Finland Reizen

In het hoge noorden van Europa ligt de puurheid en stilte van Finland op u te wachten. Finland biedt een landschap van ongerepte bossen, kristalheldere meren en tienduizenden eilandjes. De perfecte reisbestemming om te genieten van buitenactiviteiten, zoals wandelen en mountainbiken. En tijdens onze Finland winterreizen kunt u op zoek gaan naar een buitengewoon natuurfenomeen: het noorderlicht.

Pure Finland natuurreizen

Maak een mooie rondrit door dit fantastische land en spot wildlife zoals beren, wolven en rendieren. Doorkruis de poolcirkel en ga met een roedel op pad om een mooie tocht per hondenslee te maken, of verken het landschap per sneeuwscooter. Leer het magische Fins Lapland kennen, waar u de dagen ontspannen afsluit in de sauna of kunt genieten van de fascinerende sterrenhemel. Bewonder kunst, musea en architectuur in Helsinki en Turku, maak een zeiltocht over de rivier, of geniet van heerlijke gerechten gemaakt van seizoen ingrediënten uit de vrije natuur. Door het land vindt u verschillende cultuurinvloeden van de omliggende landen, zoals de prachtige Orthodoxe kerk in Tampere of de schilderachtige huisjes van Porvoo. Bezoek Finland en reis door het land van de middernachtzon!

Lapland

Finland ontdekkingsreizen

Uw Finland reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Finland reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Ga met Avila Reizen op ontdekking door de indrukwekkende Finse natuur.

Voorbeeldreizen Finland

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Natuurlijk wonderland Finland

Finland is een waar natuurparadijs met prachtige landschappen. Het grootste deel van de bevolking woont in het zuiden van het land, waar ook de grote steden te vinden zijn, zoals hoofdstad Helsinki en Turku, de oudste stad van het Finland. Maar naast de steden bestaat het zuiden van het land voornamelijk uit prachtige natuur van uitgestrekte landschappen die bedekt zijn met taiga-bossen. De zuidwestkust van het land wordt ook wel de ‘scherenkust’ genoemd door de ondiepe wateren die vol liggen met rotsige eilandjes.

Het grootste deel van het Finse binnenland bestaat uit een labyrint van meren, rivieren en kanalen die worden omzoomd door bossen en heuvels die zich uitstrekken zo ver als het oog reikt. Een prachtige en serene omgeving waar nog dieren zoals bruine beren, veelvraten en lynxen voorkomen.

In het hoge noorden van Finland ligt het sprookjesachtige Lapland, dat afhankelijk van het seizoen zorgt voor een heel ander soort reis. Wie aan Lapland denkt, droomt waarschijnlijk weg bij een door sneeuw bedekt winterwonderland, hondensleetochten en natuurlijk het adembenemende noorderlicht. Maar ook in de zomer is Lapland zeker de moeite waard! Dit is namelijk de periode om dieren zoals elanden en rendieren te spotten en om het middernachtlicht te beleven waarbij de zon niet onder gaat.

Bruine beer in Finland