Argentinië Reizen

Argentinië is een reisbestemming met grote contrasten, van tropische watervallen in het Noorden tot krakende, imponerende gletsjers in het Zuiden. Reis door het wonderschone Argentinië en geniet van het leven met heerlijke wijnen, prachtige landschappen en een fascinerende cultuur. Onze unieke Argentinië reizen nemen u mee naar de mooiste plekken!

Argentinië rondreizen

Natuurbestemming Argentinië laat uw zintuigen prikkelen en maakt van uw Avila rondreis een onvergetelijke belevenis. Bewonder de immense Iguazu-watervallen, aanschouw de schoonheid van de Perito Moreno-gletsjer en maak prachtige wandelingen in trekkershoofdstad El Chaltén. Geniet van de uitgestrektheid van de Pampa’s en van de gastvrijheid van de Gaucho’s. In het noordwesten van Argentinië maakt u kennis met de Argentijnse cultuur en in Mendoza proeft u de heerlijkste Malbec-wijnen. In de hoofdstad Buenos Aires wordt de tango nog altijd met passie gedanst. Overnacht in sfeervolle estancia’s en laat u in de watten leggen bij charmante boetiekhotels. In Argentinië is het goed wildlife spotten, bijvoorbeeld bij Puerto Madryn, met haar walvissen en pinguïns, of bij Esteros de Iberá, een waar vogelparadijs.

San Antonio de Areco

Argentinië rondreizen, cruises en self drives

Uw Argentinië rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd! Met Avila door Argentinië reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Maak een mooie self drive door het land, of verken Patagonië via een luxe cruise.

Voorbeeldreizen Argentinië

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Natuurparadijs Argentinië

Argentinië staat bekend om haar grootsheid en veelzijdigheid. In de bruisende hoofdstad Buenos Aires komt de multiculturele cultuur van Argentinië goed naar voren met haar wijken die elk een eigen identiteit hebben, haar passie voor tango, en haar rijke historie.

Het beroemde Patagonië beslaat een enorm deel van het zuiden van Argentinië met in het noordwesten het uitgestrekte merengebied en in het noordoosten schiereiland Peninsula Valdés, waar u tussen mid-juni en december walvissen kunt spotten en vanaf september tot mid-maart tussen de pinguïns kunt wandelen.

Het uiterste zuiden van Patagonië is een wereld vol gletsjers, bergen en magnifieke natuurparken. Een fantastische wilde omgeving die perfect is voor het maken van wandeltochten, gletsjerbezoeken en een bezoek aan de meest zuidelijkste stad ter wereld: Ushuaia. Vanuit deze stad vertrekken de luxe cruises rondom Vuurland en de expeditie cruises naar Antarctica.

In het noordwesten van Argentinië wordt u omgeven door authentieke dorpjes met adobe huizen, kiezelstenen straten en kleurrijke, lokale markten. Een heel scala aan prachtige landschappen komt hier aan u voorbij, met o.a. bizarre rotsformaties, maanlandschappen en wijngaarden.

Het wijngebied van Mendoza, de historische stad Córdoba, de Esteros de Iberá wetlands en de wonderschone watervallen van Iguazu maken deze spectaculaire natuurbestemming compleet.

Perito Moreno