Bhutan Reizen

Er zijn ontelbare redenen denkbaar om verliefd te worden op Bhutan, een mysterieus Boeddhistisch koninkrijk, hoog gelegen in het Himalaya-gebergte. Reis naar Bhutan en geniet van de ongereptheid van deze bijzondere reisbestemming. Op een wonderbaarlijke manier identificeert Bhutan zich met duurzaam toerisme en is het afgeschermd voor de bulk Azië-reizigers. Ontdek de spirituele kant van dit magische land met onze unieke Bhutan reizen.

Onvergetelijke Bhutan reizen

De toegangspoort tot het prachtige Bhutan is Paro, een Himalaya-oase en de thuisbasis van vele oude tempels en kloosters. Maak een fantastische wandeling naar het Tiger’s Nest, dat op 3.120 meter hoogte ligt. Laat u onderdompelen door mysterie en magie in dit Himalaya-koninkrijk, waar de traditionele Boeddhistische cultuur – beter dan waar dan ook – hand in hand gaat met wereldse ontwikkelingen. De hoofdstad van Bhutan is Thimphu, een interessante mix van moderne en historische architectuur. Breng een bezoek aan Tashichho Dzong, een indrukwekkend kloosterfort. Ook de 12e -eeuwse Changangkha Lhakhangtempel mag niet ontbreken aan uw programma. Rijd over de Do Chula-pas naar Punakha. Wandel omhoog tot de pittoreske Khamsum Yuelley Namgyal Chorten-tempel, die een prachtig uitzicht biedt op de Punakha-vallei.

Rivier in Bhutan

Bhutan reizen met privéchauffeur

Uw Bhutan reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Bhutan reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Laat u meenemen door uw privégids door dit Himalaya-koninkrijk.

Voorbeeldreizen Bhutan

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Bhutan; het land van de donderende draak

Bhutan is ongetwijfeld één van de meest ongerepte landen van Azië. De meeste reizen beginnen in de historische stad Paro, gelegen in een vruchtbare vallei dat ook rijk is aan heiligdommen en historische gebouwen. Het meest iconische klooster van het land is Tiger’s Nest en bevindt zich 10 kilometer ten noorden van Paro.

Thimphu, de hoofdstad van Bhutan, is het bolwerk van traditionele Bhutanese kunst, architectuur en cultuur. In de omgeving kunnen mooie wandelingen worden gemaakt en kunt u ook fascinerende forten en kloosters bezoeken.

De route van Thimphu naar Punakha is behoorlijk spectaculair en neemt u mee over de beroemde Dochula-pas. Onderweg geniet u een adembenemend uitzicht op het Himalaya-gebergte en komt u langs interessante monumenten. In Punakha vloeien de twee belangrijkste rivieren van Bhutan samen en op dat punt staat het majestueuze Punakha Dzong-fort.

De plaats Gangtey ligt in het centrum van het land in de Phobjikha-vallei. Een bijzondere plek waar elk jaar de met uitsterven bedreigde zwarthalskraanvogels arriveren vanuit het Tibetaanse-plateau.

Bhutan verrast met een enorme veelzijdigheid aan religieuze festivals, grootse bergen, diepe wouden, schone lucht, fabelachtig mooie hoogtepunten (letterlijk!) en rode rijst en scherpe pepers (als hoofdgerecht, in plaats van als ingrediënt).

Punakha Dzong