Explore

Rwanda

Het land dat bekend staat als ‘the land of thousand hills’, vanwege de vele groen gekleurde heuvels, is een bestemming als geen ander. Van het spotten van berg gorilla’s tot enerverende game drives; Rwanda heeft het allemaal. Het land biedt zodoende een zeer afwisselende, maar vooral magische reis.

Dé grootste trekpleisters van het land zijn natuurlijk de berg gorilla’s. Deze bijzondere dieren leven in Volcanoes National Park, dat in het grensgebied met Congo en Oeganda is gelegen. Na een stevige en intensieve wandeling kunt u de berg gorilla’s in hun natuurlijke habitat spotten. Wanneer u de gorilla’s gevonden hebt, bent u de wandeling meteen vergeten en kunt u alleen nog maar genieten. Een magische ervaring die iedere natuurliefhebber een keer meegemaakt moet hebben!

Naast de gorilla’s leven er meerdere primaten in Rwanda, zoals de chimpansees. De chimpansees leven in het zuidwesten van Rwanda in het stomende regenwoud genaamd Nyungwe. Voor de klassieke safari kunt u terecht in Akagera National Park, waar u onder meer olifanten, leeuwen en nijlpaarden zou kunnen zien. In de hoofdstad Kigali komt u meer te weten over het roerige verleden van Rwanda. Een bezoek aan het genocide museum is dan ook een absolute must.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl