Explore

Bolivia

Een reis naar Bolivia voert u naar het hart van Latijns Amerika waar de centrale Andes en het Amazonegebied elkaar ontmoeten.  En waar Spaans koloniale steden als Sucre en Potosi in de nabijheid liggen van inheemse nederzettingen en oude tradities.

Het land biedt u een volstrekt unieke ervaring waarbij het beleven van uiterste onontkoombaar is. Naast het Titicacameer als het hoogst bevaarbare meer ter wereld bezoekt u ’s werelds hoogste ‘hoofdstad’ La Paz en de grootste zoutvlakte ter wereld bij Uyuni. In het uiterste Zuid Westen treft u een surrealistisch landschap met blauwe, rode en groene bergmeren, vulkanen en bijzondere rotsformaties.

Een groot deel van het laagland wordt gekleurd door het groen van de Amazone, waar reuzenotters, apen en krokodillen hun thuis hebben.

Langs de flanken van de Andes vormen de Yungas de overgang tussen de laaglanden en het hooggebergte. De Yungas bieden een sprookjesachtig ruig landschap van nevelwoud, riviertjes en watervallen.

Bolivia laat u tijdens uw reis intens genieten van dramatische landschappen, kleurrijke markten en festivals, lokale kunst, gastronomie en oude tradities. Ontdek en beleef Bolivia en ook u zult betoverd worden door haar schoonheid!   

 

Inspiratiereizen

authentique

Rondreis Peru en Bolivia

vanaf € 0.000,- per persoon
24 dagen

boutique

Rondreis Bolivia

vanaf € 4.625,- per persoon
18 dagen

unique

Highlights Peru, Bolivia en Chili

vanaf € 9.050,- per persoon
23 dagen

authentique

De mooiste plekken van Bolivia

vanaf € 3.995,- per persoon
16 dagen