Rondreizen Mexico

Wanneer u een rondreis door Mexico wilt maken dan is het belangrijk dat uw reisprogramma aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en interesses. Het voordeel van een reis op maat is dat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn en dat u alles in kunt vullen zoals u dat wilt. Wij zijn u daarbij graag behulpzaam met een zowel persoonlijk als professioneel advies, gebaseerd op onze eigen ervaringen en een diepgaande kennis van de bestemmingen.

Uw ideale rondreis door Mexico begint bij Avila Reizen.

U treft hieronder enkele voorbeeld rondreizen om inspiratie op te doen.
Wij hanteren drie typen reizen:

Authentique

Bij dit reistype ligt de nadruk op bijzondere ervaringen. Deze reizen bieden een mix van kleinschalig en sfeervolle accommodaties, een bijzondere reisroute en een gedegen kennismaking met het land.

Boutique

Kenmerkend voor deze reizen zijn het oog voor comfort en een unieke route. De accommodatie vormt een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving en hierbij zijn kleinschaligheid en luxe belangrijke begrippen.

Unique

Voor deze reizen geldt: The Sky is the Limit. Uw stoutste (reis)dromen worden waargemaakt. Van bijzonder hotel tot privé-eiland, van strandhuisje tot luxe villa met personeel, en van vervoer in antieke auto tot en met privéjet.

Klik hier voor algemene informatie over Mexico Reizen

Op zoek naar de walvis – Authentique reis – 16 dagen
Een spectaculaire reis, voor de liefhebbers, op zoek naar de walvissen aan de Pacific kust van Mexico en bij Baja California. Onderweg logeert u in verschillende Tented Camps, een ware natuurbelevenis. De beste periode om deze reis te ondernemen is van januari tot en met maart.

Een heerlijk relaxte reis waarin u alle erkende ‘Highlights’ van het Mexicaanse schiereiland Yucatán aandoet tijdens privé excursieprogramma’s. U bezoekt mooie koloniale steden, de archeologische vindplaatsen van indrukwekkende Mayasteden, duikt de wereld in van de prachtig gekleurde ‘cenotes’ en dompelt u onder in schitterende natuurparken. Als klap op de vuurpijl een wel heel bijzonder spektakel tijdens uw verblijf in Cancun…

Deze luxe ‘Boutique’ reis voert u langs een aantal unieke plekken van het Yucatán schiereiland. Zo doet u de bekende Maya piramide bij Chitzén Itza aan en het prachtige Tulum. U verblijft in unieke en luxe accommodaties waaronder enkele mooie hacienda’s!

Deze unieke route start op het ongerepte Caribische eiland Holbox. Na enkele exotische dagen start uw rondreis per huurauto over het schiereiland Yucatán en door de provincie Chiapas. Beleef het authentieke Mexico!

Ontdek Mexico City en de gigantische nabij gelegen archeologische vindplaats Teotihuacan. Bewonder ruige bergen en diepe valleien in de ‘Copper Canyon’ en laat u inspireren door de schoonheid van de oude Mayastad Palenque. U eindigt deze reis in de populaire badplaats Playa del Carmen.