Zwitserland Reizen

Van historische steden tot adembenemend natuurschoon. Zwitserland heeft het allemaal! Een reis door Zwitserland laat u kennis maken met het weergaloze Alpenlandschap, pittoreske plattelandsdorpjes en de culturele schatten van de steden. Zwitserland is dan ook een waanzinnig mooie Europese reisbestemming. Ontdek het land met onze unieke Zwitserland reizen!

Exclusieve Zwitserland reizen

Ingeklemd tussen Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk, is het kleine, indrukwekkende Zwitserland beroemd om zijn chocolade, horloges en vooral zijn opmerkelijk mooie, natuurlijke landschappen. De torenhoge met sneeuw bedekte Zwitserse Alpen vormen zestig procent van het land en bieden bezoekers van het land een breed aanbod aan activiteiten. Naast het feit dat Zwitserland een prachtig wintersportland is met veelal exclusieve skigebieden, zijn er ook een hoop prachtige steden. Denk bijvoorbeeld aan de hoofdstad Bern, met zijn schilderachtige middeleeuwse oude stad en hypermoderne kunst; de chique stad Genève, een verfijnd winkelparadijs aan het grootste meer van Europa; en natuurlijk Zürich met zijn funky rooftop bars. Wat uw voorkeur ook is, Zwitserland is de ultieme bestemming voor zowel avontuur als ontspanning.

Zwitserland reizen en self-drives

Uw Zwitserland reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Zwitserland reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Zwitserland is de ideale bestemming voor een mooie wandeling door de natuur.

Voorbeeldreizen Zwitserland

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Zwitserland; het land van verbluffend natuurschoon

Het land Zwitserland staat voornamelijk bekend als een exclusief Alpenland. Wanneer u door Zwitserland reist, merkt u precies waarom dit land zo geliefd is. Zo treft u er verschillende luxe skiresorts, zoals Gstaad of Zermatt, waar in de winter prachtige pistes getrotseerd kunnen worden.

Maar ook in de zomer is Zwitserland een perfecte bestemming. Steden als Luzern en Bern zijn met hun historische schatten een paradijs voor cultuurliefhebbers, maar sla ook zeker bekendere steden als Genève en Zürich niet over.

De meeste steden zijn aan prachtige meren of rivieren gelegen. Denk bijvoorbeeld aan de Rijn, die door Zürich stroomt of het Meer van Genève, dat het grootste meer van Europa is. Deze natuurlijke kenmerken geven de steden een karakteristieke charme. Vanaf het water heeft u een waanzinnig uitzicht op de verschillende steden met de hoge bergtoppen op de achtergrond.

Maar Zwitserland is nog zoveel meer. Het land is een waar paradijs voor fietsers en wandelaars. Door het gehele land verspreid treft u de mooiste wandel- en fietsroutes, die veelal leiden naar prachtige locaties. Een traditionele picknick met lokaal geproduceerde kaas en wijn in de bergen maakt uw Zwitserse ervaring helemaal compleet.

Bergen van Verbier