Explore

Thailand

Een populaire vakantiebestemming, bijzonder interessant als eerste kennismaking met Zuidoost-Azië, maar daarnaast eigenlijk altijd een goede keuze. Thailand is charmant, veilig en goed begaanbaar. Het land heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een complete bestemming voor een heel divers pallet aan type reizigers, mede door de zeer grote diversiteit aan indrukwekkende landschappen, cultuur en flora & fauna.

Ervaar tijdens uw maatwerkreis bruisende bloemenmarkten in kosmopolitisch Bangkok, fiets tussen de eeuwenoude tempels van het Ayutthaya Historical Park, bezoek de bergstammen in de omgeving van Chiang Mai, wandel door de ongerepte jungle van het Khaosok National Park en peddel in uw kayak langs de witte zandstranden.

Ga op foodie-tour en geniet van de fantastische keuken, val in slaap onder een palmboom, ervaar de uitstekende service in ons zorgvuldig geselecteerde accommodatie-aanbod, en sluit af met zon, zee en strand op een tropisch eiland in ’t zuiden van het land. Avila Reizen neemt u graag mee naar een tropisch Thailand, weg van de gebaande paden.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl