Botswana Reizen

Wanneer u een rondreis door Botswana maakt, zult u merken dat dit één van Afrika’s meest gevarieerde landen is. Reis van een gigantische zoutvlakte tot ’s werelds grootste binnenlandse delta. Bovendien staan er geen hekken rondom de verschillende natuurgebieden, waardoor dieren vrij kunnen voortbewegen. Dit maakt Botswana één van de meest bijzondere reisbestemmingen van Afrika.

Ongerepte Botswana rondreizen

De uitgestrektheid en onwerkelijke schoonheid van Botswana beleeft u optimaal vanuit de lucht in een klein vliegtuigje. U vliegt gemakkelijk naar de meest afgelegen camps van de immense Okavango Delta. Vanuit de lucht kunt u zelfs al dieren spotten! Daarnaast mag een tocht in een traditionele mokoro niet ontbreken. Vergeet ook zeker niet Chobe National Park te bezoeken. Dit park staat bekend om de enorme populaties olifanten. Per game drive of tijdens een bijzondere riviercruise komt u oog in oog met deze grijze reuzen en vele andere dieren. Maar er is nog zoveel meer! De nacht doorbrengen onder de sterrenhemel van de Makgadikgadi zoutvlaktes of game drives in het onbekendere Mashatu Game Reserve maken uw Botswana ervaring compleet.

Twee zwemmende olifanten

Botswana Rondreizen

Uw Botswana rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Botswana reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Botswana is de ultieme bestemming voor een luxe verblijf in de natuur.

Voorbeeldreizen Botswana

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Rondreis door Botswana, het land van onwerkelijk natuurschoon

Botswana is zonder meer één van de meest bijzondere bestemmingen in Afrika. Het land blinkt uit in de enorme diversiteit aan natuur en wildlife. De Okavango Delta is zonder twijfel het meest bijzondere eco-systeem van het land. Deze enorme binnenlandse Delta is een paradijs voor natuurliefhebbers!

In het noord-centrale deel van het land ligt één van ’s werelds grootste zoutvlaktes, namelijk de Makgadikgadi Salt Pans. Dit gebied is te bezoeken per quad bike en ook een nacht onder de sterren is hier mogelijk.

Voor het maken van safari’s zit u goed in Chobe National Park, dat in het uiterste noordoosten van Botswana ligt. Hier wisselt u de klassieke game drives af met prachtige boottochten op de gelijknamige rivier. Met name tijdens zonsondergang een magisch moment!

Botswana is meer dan alleen natuur en wildlife. Ook cultuur speelt een belangrijke rol in het land. U kunt onder andere de San Bushmen ontmoeten en kunnen u van alles vertellen over hun oude gebruiken.

Het land kent tevens een aantal minder bezochte plekken, waaronder het Central Kalahari Game Reserve, waar u de machtige Kalahari leeuw kunt spotten, óf Mashatu Game Reserve, waar u safari’s op de fiets kunt maken.

Luipaard in de Delta