Explore

Bhutan

Er zijn een ontelbaar redenen denkbaar om verliefd te worden op dit mysterieuze Boeddhistisch koninkrijk, hoog gelegen in de Himalaya. Een reden zal de ongereptheid zijn. Op een wonderbaarlijke manier identificeert het land zich met duurzaam toerisme, en is het afgeschermd voor de bulk Azië-reizigers. Een andere reden is de spirituele kant van het land en haar bevolking. Van het wereldberoemde Bruto Nationaal Geluk als graadmeter, tot intrigerende oude wijsheden.

 

Bhutan zal u verrassen met een enorme veelzijdigheid aan religieuze festivals, grootse bergen, diepe wouden, schone lucht, fabelachtig mooie hoogtepunten (letterlijk!) en rode rijst en scherpe pepers (als hoofdgerecht, in plaats van als ingrediënt). Laat u onderdompelen door mysterie en magie in dit Himalaya koninkrijk, waar de traditionele Boeddhistische cultuur -beter dan waar dan ook- hand in hand gaat met wereldse ontwikkelingen.

Middels een kundige planning en exclusieve accommodaties maken wij van uw reis naar Bhutan een avontuur om nooit te vergeten!