Explore

Cambodja

Wie kent Cambodja niet van Angkor Wat? Met recht één van de bekendste en meest fascinerende bestemmingen van heel Azië. Een plek die iedere reiziger eigenlijk eens bezocht moet hebben.

Het uitgestrekte rijk aan tempels, met als hoogtepunt het fabelachtige Angkor Wat, is een ongeëvenaard monument. Maar, dit kleine Aziatische land heeft zo nog veel meer te bieden!
Een donkere (doch tevens zeer recente) geschiedenis met Khmer Rouge, drijvende dorpen op het Tonlé Sap meer, onontdekte uithoeken in het oosten van het land en een idyllisch eilandenrijk met bijbehorende kleurrijke onderwaterwereld in het zuiden.

Ons aanbod aan accommodaties bestaat uit een pallet van authentieke en exclusieve locaties.
Wat zegt u bijvoorbeeld van een afsluiting op het Song Saa Private Island? Cambodja is een prachtige bestemming voor cultuurfanaten, die tevens houden van een stukje avontuur. Een reis naar dit land vol optimistische inwoners staat dan ook garant voor een bijzondere tijd met Avila Reizen.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl