Explore

Botswana

Botswana is misschien wel een van de meest gevarieerde landen van Afrika. Van een grote zoutvlakte tot ’s wereldse grootste binnenlandse delta; Botswana heeft het allemaal. Bovendien staan er geen hekken rondom de verschillende natuurgebieden, zodat dieren vrij kunnen voortbewegen. Voor de meest ultieme safari beleving zit u goed in Botswana!

De uitgestrektheid en onwerkelijke schoonheid van dit land zijn vanuit een klein vliegtuigje goed te aanschouwen. Zodoende zijn bovendien de meest afgelegen plekjes goed te bereiken. Het absolute hoogtepunt van Botswana is de Okavango Delta. U kunt dit gebied met een traditionele mokoro of zelfs te voet verkennen. U gaat op zoek naar de vele verschillende dieren die hier voorkomen. Daarnaast mag u ook zeker Chobe National Park niet vergeten! Dit park staat bekend om de enorme populaties olifanten. Per game drive of tijdens een bijzondere riviercruise komt u oog in oog met deze grijze reuzen en vele andere dieren. 

Botswana staat bekend om de zeer exclusieve lodges midden in natuur en de bijzondere luxe tentenkampen waar service en intimiteit met de omringende natuur kernbegrippen zijn. Maar er is nog zoveel meer! De nacht doorbrengen onder de sterrenhemel van de Makgadikgadi zoutvlaktes of het donderende geluid op in je laten werken van de nabij de grens gelegen Victoria watervallen behoren tot Afrika’s meest indrukwekkende belevenissen!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl