Peru Reizen

Peru is een reisbestemming voor fijnproevers en gelukszoekers! Reis door een wereld met mysterieuze oude beschavingen en maak kennis met een ongekende diversiteit aan landschappen. Reizen door Peru is een aaneenschakeling van prachtige steden, verborgen schatten, een kleurrijke bevolking en vruchtbare valleien. Onze onvergetelijke Peru rondreizen laten u het allemaal optimaal ervaren!

Gevarieerde Peru Rondreizen

Veel mensen reizen af naar Peru om oog in oog te komen met overblijfselen van het Inca-rijk in de Heilige Vallei van de Inka’s, of om de natuurschatten van het Andes-gebergte en het Amazone-regenwoud te ervaren. Zoek naar condors in de Colca Canyon, dwaal door de pittoreske straatjes van Cuzco en vaar over het bijzondere Titicaca-meer. Bij Avila Reizen tonen wij u al deze hoogtepunten en natuurlijk ook de verborgen parels in bijvoorbeeld Noord-Peru met oog voor Peruviaanse charme en gastvrijheid. De Peruviaanse keuken wint steeds meer terrein op gastronomisch gebied en in het culinaire paradijs Lima behoren inmiddels meerdere restaurants tot de absolute wereldtop!

Peruaans meisje

Rondreizen in Peru

Uw Peru rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Peru reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Peru is een geweldige bestemming voor een leuke en onvergetelijke ontdekkingsreis.

 

Voorbeeldreizen Peru

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Rondreis door Peru; het land van Inca's, de Andes en gastronomie

Peru is de perfecte bestemming voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur. Er zijn vele oude Inka-ruïnes te vinden, zoals natuurlijk het wereldberoemde Machu Picchu, de ruïnes van Ollantaytambo en de ruïnes van Sacsayhuaman in Cuzco, maar ook minder bekende ruïnes, zoals die van Chachapoyas in het noorden van Peru, ook wel bekend als Kuelap.

In datzelfde ‘minder toeristische noorden’ zijn ook andere interessante plekken te vinden, zoals het wandelparadijs Huaraz, of de archeologische zone van Chan Chan.

Natuurliefhebbers kunnen in de Amazone volop genieten van prachtige flora en fauna, apen, vogels en op sommige plekken, zoals Iquitos, kunnen zelfs roze dolfijnen worden gespot.

Bewonder de kleurenpracht aan traditionele kleding die de lokale bevolking in de Heilige Vallei en bij het Titicaca-meer nog draagt en geniet van de uitzichten in de Colca Canyon waar condors rondvliegen.

In Cuzco is veel koloniale pracht te vinden, terwijl men in de zonnige stad Arequipa heerlijke rond kan wandelen over verschillende pleinen terwijl er in de verte prachtige vulkanen opdoemen waar de stad door is omringd.

Lima is een culinair paradijs waar enkele van ’s werelds beste restaurants te vinden zijn. Maak kennis met gerechten zoals ‘ceviche’, ‘ají’ de gallina’ en ‘causa’ en geniet van de verschillende smaakcombinaties.

Killa Wasi-restaurant Urubamba Peru