Schotland Reizen

Schotland is in praktisch niets te vergelijken met de andere regio’s van het Verenigd Koninkrijk. In Schotland komt u in een mystieke wereld terecht van bergketens, ruige kliffen, watervallen, meren en unieke eilanden. Reis naar Schotland en laat u betoveren door het wonderschone landschap van deze unieke reisbestemming en haar bijzondere cultuur.

Magische Schotland reizen

In de Schotse Hooglanden bent u op de juiste plek voor de meest spectaculaire panoramische uitzichten. Maak wandelingen door dichtbegroeide bossen, vaar over het glinsterende meer van Loch Ness en kijk uit over de oceaan vanaf immense kliffen. Beklim de hoogste berg van Schotland, de Ben Nevis, of spot dolfijnen bij de kunst van Moray. Bezoek het prachtige Isle of Sky-eiland, reis met de exclusieve Belmond Royal Scotsman-trein, of ontspan op het strand van Camusdarach. Duik de geschiedenis in bij de spectaculaire stad Edinburgh met haar kiezelstenen straatjes, karakteristieke architectuur en levendig straatbeeld. Ga aan boord bij de Royal Yacht Britannia, bezoek de kunstgalerijen in Glasgow, slaap in een kasteel en doe een whisky-proeverij. Laat u betoveren door de magie van Schotland.

Dean Villlage in Edinburgh

Luxe Schotland reizen en self drives

Uw Schotland reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Schotland reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Ontdek de magie in Schotland met een prachtige self drive of treinreis.

Voorbeeldreizen Schotland

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Mystiek en ongerept Schotland

Schotland heeft haar eigen taal, ponden, vlag en rechtssysteem. Gelegen op maar een aantal graden ten zuiden van de poolcirkel is het landschap geheel anders dan zuidelijker gelegen Engeland en Wales. Een rijke geschiedenis zorgt voor ontelbare archeologische schatten, met in het hoge noorden Schotlands’ vroegste relikwieën die op de oudste steen op aarde staan.

In Edinburg kunnen cultuurproevers goed uit de voeten. Pittoreske doorgangen, charmante straten en vooral veel gezelligheid kunt u hier vinden. In het charmante Dean Village stapt u terug in de tijd van Charles Dickens. Naast het Edinburg-kasteel, fantastisch gelegen hoog boven de stad en een UNESCO-werelderfgoed, is hier een heel scala aan interessante musea te bezoeken.

Schotland is puur en mystiek. Met dramatische kliffen, meren, watervallen en stranden is iedere natuurliefhebber in de Schotse Hooglanden op de juiste plek. Er zijn vele nationaal parken waarin wandelen, fotografie en outdoor-sporten, zoals raften en canyoning, mogelijk zijn. Ga hiken in het spectaculaire berglandschap op de Isle of Skye, of beklim de met sneeuw bedekte Ben Nevis-berg. Bewonder de roterende bootlift bij Falkirk en geniet op het water bij Loch Ness.

Geniet in Schotland van de indrukwekkende geschiedenis en de natuurlijke elementen die een extra puurheid aan het land geven.

Neist Point Lighthouse in Schotland