Canada reis | Privéreis Canada Parken van de Rocky Mountains

  boutique

  

19-daagse reis door Canada

€ 

Vanaf 6.195,- per p.p.

Bekijk de reis in detail

Persoonlijke Offerte

19-daagse autoreis door Canada

Laat u tijdens deze reis in Canada verwonderen over de natuurpracht van de Nationale Parken die in en rondom de Rocky Mountains aanwezig zijn. U begint deze fantastische autoreis in Edmonton; een opkomende en dynamische stad dat een perfect startpunt is voor een reis door de Rocky Mountains. U rijdt daarna naar Jasper National Park; een van de hoogtepunten van dit gebied. Hier bezoekt u de indrukwekkende Maligne Canyon en het mooie Maligne Lake en kunt u zelf prachtige natuurwandelingen maken. Vervolgens rijdt u via de broemde Icefields Parksway en Lake Louise naar Yoho National Park, waar u op een bijzondere plek in het natuurpark verblijft. Hier bent u even helemaal off-the-grid; een compleet verschil met de relatieve drukte van uw eerdere bestemmingen. Hierna rijdt u door naar Radium Hot Springs, waar u kunt genieten van warmwaterbaden en de pracht van het onbekende en rustige Kootenay National Park. U zet de selfdrive voort in zuidelijke richting waarbij u de grens met buurland Amerika oversteekt om een paar dagen te verblijven in Whitefish; de uitvalbasis voor het spectaculaire Glacier National Park. Bewonder adembenemende landschappen via de Going-to-the-Sun Road en spot wildlife. U keert daarna weer terug naar Canada om in het naastgelegen Waterton Lakes National Park te genieten van rust en natuurpracht in weer een heel andere setting. U sluit deze mooie reis af bij Banff National Park; opnieuw een absoluut hoogtepunt in de Rocky Mountains!

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - 2 - Vliegreis naar Canada - Delta Edmonton Centre Suite Hotel
Dag 3 - Selfdrive naar Jasper  - Forest Park Hotel
Dag 4 - 5 - Jasper National Park - Forest Park Hotel
Dag 6 - 7 - Via Icefields Parkway naar Yoho National Park - Emerald Lake Lodge
Dag 8 - 9 - Radium Hot Springs & Kootenay National Park - Prestige Radium Hot Springs Resort, BW Premier Collection
Dag 10 - 12 - Whitefish in de VS & Glacier National Park - The Lodge at Whitefish Lake
Dag 13 - 14 - Waterton Lakes National Park - Kilmorey Lodge
Dag 15 - 17 - Banff National Park - Buffalo Mountain Lodge
Dag 18 - Vertrek vanuit Canada
Dag 19 - Aankomst

Dagprogramma

Dag 1 - 2 - Vliegreis naar Canada

U stapt in Amsterdam op uw intercontinentale KLM-vlucht naar Edmonton, waar uw autoreis door de Rocky Mountains begint. Aangekomen op de luchthaven haalt u uw huurauto op waarmee u naar uw hotel rijdt. Edmonton is een verrassende en veelzijdige stad, waar het gehele jaar wel wat gaande is.

U heeft de volgende dag ter vrije besteding zodat u de mogelijkheid heeft om bij te komen van de reis en om Edmonton beter te verkennen. Kunst- en historieliefhebbers kunnen de interessante Royal Alberta Museum of de Art Gallery of Alberta gaan bezoeken. Voor een ultieme winkelervaring moet u bij de West Edmonton Mall zijn. Edmonton is een opkomende, trendy stad, met een overvloed aan culinair aanbod, van kleine brouwerijen naar charmante bistro's en lokale bakkers met de heerlijkste pastries.

Edmonton heeft het geluk de op één na grootste inheemse bevolking van Canada te hebben. Dompel uzelf onder in de cultuur bij Métis Crossing (cultureel centrum), volg een inheemse tour, of proef de inventieve maaltijden gemaakt door baanbrekende inheemse chef-koks. Ook voor sportwedstrijden of festivals bent u in Edmonton aan het juiste adres, we kijken graag voor u na of er iets bijzonders aan de gang is tijdens uw verblijf!

Inclusief:

 • Intercontinentale vlucht naar Edmonton
 • Huurauto
 • Overnachtingen op basis van logies

Dag 3 - Selfdrive naar Jasper 

U begint de selfdrive met een rit van ongeveer 4,5 uur naar het plaatsje Jasper. Via Highway 16 laat u de agrarische velden achter u en rijdt u steeds meer de Rocky Mountains in totdat u aankomt in Jasper. Deze plaats is de uitvalbasis van het mooie en zeer bekende Jasper National Park, welke u de komende dagen op uw gemak kunt gaan bezoeken.  

Optioneel kunt u aan het eind van de middag deelnemen aan een Wildlife Discovery Tour. Samen met een gids gaat u op deze avontuurlijke wildlife ontdekkingstocht, zo komt u meer te weten over het diverse dierenleven in de Canadese wildernis. Reis door de machtige Athabasca Valley en bewonder de prachtige landschappen van het park bij schemering. Ga op zoek naar schuwe inheemse dieren zoals coyotes, herten, elanden, dikhoornschapen, elanden, berggeiten en wolven. Tijdens deze excursie krijgt u inzicht in de rijke ecologie, geschiedenis en geologie van de regio. Indien gewenst, kunnen wij deze excursie voor u verzorgen.

Inclusief:

 • Huurauto
 • Verblijf op basis van logies

Dag 4 - 5 - Jasper National Park

Op dag 4 heeft u een fantastische excursie inbegrepen door een van de meest spectaculaire gebieden van Jasper National Park. De eerste stop is bij Maligne Canyon waar 10.000 jaar aan erosie een 49 meter diepe kloof hebben gecreëerd. Maak een korte wandeling om u te verbazen over de Maligne-rivier terwijl deze in een reeks watervallen door de kloof dondert. Vanuit de kloof gaat u verder naar het "mysterieuze" verdwijnende Medicine Lake en vervolgens naar Maligne Lake waar u via een 90 minuten interpretatieve boottocht naar het wereldberoemde Spirit Island vaart. Vergeet uw camera niet, want dit is echt een ansichtkaartomgeving. Na de boottocht kunt u bij het Lake Chalet genieten van de mooie natuur, of van een smakelijke traktatie (exclusief). Hierna keert u terug naar uw hotel.

De volgende dag heeft u ter vrije besteding om een mooie wandeling te maken in Jasper National Park; er is een uitgebreid wandelpadnetwerk in het park aanwezig. Vogelspotten, kanoën, kajakken, mountainbiken, paardrijden, of vissen is hier ook allemaal mogelijk. Of kies een pittoreske plek uit en ontspan met een boek terwijl u van de prachtige natuurlijke omgeving geniet.

Inclusief:

 • Huurauto
 • Natuurtour Jasper NP met Maligne Lake-cruise (5 uur) in groepsverband met Engelssprekende gids op dag 4
 • Overnachtingen op basis van logies

Dag 6 - 7 - Via Icefields Parkway naar Yoho National Park

U zet vandaag de selfdrive voort via de beroemde Icefields Parkway naar Yoho National Park. De rit over de Icefields Parkway duurt ongeveer 3,5 uur en onderweg komt u langs de Columbia Icefield; het grootste ijsveld in de Rocky Mountains. Het ijsveld ligt gedeeltelijk aan de zuidkant van Jasper National Park en heeft een oppervlakte van ongeveer 325 kilometer, een diepte van 365 meter en er valt ongeveer 7 meter sneeuw per jaar. Acht gletsjers worden gevoed door het ijsveld, waaronder de Athabasca-gletsjer, de Castleguard-gletsjer en de Columbia-gletsjer. Optioneel kunt u per vanuit het Columbia Icefield Discovery Centre met de Ice Explorer Truck een rit maken over de gletsjer (in groepsverband). 

U komt op weg naar Yoho ook langs Lake Louise, een bezoek aan dit spectaculaire helderblauw meer is zeker aan te raden. Maak daarnaast nog een korte stop in het piepkleine, historische plaatsje Field voordat u het Yoho National Park inrijdt. U verblijft deze dagen bij de Emerald Lake Lodge, gelegen aan het gelijknamige spectaculaire smaragdgroene meer. U kunt u zich hier even helemaal afsluiten van de bewoonde wereld (geen tv, geen mobiel bereik en alleen wifi in de hoofdlodge) en onderdompelen in de natuurlijke pracht van deze plek.

Inclusief:

 • Huurauto
 • Overnachtingen op basis van logies

Dag 8 - 9 - Radium Hot Springs & Kootenay National Park

U verlaat Yoho National Park en reist in circa 2,5 uur verder naar het zuiden naar Radium Hot Springs Village. Deze plaats wordt voornamelijk gebruikt als uitvalsbasis voor een bezoek aan het prachtige en meer onbekende Kootenay National Park. In het park ligt het wellnessresort Radium Hot Springs, met het grootse warme mineraal bad van Canada waar u kunt genieten van massages en andere behandelingen. 

De volgende dag heeft u tijd om te relaxen in één van hot springs in de omgeving, of met een bezoek het Kootenay National Park. Het park wordt vaak beschreven als 'van cactus tot gletsjer' en staat bekend om het diverse landschap, ecologie en klimaat. U treft hier namelijk hoge bergen langs de Continental Divide tot droge graslanden aan. De Kootenay Highway (93) vormt de toeristische route die door het park slingert. Vanuit Radium Hot Springs kunt u via deze weg makkelijk het zuidelijke gedeelte van het Kootenay National Park bezoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Sinclair Canyon die met zijn steile wanden een mooie natuurlijke toegang biedt tot de Windermere Valley. Of loop bijvoorbeeld langs het blauwgroene Olive-meer, of kruis twee hangbruggen over om bij het Dog-meer uit te komen, waar u een prachtig uitzicht heeft op de Mitchell-bergketen.

Inclusief:

 • Huurauto
 • Overnachtingen op basis van logies

Dag 10 - 12 - Whitefish in de VS & Glacier National Park

U zet de selfdrive voort naar buurland Amerika. In circa 4 uur rijdt u in zuidelijke richting over de grens naar Whitefish, gelegen in de staat Montana. U verblijft hier de komende dagen aan het kristalheldere Whitefish-meer en heeft het verblijf ter vrije besteding om op onderzoek uit te gaan.

Whitefish is een geweldige uitvalbasis voor het bezoeken van het Glacier National Park; een showcase van smeltende gletsjers, alpenweiden, uitgehouwen valleien en spectaculaire meren. Met meer dan 1.100 km aan paden is Glacier een paradijs voor avontuurlijke bezoekers die op zoek zijn naar wildernis. Via de beroemde Going-to-the-Sun Road komt u langs de mooiste hoogtepunten van het park. Een prachtige route waarbij u bij iedere bocht weer een mooi fotomoment zult hebben. Kijk onderweg uit voor steenbokken of ander wildlife dat zich thuis heeft gemaakt in dit spectaculaire natuurpark.

Inclusief:

 • Huurauto
 • Overnachtingen op basis van logies

Dag 13 - 14 - Waterton Lakes National Park

U rijdt in circa 4 uur om Glacier National Park heen om bij uw volgende bestemming aan te komen: Waterton Lakes National Park, dat u weer terugbrengt in de provincie Alberta in Canada. In Waterton Lakes National Park ontmoeten de prairies van Alberta de toppen van de Rocky Mountains. Heldere meren, donderende watervallen, sprankelende beekjes, grillige rotsen en een fantastisch uitzicht op de bergen wachten hier op u.

De volgende dag kunt u op uw gemak op eigen gelegenheid dit kleine en minder toeristische park bezoeken. Aangesloten aan Glacier National Park biedt Waterton een ander aanblik door haar ongebruikelijke geologie, milde klimaat en zeldzame wilde bloemen. Maak een mooie natuurwandeling, peddel in een kano, maak een rondvaart per boot over Upper Waterton Lake, geniet van een picknick, spot een hert of ander wildlife, of trotseer een verfrissende duik in een bergmeer.

Inclusief:

 • Huurauto
 • Overnachtingen op basis van logies

Dag 15 - 17 - Banff National Park

U sluit deze mooie reis door de parken van de Rocky Mountains af met een absoluut hoogtepunt: Banff National Park. In circa 4,5 uur rijdt u vanuit Waterton naar het plaatsje Banff, waar u de komende dagen alle tijd heeft om dit spectaculaire park beter te leren kennen.  U kunt hier naast wandelen gaan alpine raften, mountainbiken, paragliden, rotsklimmen, of paardrijden. 

In de avond van dag 16 hebben we een leuke wildlife tour voor u opgenomen in het programma. Een deskundige gids zal uitleg geven op de bedreigingen voor dieren in het wild en hoe de omgeving van het Nationaal Park helpt om de dieren en hun natuurlijke leefomgeving te beschermen. Frequente waarnemingen tijdens de tour zijn elanden, dikhoornschapen en visarenden. De tour zal worden besteed aan sightseeing en op zoek gaan naar dieren in het wild en bevat een schilderachtige interpretatieve stop voor een fotomoment. U krijgt tijdens de tour een verrekijker te leen om te gebruiken en zodoende niets van het wildlife te missen!

Inclusief:

 • Huurauto
 • Wildlife avondsafari Banff National Park (2 uur) in groepsverband met Engelssprekende gids op dag 16
 • Overnachtingen op basis van logies

Dag 18 - Vertrek vanuit Canada

Uw tijd in Canada komt tot een einde. Na een prachtig self-drive avontuur reist u vandaag weer terug naar huis. U rijdt in circa 4,5 uur tijd naar de luchthaven van Edmonton waar u de huurauto inlevert. Vervolgens checkt u in voor uw intercontinentale vlucht terug naar Nederland, waar u de volgende dag vol mooie herinneringen weer aankomt.

Inclusief:

 • Huurauto
 • Intercontinentale vlucht naar Amsterdam

Dag 19 - Aankomst

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 6.195,- per persoon.   

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Intercontinentale vluchten uitgevoerd door KLM op basis van Economy Class (upgrade mogelijk)
• Overnachtingen in goede en bijzondere accommodaties
• Huurauto Toyota RAV 4 SUV of gelijkwaardig inclusief verzekeringen, belastingen, extra bestuurder, eerste volle tank regeling en afkoop eigen risico
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'programma'
• Alle excursies zoals genoemd in 'programma', waaronder een natuurtour in Jasper Nationaal Park met Maligne Lake-cruise

Duurzame onderdelen van uw reis:
• CO2-compensatie voor uw internationale vluchten (t.w.v. €40,- per persoon)
• Bijdrage van € 10 per persoon aan de Avila Foundation
• Door het bezoeken van Nationale & Provinciale Parken draagt u bij aan de bescherming & onderhoud van het desbetreffende park

Exclusief:

• Upgrade Economy Comfort Class (prijsindicatie €200,- tot €300,-)
• Upgrade Business Class (prijsindicatie €1.200,- tot €3.200,-)
• Upgrade kamertype
• Reis en/of annuleringsverzekering
• Visumkosten (ETA & ESTA)
• Toeristenbelasting (indien van toepassing)
• Lokale kosten huurauto, zoals administratiekosten, parkeerkosten, tol en brandstof
• Stoelreserveringen
• Persoonlijke uitgaven/fooien
• Eventuele vertrekbelasting bij verlaten bestemming
• Entreegelden indien van toepassing
• Niet genoemde maaltijden en optionele excursies
• Bijdrage Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
• Bijdrage SGR (€5,- per persoon)
• Administratiekosten (€50,- per boeking)

Avila Reizen regelt alles voor uw Canada privéreis parken van de Rocky Mountains

Accommodaties

Delta Edmonton Centre Suite Hotel

The Delta Edmonton Center Suite Hotel is located in the Edmonton city center shopping mall. Shoppers can take advantage of over 170 stores including Club Monaco, BCBG, Aldo Shoes, the Bay and Urban Planet. Hotel guests can also take in a movie at the Landmark Cinemas located in the mall. The Edmonton Light Rail Transit system, two additional shopping centers, the Shaw Conference Center and 17 office towers are all just seven minutes away from the hotel.

Uw verblijf: 2 nachten

Forest Park Hotel

Forest Park Hotel ligt in Jasper, Alberta, Canada, dicht bij bezienswaardigheden zoals het Den Wildlife Museum, de Two Brothers Totem Pole, Jasper National Park en Maligne Canyon, om er maar een paar te noemen. De comfortabele accommodatie is ruim en uitgerust met gratis Wi-Fi, een eigen badkamer met haardroger en een televisie. Gasten kunnen genieten van een smakelijke maaltijd en verfrissende drankjes in het eigen restaurant. Tot de ontspanningsfaciliteiten behoren een spa, een binnenzwembad, een hot tub en een fitnesscentrum.

Uw verblijf: 3 nachten

Emerald Lake Lodge

Emerald Lake Lodge ligt op een schiereiland aan Emerald Lake in Yoho National Park en biedt plaats aan maximaal 200 personen in 24 gebouwen in cabinestijl verspreid over het pand. Alle kamers hebben een eigen badkamer, balkon en open haarden die dagelijks worden gevuld met gratis brandhout. Tot de voorzieningen op de kamer behoren gezellige donzen dekbedden en kussens, telefoons, koffiezetapparaten op de kamer, haardrogers en wekkers. Een beperkt aantal huisdiervriendelijke kamers is beschikbaar tegen een toeslag. Tot de eetgelegenheden behoren een stijlvol restaurant met lokale gerechten, een lounge waar cocktails en lunch en diner kunnen worden genoten, en een seizoensgebonden bistro. Er is ook een recreatieruimte, een fitnessruimte en een bubbelbad.

Uw verblijf: 2 nachten

Prestige Radium Hot Springs Resort, BW Premier Collection

Prestige Radium Hot Springs Resort, BW Premier Collection is prachtig gelegen in Radium Hot Springs, British Columbia. Het dient als een uitstekende uitvalsbasis van waaruit reizigers de vele schilderachtige buitenavonturen en heerlijke eetgelegenheden kunnen verkennen. Het huisdiervriendelijke hotel biedt een scala aan gastvrije kamers en suites, evenals toegankelijke kamers, die allemaal handig zijn uitgerust met koffie- en theefaciliteiten, een magnetron, een koelkast en een televisie. Tijdens hun verblijf in het hotel kunnen gasten genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant van het hotel. Tot de recreatieve voorzieningen behoren een gezellige lounge, een binnenzwembad, een hot tub en een fitnesscentrum.

Uw verblijf: 2 nachten

The Lodge at Whitefish Lake

The Lodge at Whitefish Lake is only minutes from downtown Whitefish and ten minutes from the ski slopes of the Whitefish Mountain Resort. The lodge offers accommodation in the main lodge, the Viking Lodge, lakefront condominiums, and fully-equipped luxury homes. With a variety of on-site restaurants and bars, guests are spoilt for choice when it comes to dining and socialising. Other facilities include heated swimming pools, hot tubs, and a private beach, as well as a shuttle to downtown Whitefish and during the ski-season, shuttles to Whitefish Mountain Resort.

Uw verblijf: 3 nachten

Kilmorey Lodge

Kilmorey Lodge is ideally located in the townsite of Waterton Lakes National Park. The guest rooms and suites are warm, comfortable and well-appointed, equipped with heating/air conditioning, Wi-Fi, TVs, Keurig coffee makers and private bathrooms. The suites boast generous floor space and separate living rooms. Guests can enjoy dining at the on-site restaurant serving delectable local and international dishes or unwind at the bar with a refreshing drink. Additional amenities and services include comfortable sitting areas, on-site parking and a reception.

Uw verblijf: 2 nachten

Buffalo Mountain Lodge

De Buffalo Mountain Lodge in Banff ligt op de hellingen van Tunnel Mountain, op 20 minuten lopen van het centrum. Gasten kunnen genieten van de fitnessruimte of ontspannen bij de open haard in de lounge of in een hot tub in de openlucht.

De kamers van Buffalo Mountain zijn voorzien van donzen dekbedden en kussens en beschikken over een open haard, een balkon en een eigen badkamer. Elke kamer is ook voorzien van kabel-tv, een koffiezetapparaat en strijkfaciliteiten.

Het Sleeping Buffalo Restaurant in de Mountain Lodge serveert gerechten uit de Rocky Mountains. Het andere restaurant van het hotel, Cilantro, serveert pizza's en pasta's.

Uw verblijf: 3 nachten

Bestemmingen

Edmonton

De aantrekkelijke stad Edmonton ligt aan de oevers van de rivier de North Saskatchewan en is de hoofdstad van de provincie Alberta. Voor een flinke dosis cultuur gaat u naar het centrum van Arts District, waar u op bijna elke hoek theaters, concertzalen en locaties voor livemuziek vindt. Om meer te weten te komen over het erfgoed van de omgeving, gaat u naar Fort Edmonton Park; een 'living history museum' waar het verleden kunstig is nagebootst in displays in originele oude straten en gebouwen. Indien u een sportfan bent, kijk dan wat er te doen is in het Commonwealth Stadium, waar een scala aan grote sportevenementen worden georganiseerd.

Jasper

Jasper behoudt zijn tijdloze aantrekkingskracht als een vredige voormalige spoorwegstad die toevallig midden in één van 's werelds mooiste beschermde wildernis ligt. De stad Jasper is het hele jaar door een toegangspoort voor bezoekers om deze ongerepte omgeving en wereld van avontuur te verkennen, of u nu door kristalhelder water peddelt, een deel van de meer dan 1.200 km aan wandelpaden verkent of op zoek gaat naar wild.

Field

Field, verscholen in de pittoreske Kicking Horse River-vallei in British Columbia, Canada, is een charmant klein gehucht binnen de grenzen van het Yoho National Park. Deze historische stad is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de omliggende wildernis, die een adembenemend berglandschap, een overvloed aan dieren in het wild en openluchtrecreatie van wereldklasse biedt. De stad biedt bezoekers een aantal handige diensten en comfortabele accommodatiemogelijkheden die worden gerund door de warme en vriendelijke lokale bewoners. Populaire activiteiten in de omgeving zijn wandelen, een bezoek brengen aan het prachtige Emerald Lake, de spectaculaire Takakkaw-watervallen bewonderen en de vele historische gebouwen en kleurrijke bloementuinen van de stad bewonderen.

Radium Hot Springs

Radium Hot Springs is een klein dorp gelegen in de East Kootenays regio in zuidelijk Canada. Het staat bekend om haar mineraalrijke warmwaterpoelen, één van de beste die het land te bieden heeft, met spabehandelingen ter plaatse beschikbaar en een aantrekkelijk zwembad om te ontspannen. Daarnaast is Radium Hot Springs een geweldige uitvalbasis om de omliggende natuurparken te bezoeken, zoals het geliefde Kootenay Nationaal Park met fantastische bezienswaardigheden als de Sinclair Canyon en de Vermillion rivier. Het Bugaboo Provinciale Park is een wildernis gebied waar uitstekende rotsklimmogelijkheden zijn en waar avontuurlijk gekampeerd kan worden. Ten noorden van Radium Hot Springs bevindt zich het fossielrijke Yoho Nationaal Park en het beroemde Banff Nationaal Park, bekend om haar spectaculaire gletsjermeren.

Whitefish

Whitefish is een verbazingwekkend mooi dorpje ingeklemd tussen spectaculaire bergen en een glinsterend blauw meer in Flathead County, Montana. Naast het populaire Big Mountain ski resort, trekt het dorp actievelingen en natuurliefhebbers. In de winter kunnen bezoekers genieten van de uitstekende hellingen en diversiteit aan trails voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. De zomer geeft een overvloed aan buitenactiviteiten, zoals zwemmen, vissen, rivierraften, golf, wandelen, paardrijden en een fenomenale zipline parcour door het dichtbegroeide bos. Het gebied staat in het bijzonder ook bekend om haar mountainbike routes. Verschillende knusse restauranten, koffietentjes, bars en winkels kijken uit op adembenemende panorama's. Vanuit Whitefish kunnen diverse omliggende meren bezocht worden.

Waterton Lakes National Park

Het Waterton Lakes National Park, gelegen in de zuidwestelijke hoek van de Canadese provincie Alberta, is een indrukwekkend uitgestrekt stuk wildernis. Het park is in 1995 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed en vormt samen met het naburige Montana's Glacier National Park het Waterton-Glacier International Peace Park. Bezoekers kunnen zich verheugen op het spotten van een overvloed aan dieren in het wild, waaronder: beren, wolven, poema's, herten, coyotes, bobcats, veelvraat, Canadese lynxen, rivierotters, bevers en Amerikaanse zeearends. Must-see bezienswaardigheden zijn de kristalheldere Waterton Lakes; de prachtige Red Rock Canyon; en Buffalo Paddock, een omheind gebied van prairiegrasland dat de mogelijkheid biedt om buffels in hun natuurlijke omgeving te zien.

Banff

Hoog gelegen in de Canadese Rockies, is Banff een stad waar u zich snel thuis voelt maar u zich tegelijkertijd ook blijft verwonderen. Er is geen andere plek in de wereld waar een levendige gemeenschap van kunstenaars, atleten, families, restauranthouders en hoteliers in een enorm nationaal park te vinden zijn. Het Banff Nationaal Park bestaat uit valleien, bergen, gletsjers, bossen, weiden en rivieren. De grootse en schitterende natuur maken Banff National Park tot een van 's werelds belangrijkste avontuurbestemmingen!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!