de Ben Nevis, of spot dolfijnen bij de kunst van Moray. Bezoek het prachtige Isle of Sky eiland, of ontspan op het strand van Camusdarach.

Duik de geschiedenis in bij de spectaculaire stad Edinburgh met haar kiezelstenen straatjes, karakteristieke architectuur, levendig straatbeeld en pittoreske doorgangen. Naast het kasteel is hier een heel scala aan interessante musea te bezoeken. Ga aan boord bij de Royal Yacht Britannia, bezoek de kunstgalerijen in Glasgow, of bewonder de vele kastelen die over het mooie Schotse landschap verspreid zijn. Doe een whisky proeverij en geniet van de natuurpracht om u heen.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl