Explore

Finland

In het hoge noorden van Europa ligt puurheid en stilte op u te wachten. Finland biedt een landschap van ongerepte bossen, kristalheldere meren, tienduizenden eilandjes en grillige kuststroken. In de winter wordt het land bedekt door een deken van prachtige witte sneeuw en kunt u op zoek gaan naar een buitengewoon natuurfenomeen: het noorderlicht. In de zomer kunt u wandelen, mountainbiken, kajakken en genieten van een verkoelende duik in één van de vele meren.

Maak een mooie rondrit door dit fantastische land en spot het vele wildlife, zoals beren, wolven en rendieren. Kruis de poolcirkel en ga met een roedel op pad om een mooie tocht per hondenslee te maken. Leer het bijzondere Fins Lapland kennen, ga op bezoek bij de Kerstman, of ontspan in de sauna. Bezoek een iglo, leer de kunst van het rijden met een sneeuwscooter en sluit de dag af onder een fascinerende sterrenhemel.

Bewonder kunst, kerken, musea, kastelen en architectuur in Helsinki en Turku, maak een zeiltocht over de rivier of geniet van heerlijke gerechten gemaakt van seizoen ingrediënten uit de vrije natuur. Door het land vindt u verschillende cultuurinvloeden van de omliggende landen, zoals de prachtige Orthodoxe kerk in Tampere, de schilderachtige huisjes van Porvoo, en het indrukwekkende middeleeuwse Olavinlinna kasteel bij Savonlinna. Bezoek Finland en reis door het land van de middernachtzon!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl