Belize Reizen

In Belize staat u met één voet in de Midden-Amerikaanse jungle en met de andere in de Caribische Zee. Ondanks het relatief kleine oppervlakte van het land biedt Belize talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke reisbelevenis. Onze Belize reizen nemen u mee in een wereld waar u kunt genieten van ongerepte jungle, Mayatempels en duikavonturen. Belize biedt het allemaal!

Avontuurlijke Belize reizen

Belize is een relatief kleine bestemming die werkelijk van alles te bieden heeft. Duik bij San Ignacio de jungle in en bezoek de indrukwekkende Mayastad Caracol. In het wonderschone Mountain Paine Ridge Nationaal Park kunt u zwemmen, watervallen bewonderen, paardrijden, of per kano door de bijzondere Barton Creek-grotten varen. Crooked Tree Wildlife Sanctuary is een fantastische plek voor vogel spotten en het Cockscomb Basin is een bijzonder reservaat waar brulapen, slangen, meer dan 300 vogelssoorten en de jaguar voorkomt. Maak kennis met de betoverende onderwaterwereld op het schiereiland Placencia, of één van de tropische eilanden zoals Caye Ambergris en Caye Caulker. Mis vooral de onderwatergrot ‘Blue Hole’ niet voor een unieke duikbelevenis. Geniet van de Caribische stranden, azuurblauwe zee en heerlijke cocktails!

Luxe Belize reizen met een privéchauffeur

Uw reis naar Belize reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Belize reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Reis door Belize met uw privéchauffeur en sluit af met een duik- en/of strandverblijf.

Voorbeeldreizen Belize

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Avila Reizen; voor de meest exclusieve reizen naar Belize

Avila Reizen staat voor ontspannen, ontdekken en zorgeloos genieten! Afhankelijk van uw specifieke interesses zoals bijvoorbeeld gastronomie, wildlife, historie, fotografie en/of lokale cultuur, selecteren we voor u de beste gidsen en ontwikkelen wij uw reisprogramma geheel op maat! Bij Avila Reizen staan persoonlijke aandacht, service gericht denken en een focus op duurzaam toerisme garant voor een zorgeloze reis. In Belize kunt u prachtig snorkelen, duiken en avontuurlijke activiteiten in de jungle ondernemen, zoals hiken, tuben, ziplinen en vogel spotten. Avila stelt een mooie maatreis voor u samen met alle belangrijke elementen die u zeker in Belize gezien of gedaan moet hebben!

Duikparadijs Belize

Gunstig gelegen aan de Caribische Zee is Belize een spectaculair en gevarieerd Midden-Amerikaans land gekenmerkt door weelderige bossen, prachtige mangroves en een heerlijk groene bergachtig binnenland. U kunt wandelen, paardrijden, of ziplinen in de groene jungles vol met exotische planten, dieren en vogels, of een aantal fascinerende Maya-ruïnes verkennen met hun opgegraven graven, ingewikkelde hiërogliefen en hun torenhoge stenen tempels, vaak met een panoramisch en schilderachtig uitzicht op de jungle. Steek eventueel de grens over met Guatemala en bezoek daar de beroemde Tikal Mayastad.

Daarnaast beschikt Belize over een fantastische kustlijn bezaaid met talloze kleine idyllische eilanden, die beschikken over de glasheldere tropische wateren van de Caribische Zee, uitgestrekte riffen en een ongelooflijk onderwaterleven. Belize is uiterst geschikt voor de ultieme zeil-, snorkel- en/of duikvakantie, met als hoogtepunt de magische duikplek ‘Blue Hole’.

Belize is bevolkt door een breed scala aan etnische groepen, waaronder de Maya, Mestizo, Garifuna, Creools en Mennonite. Dit relatief jonge land biedt een fascinerende mix van inheemse culturen en oude tradities die garant staan voor een unieke belevenis tijdens uw reis naar Belize.

Met deze grote verscheidenheid aan attracties, bezienswaardigheden en adembenemende landschappen is het onmogelijk om u te vervelen in deze idyllische en vaak onderschatte vakantiebestemming.