Australië Reizen

Australië, het continent van contrasten en ongerepte schoonheid, herbergt uitgestrekte woestijnen, weelderige regenwouden en kosmopolitische steden. De rijke inheemse cultuur en diverse fauna, van het Great Barrier Reef tot iconische kangoeroes, maken het een unieke bestemming. Ontdek de betovering van het ‘Land Down Under’ met eindeloze reismogelijkheden.

Onvergetelijke Australië reizen

Australië, een land van verbluffende diversiteit, betovert met zijn uitgestrekte schoonheid en unieke flora en fauna. Van de bruisende steden Sydney en Melbourne tot de indrukwekkende rode vlakten van de Outback, onthult elke hoek van dit continent een nieuw avontuur. Verken het Great Barrier Reef, een onderwaterparadijs, bewonder de iconische rotsformatie Uluru bij zonsondergang en ontdek de ongerepte wildernis van Tasmanië. De Aboriginal-cultuur voegt een diepgaande dimensie toe, terwijl vriendelijke Australiërs de gastvrije sfeer completeren. Gouden stranden, weelderige regenwouden en unieke diersoorten maken Australië een onvergetelijke bestemming vol contrast en ontdekkingen. En een ware bestemming voor jong en oud.

Uluru

Uw Australië rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Australië reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en het ontdekken van verborgen pareltjes weg van de massa! Australië is de ultieme bestemming voor een privé-rondreis die u geheel naar eigen wensen kan samenstellen. Wij helpen u graag om úw hightlights met elkaar te combineren voor een onvergetelijke reis.

Voorbeeldreizen Australië

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Beste Reistijd

De beste reistijd voor Australië varieert per regio. Over het algemeen is de zomer (december-februari) ideaal voor de zuidelijke regio’s zoals Sydney en Melbourne, terwijl de winter (juni-augustus) gunstiger is voor het noorden, zoals Cairns en het Great Barrier Reef. De lente (september-november) biedt milde temperaturen en bloeiende landschappen.

Australië: van koraalriffen tot woestijnzanden

Australië, een continent doordrenkt van ongerepte natuurlijke pracht, is een schatkamer van biodiversiteit. Van de adembenemende koraalpracht van het Great Barrier Reef tot de uitgestrekte, ruige Outback met zijn unieke flora en fauna, dit land biedt een zeldzame mix van spectaculaire landschappen en wilde dieren.

Langs afgelegen kusten en uitgestrekte stranden koesteren zeeschildpadden zich, terwijl het binnenland de thuisbasis is van buideldieren zoals kangoeroes en wombats. De kleurrijke diversiteit van Australië wordt verder versterkt door het behoud van inheemse culturen, vooral merkbaar in de spirituele connectie van de Aboriginals met het land.

De rode woestijnvlakten van de Outback, afgewisseld met imposante rotsformaties zoals de iconische Uluru, bieden een surreëel decor. Diep in het regenwoud, zoals het Daintree Rainforest, onthult Australië een andere dimensie van weelderig groen, waar exotische vogels en unieke plantensoorten gedijen.

Het behoud van deze ongerepte natuur is een prioriteit in Australië, met talloze nationale parken die een veilige haven bieden voor bedreigde diersoorten. Van het bruisende zeeleven tot het betoverende landschap, Australië’s ongerepte natuur en fauna nodigen reizigers uit om te verdwalen in de wildernis en de magie van dit continent te ontdekken.