Explore

Cuba

Cuba is zoals haar oldtimers: haveloos maar chic, wisselvallig en onvoorspelbaar, maar uiteindelijk om verliefd op te worden. Van ongerepte bossen, tabaksvelden en koloniale steden tot aan fijne sigaren, salsa dansen en Afro-Latijnse ritmes – dit alles maakt reizen door Cuba divers, uniek en onvergetelijk.

Een rondreis door Cuba begint vaak in de legendarische hoofdstad Havana, die beschikt over het grootste koloniale centrum van Latijns Amerika. Tijdens een reis door deze stad wordt u beloond met prachtige pleinen, kerken en statige panden, ondanks dat vele panden in verval zijn stralen ze toch een bepaalde elegantie uit en de ‘nieuwe Cubanen’ zijn inmiddels voorzichtig gestart hippe restaurantjes en ‘casas particulares’ te openen binnen de klassieke gebouwen.

De unieke historie van Cuba proeft u op elke plek in dit prachtige land. Cuba is zeker ook een aanrader voor de natuurliefhebber. Van prachtige hoge bergen in de Sierra Maestra tot aan de Cayo’s (kleine eilandjes) die intimiteit en romantiek bieden. Reizen door Cuba is voor mensen met passie, laat u ook eens verrassen door Avila Reizen met een bijzondere excursie om met de lokale bevolking en levenswijze in contact te komen.