Cambodja Reizen

Wie kent Cambodja niet van Angkor Wat? Met recht één van de bekendste en meest fascinerende bestemmingen van heel Azië. Een reisbestemming die iedere reiziger eigenlijk eens bezocht moet hebben. Maak kennis met de gastvrije bevolking en geniet van de vele spectaculaire natuurwonderen die Cambodja te bieden heeft.

Pure Cambodja Rondreizen

In Cambodja is het uitgestrekte rijk aan tempels in de omgeving van Siem Reap, met als hoogtepunt het fabelachtige Angkor Wat, een ongeëvenaard monument. Maar, dit kleine Aziatische land heeft zo nog veel meer te bieden! Drijvende dorpen op het Tonlé Sap meer, onontdekte uithoeken in het oosten van het land, ongerepte jungle in het Botum Sakor National Park en Phnom Penh met zijn duistere verleden dat we niet mogen vergeten. Ook heeft Cambodja in het zuiden een idyllisch eilandenrijk met als grootste eiland Koh Rong. De eilanden hebben een spectaculaire onderwaterwereld en zijn daarom zeer geliefd onder duikers.

sambor_prei_kuk_temple_cambodja

Cambodja rondreizen op maat

Uw Cambodja rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Cambodja reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Verken dit fascinerende land met uw privéchauffeur, of maak een ontspannen cruise over de Mekong.

Voorbeeldreizen Cambodja

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Rondreis door Cambodja; een cultureel hoogtepunt

Toeristen van over de hele wereld komen naar het intrigerende Cambodja om haar fascinerende culturele erfgoed te ontdekken. Naast de prachtige tempels van Angkor bij de stad Siem Reap is er zoveel meer te zien in dit indrukwekkende land.

De hoofdstad Phnom Penh heeft prachtige historische gebouwen, heerlijke streetfood op elke hoek van de straat, gezellige markten en monniken die u passeren op straat. De donkere geschiedenis van oorlog en onrust is nu gevuld met levendigheid, warmte en snelle ontwikkeling. Toch is het belangrijk om bewust te zijn van het roerige verleden en is het aan te raden om een bezoek te brengen aan de Killing Fields of de Tuol Sleng-gevangenis.

Verken ook zeker de ongerepte natuur in één van de nationale parken. Hier kunt u in unieke accommodaties midden in de natuur verblijven, avontuurlijke jungletochten maken en picknicken bij prachtige watervallen.

Ontdek het slaperige Franse koloniale stadje Kampot op de fiets, bezaaid met prachtige Franse villa’s en charmante cafés of bezoek een peperplantage net buiten de stad.

Voor een ultieme strandafsluiting zijn de exotische eilanden voor de kust bij Sihanoukville uitermate geschikt. De eilanden Koh Rong Samloem en het iets grotere eiland Koh Rong zijn adembenemend mooi met hagelwitte stranden, palmbomen en helderblauwe zee.

East gate Angkor Thom