Seychellen Reizen

De prachtige Seychellen is een spectaculair tropisch eiland met een helderblauwe zee, een adembenemende onderwaterwereld en serene rust. Tijdens onze Seychellen reizen kunt u hier heerlijk vertoeven en genieten van het fijne weer en de mooie stranden. De Seychellen vormen de perfecte afsluiter van een reis door Oost-Afrika, maar zijn als reisbestemming an sich een bezoek ook meer dan waard!

Ontspannende Seychellen reizen

Gelegen ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan bevindt zich de prachtige archipel Seychellen. Op de vele eilanden van de archipel (meer dan 115) vindt u parelwitte stranden met een azuurblauwe zee en een weelderige tropische jungle. Het is daarom ook niet voor niets dat vele reizigers de bestemming zien als de ultieme luxe strandbestemming, maar de Seychellen is veel meer dan dat. Maak indrukwekkende duiken langs de kustlijn van Beau Vallon, waar u kleurrijke koraalriffen kunt bewonderen, maak een wandeling in het mooie natuurpark Vallée de Mai met haar reusachtige palmen, of bezoek het kleine eiland La Digue, waar u heerlijk kunt rondfietsen. Wat u ook gaat ondernemen, uw verblijf op de Seychellen zal uniek zijn!

Onontdekt strand Seychellen

Seychellen reizen en cruises

Uw Seychellen reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila naar de Seychellen reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! De Seychellen bieden een ultiem strandverblijf na een safari in Oost-Afrika.

Voorbeeldreizen Seychellen

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Seychellen, het land van parelwitte stranden

De Seychellen is een tropische archipel in de Indische Oceaan en is voor veel reizigers de ideale bestemming om een safari door Oost-Afrika af te sluiten. En dat is niet voor niets! De vele eilanden van de archipel bestaan veelal uit prachtige stranden, weelderige natuur en worden omringd door een azuurblauwe oceaan.

Het belangrijkste eiland is Mahé. Dit is onder meer het eiland waar de luchthaven is gelegen en dus vaak het beginpunt van een reis naar de Seychellen. Het eiland wordt gekenmerkt prachtige baaien, ruige natuur en kleine stadjes. Bezoek bijvoorbeeld de stranden Anse Intendence of Beau Vallon; naar zeggen de mooiste van het eiland.

Naast Mahé zijn er natuurlijk nog veel meer eilanden te bezoeken. Zo ligt het kleine La Digue nabij Mahé en biedt het echte vakantiegevoel. U kunt er prachtig duiken, mooie boottochten maken, of een rondje fietsen over het eiland om de lokale bevolking te ontmoeten.

Voor een exclusiever verblijf zit u goed op de afgelegen eilanden Fregate Island of North Island. Hier geniet u volledige privacy in één van de luxe villa’s en kunt u met uw eigen gezelschap genieten van een ontspannen en uniek verblijf.

Ongerept strand Seychellen