Explore

Peru

Peru is een bestemming voor fijnproevers en gelukszoekers! Mysterieuze oude beschavingen en een ongekende diversiteit aan landschappen. Prachtige steden, kleurenpracht in de woestijn, vruchtbare valleien en het legendarische Titicacameer.

In Peru treft u sfeervolle accommodatie in oude koloniale panden, ecolodges tussen steile bergtoppen en nevelwouden, en luxueuze Boutique hotels met allen een eigen karakter. Maak kennis met de absolute gastronomische top van Latijns Amerika. De Peruviaanse keuken wint steeds meer terrein en in culinair paradijs Lima behoren inmiddels meerdere restaurants tot de wereldtop.

Veel mensen reizen af naar Peru om oog in oog te komen met overblijfselen van het Inca rijk of om de natuurschatten van het Andes gebergte en het Amazone regenwoud te ervaren. Bij Avila Reizen tonen wij u u al deze hoogtepunten en natuurlijk ook de verborgen parels met oog voor Peruviaanse charme, gastvrijheid en kundige gidsing.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl