Antarctica Reizen

Antarctica is een witte wereld, een ruige wereld en een bijna mythische wereld. Deze reisbestemming is zonder meer het ruigste continent op onze aarde en beschikt over een wildernis die zijn gelijke niet kent. Antarctica biedt een thuis aan vele diersoorten die voor een spectaculaire natuurshow zorgen. Een reis dit zeer afgelegen continent biedt iedere bezoeker een absoluut hoogtepunt in natuurbelevenis.

Luxe Antarctica reizen

Een reis naar Antarctica start veelal vanuit Ushuaia in Argentinië. Uw expeditieschip (variërend van simpele hutten tot aan luxe cabines aan boord) neemt u mee de Drake Passage over (het wildste stukje oceaan ter wereld) om vervolgens bij het Antarctisch schiereiland aan te komen. Er bestaan meerdere routes doch enkele ingrediënten zullen altijd onderdeel zijn van uw reis; het wildlife, ijsschotsen, een stukje wetenschap en historie, en tot slot het onmiskenbare gevoel aan het einde van de wereld te zijn aangekomen. Indien u de ‘Drake Passage’ liever niet oversteekt, kunt u vanuit Punta Arenas in Chili het stukje oceaan ook overvliegen. Eén ding is zeker, een reis naar Antarctica is een avonturiersdroom en wij helpen graag uw droom te verwezenlijken.

Expeditiecruises Antarctica

Uw unieke Antarctica reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila naar Antarctica reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Antarctica is de ultieme bestemming voor een expeditiecruise.

Voorbeeldreizen Antarctica

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Avila Reizen biedt Antarctica expeditiereizen aan

Avila Reizen staat voor ontspannen, ontdekken en zorgeloos genieten! Afhankelijk van uw specifieke interesses zoals bijvoorbeeld gastronomie, wildlife, historie, fotografie en/of lokale cultuur, selecteren we voor u de beste gidsen en ontwikkelen wij uw reisprogramma geheel op maat! Bij Avila Reizen staan persoonlijke aandacht, service gericht denken en een focus op duurzaam toerisme garant voor een zorgeloze reis. Bij Antarctica kunt u kajakken tussen reusachtige walvissen, poolduiken en de bijzondere onderwaterwereld ontdekken. Kampeer onder de schitterende poolhemel of beklim één van de ijsbergen. Samen met uw gids gaat u op zoek naar pinguïns, robben of bijzondere vogels en leert u meer over de geschiedenis van dit witte continent.

Antarctica; het land van ijs en wildlife

Het zuidelijkste deel van de aarde heet Antarctica. Dit uitzonderlijke gebied staat bekend om zijn extreem ijzige lucht, grimmige landschappen en exotische wilde dieren. Reis per vlucht vanuit Punta Arenas naar het witte continent of vaar vanuit Ushuaia de beroemde Drake Passage over aan boord van uw expeditiecruise.

Verken de indrukwekkende landschappen per zodiakbootje of kajak, zet voet aan wal op het Antarctische continent bij Brown Bluff of Neko Harbour, bewonder de ijsrotsen en wordt betoverd door de unieke wildlife mogelijkheden.

Zeven pinguïnsoorten komen in dit gebied voor zoals de Koningspinguïn, Ezelspinguïn, Adeliepinguïn en Keizerspinguïn (alleen bij de Weddell- en Ross Sea), maar ook orka’s, bultruggen, zeeolifanten, zeeleeuwen en een groot aantal zeevogels begroeten u tijdens een indrukwekkende reis naar Antarctica.

Leer over de historie bij verschillende onderzoekstations of in het historische plaatsje Port Lockroy waar u een kaart op de post kan versturen naar familie wat een bijzondere ervaring is.

Antarctica wordt vaak ook gecombineerd met de Falklandeilanden en South Georgia, wat stuk voor stuk prachtige bestemmingen zijn met uniek wildlife. Tot op de dag van vandaag heeft het mythische Antarctische schiereiland nog steeds een fascinatie en belooft het zijn bezoekers onvergetelijke momenten. Een reis naar Antarctica is onvergetelijk!