Bolivia Reizen

Een reis naar Bolivia voert u naar het hart van Latijns-Amerika waar de centrale Andes en het Amazonegebied elkaar ontmoeten. In deze bijzondere reisbestemming liggen Spaanse koloniale steden zoals Sucre en Potosí in de nabijheid van inheemse nederzettingen en oude tradities. Bolivia is voor de echte natuur- en cultuurliefhebbers!

Authentieke Bolivia reizen

Bolivia biedt u een volstrekt unieke ervaring waarbij het beleven onontkoombaar is. Naast het Titicacameer als het hoogst bevaarbare meer ter wereld bevindt zich in dit land ’s werelds hoogste ‘hoofdstad’ La Paz. In het uiterste zuidwesten treft u Uyuni, de grootste zoutvlakte ter wereld, omgeven door een surrealistisch landschap met blauwe, rode en groene bergmeren, vulkanen en bijzondere rotsformaties. Een groot deel van het laagland wordt gekleurd door het groen van de Amazone, waar reuzenotters, apen en krokodillen hun thuis hebben. In de steden Sucre, Potosí en Samaipata kunt u volop cultuurproeven. Bolivia laat u tijdens uw reis intens genieten van dramatische landschappen, kleurrijke markten en festivals, lokale kunst, overheerlijke gastronomie en oude tradities.

Uyuni zoutvlakte

Prachtige Bolivia reizen met privéchauffeur

Uw Bolivia reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Bolivia reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Met een privéchauffeur reist u comfortabel door het spectaculaire Bolivia.

Voorbeeldreizen Bolivia

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Puur Bolivia

Bolivia is ruig, ongerept en adembenemend mooi. Natuurliefhebbers kunnen hier optimaal genieten van de bijzondere landschappen die Bolivia te bieden heeft.
De uitgestrekte witte zoutvlakte van Uyuni is één van de hoogtepunten, vooral als er water op staat en er een spiegeleffect wordt gecreëerd. Aansluitend komt u op de Boliviaanse hoogvlakte in een buitenaardse omgeving terecht met prachtige lagunes, versteende bomen en roze flamingo’s.

Vaar over het uitgestrekte meer van Titicaca, waar u op het Isla del Sol-eiland kunt overnachten of bezoek de heksenmarkt in de fantastische hoofdstad La Paz.

Langs de flanken van de Andes bieden de Yungas een sprookjesachtig puur landschap van nevelwoud, riviertjes en watervallen. Samen met het Amazone-gebied is dit een fantastische plek om wildlife te spotten, vooral veel verschillende vogelsoorten komen hier voor.

Minder bekend zijn de Nationale Parken Amboro en Kaa-Iya, waar avontuurlijk overnacht kan worden en geweldige wildlife safari’s gemaakt kunnen worden. In de mooie provincie Santa Cruz kunt u in de geschiedenis duiken van Che.

Qua cultuur komt u niets tekort in Bolivia. In Samaipata kunt u naast adobe huizen en kiezelstenen straten ook genieten van een pré-Inca ruïne. Bij Sucre en Potosí is het rijke verleden van de zilverindustrie nog goed te zien.

Isla del Sol Bolivia