Explore

Mexico

Mexico is een bestemming dat vrijwel alles heeft! Een rondreis door Mexico voert u van eeuwenoude Maya steden naar moderne metropolen en enkele van de mooiste koloniale steden van het westelijk halfrond. Van besneeuwde vulkaantoppen tot ondergrondse grotten (cenotes) en van tropische regenwouden tot kurkdroge woestijnen.

 

De Mexicaanse keuken is bijzonder karakteristiek voor het land, en ook op muzikaal en artistiek vlak speelt Mexico een belangrijke rol in de Spaanstalige wereld.

De kunstzinnige en passievolle bevolking haalt inspiratie uit eeuwenoude tradities en moderne invloeden. Ook al het natuurschoon zal ongetwijfeld haar bijdrage bieden.

 

Uw rondreis door Mexico prikkelt dan ook alle zintuigen en om extra van de Mexicaanse sferen te genieten bieden wij u de juiste adviezen voor bijzondere accommodaties en excursies. De ideale reis naar Mexico eindigt veelal aan een parelwit strand aan de Riviera Maya of de stille oceaan. Laat u ook in de watten leggen en geniet van Mexicaanse gastvrijheid in een land dat niet mag ontbreken op uw bucket list!

Inspiratiereizen

unique

Rijkdom van Baja Calafornia

vanaf € 6.750,- per persoon
9 dagen

authentique

Avontuurlijk Mexico

vanaf € 3.825,- per persoon
22 dagen

authentique

Ontdek Yucatán

vanaf € 2.665,- per persoon
16 dagen

boutique

Koloniaal Mexico

vanaf € 6.825,- per persoon
18 dagen

unique

Hacienda's

vanaf € 9.875,- per persoon
13 dagen

boutique

Familiereis Yucatán

vanaf € 3.225,- per persoon
15 dagen

boutique

Mexico Compleet

vanaf € 6.275,- per persoon
22 dagen