Explore

Seychellen

Wanneer u denkt aan een tropisch eiland, helderblauwe zee, adembenemende onderwaterwereld en serene rust, dan gaan uw gedachten waarschijnlijk al snel uit naar de prachtige Seychellen. U kunt hier heerlijk vertoeven en genieten van het fijne weer en de heerlijke stranden. De Seychellen vormen de perfecte afsluiter van een safari door Oost-Afrika, maar zijn als bestemming an sich een bezoek ook meer dan waard!

Gelegen ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan bevindt zich de prachtige archipel Seychellen. Op de vele eilanden van de archipel (meer dan 115) vindt u parelwitte stranden met een azuurblauwe zee en een weelderige tropische jungle. Het is daarom ook niet voor niets dat vele reizigers de bestemming zien als de ultieme luxe strandbestemming, maar de Seychellen is veel meer dan dat.

Maak indrukwekkende duiken langs de kustlijn van Beau Vallon waar u kleurrijke koraalriffen, bijzondere vissen en de spectaculaire walvishaaien kunt bewonderen, maak een wandeling in het mooie natuurpark Vallée de Mai met haar reusachtige palmen of bezoek het kleine eiland La Digue waar u kunt rondfietsen en de lokale bevolking kunt ontmoeten. Wat u ook gaat ondernemen, uw verblijf op de Seychellen zal uniek zijn!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl