Rondreizen Chili

Reizen

Wanneer u een rondreis door Chili wilt maken dan is het belangrijk dat uw reisprogramma aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en interesses. Het voordeel van een reis op maat is dat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn en dat u alles in kunt vullen zoals u dat wilt. Wij zijn u daarbij graag behulpzaam met een zowel persoonlijk als professioneel advies, gebaseerd op onze eigen ervaringen en een diepgaande kennis van de bestemmingen.

Uw ideale rondreis door Chili begint bij Avila Reizen.

U treft hieronder enkele voorbeeld rondreizen om inspiratie op te doen.
Wij hanteren drie typen reizen:

Authentique

Bij dit reistype ligt de nadruk op bijzondere ervaringen. Deze reizen bieden een mix van kleinschalig en sfeervolle accommodaties, een bijzondere reisroute en een gedegen kennismaking met het land.

Boutique

Kenmerkend voor deze reizen zijn het oog voor comfort en een unieke route. De accommodatie vormt een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving en hierbij zijn kleinschaligheid en luxe belangrijke begrippen.

Unique

Voor deze reizen geldt: The Sky is the Limit. Uw stoutste (reis)dromen worden waargemaakt. Van bijzonder hotel tot privé-eiland, van strandhuisje tot luxe villa met personeel, en van vervoer in antieke auto tot en met privéjet.

Klik hier voor algemene informatie over Chili Reizen

Treed in de voetsporen van National Geographic Traveler en reis met Avila Reizen naar het veelzijdige Chili. Geniet van de wijnen, het contact met de inwoners en de imposante landschappen tijdens deze 16-daagse boutiquereis met verblijf in prachtige en bijzondere accommodaties.

Tijdens deze reis neemt u zelf plaats achter het stuur van een stoere 4×4 en rijdt door gebieden van een ongelooflijke schoonheid. In noordelijk Patagonië toert u rond het Merengebied, met de zachtglooiende bossen en de met sneeuw bedekte vulkaantoppen. In het verre zuiden rijdt u over de spectaculaire Carretera Austral. De reis voert uiteindelijk naar een van de meest gevierde nationale parken van Zuid-Amerika: Torres del Paine.

Tijdens deze veelzijdige rondreis ontdekt u enkele absolute hoogtepunten van drie bijzondere en verschillende landen. Op het programma staan onder andere Machu Picchu, het Titicaca meer, de zoutvlakten bij Uyuni en de Atacama woestijn. U krijgt een completer beeld van het prachtige continent Zuid-Amerika! Om de fascinerende landschappen optimaal te beleven reist u veelal op privé basis.

Tijdens deze rondreis door Chili ontdekt u met een huurauto het eiland Chiloë. In Torres del Paine maakt u de beroemde W-trekking waarbij u in de zogenoemde ‘refugios’ verblijft. Ook voert deze reis u langs Calafate in Zuid Argentinië vlakbij de Perito Moreno gletsjer. U sluit af in Buenos Aires!

Chili is een land van extremen. Van de droge, hete Atacama woestijn naar het mythische Patagonië, met het woest ruige landschap en de eenzame vlaktes. Een mysterie van een andere orde beleeft u op Paaseiland. Ook centraal tijdens deze reis: bijzondere luxe. Hotel The Singular heeft een hoofdrol.

Het uitgestrekte Patagonië spreekt tot de verbeelding en geldt als droombestemming voor menigeen natuurliefhebber. Wij hebben enkele van de mooiste plekjes van Argentijns Patagonië en nationaal park Torres del Paine in Chili voor u geselecteerd om tot deze klassieker te komen. Een ontdekkingsreis in stijl waar u overrompeld zal worden door de schoonheid van moeder natuur!