Explore

Oeganda

Het Oost-Afrikaanse Oeganda is één van de meest fascinerende landen van Afrika. Het land wordt ook wel ‘de parel van Afrika’ genoemd en dat is niet voor niets. De mensen zijn er ongelooflijk vriendelijk en gastvrij, de natuur is verbluffend en wildlife is er volop aanwezig. Dit alles maakt Oeganda een ‘must-visit’ voor iedere Afrika-liefhebber.

Het absolute hoogtepunt van een reis door Oeganda is natuurlijk de ultieme kans om berggorilla’s te spotten in hun natuurlijke habitat. Vergis u vooral niet in de wandeling, deze kan best heftig zijn. Maar zodra u deze machtige dieren voor het eerst ziet, dan bent u dat gelijk vergeten. Dit is met recht één van de mooiste ontmoetingen tussen mens en dier op onze aardbol.
Maar er is meer! Zo kunt u op zoek naar onder meer olifanten, luipaarden, leeuwen en nijlpaarden in de bekende parken als Murchison Falls en Queen Elizabeth National Park.

Naast alle verbluffende flora en fauna zijn de inwoners van Oeganda zeer vriendelijk. “You’re mostly welcome” klinkt de standaard verwelkoming als u arriveert bij een smaakvolle lodge midden in de natuur. Het kenmerkt de gastvrijheid van de verschillende Oegandese stammen. Men voelt zich verbonden met het prachtige land en dat delen ze graag met hun bezoekers. U bezoekt Oeganda met een stoere 4×4 onder begeleiding van een kundige privé gids. U ontdekt samen een land dat de ziel van Afrika blootlegt en onvergetelijke herinneringen aan u zal schenken.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl