Panama Reizen

Kleurrijk Panama vormt de landbrug tussen Noord- en Zuid-Amerika en geniet wereldfaam vanwege ‘s werelds bekendste ‘binnendoor weggetje’: het Panamakanaal. Reis naar Panama en ontdek de veelzijdigheid van deze mooie reisbestemming. Onze Panama reizen laten u kennis maken met de mooiste plekken van dit bijzondere land.

Bijzondere Panama reizen

Uw Panama reis begint in Panama-Stad, de dynamische hoofdstad van het land waar moderne en koloniale invloeden in elkaar overlopen. Panama beschikt over geweldige natuurpracht, zoals de nevelwouden van Boquete, het groene heuvellandschap van El Valle de Anton en de dichtbegroeide jungle van de Darien. Beklim de Barú-vulkaan, ga op zoek naar krokodillen en apen bij de Floating Lodge en duik in de cultuur van het land op het authentieke Azuero-schiereiland. Met fantastische stranden aan zowel de Stille Oceaan als de Caribische Zee is Panama ook een uitstekende strandbestemming. Geniet van het strand in Pedasi, of zoek de Caribische sfeer op bij Bocas del Toro of San Blas. Bij het Coiba-eiland kunt u prachtig duiken.

Indrukwekkende Panama reizen en self drives

Uw Panama reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Panama reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Panama is een fantastische bestemming om zelf per huurauto te verkennen.

Voorbeeldreizen Panama

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Avila Reizen; specialist in luxe Panama reizen

Avila Reizen staat voor ontspannen, ontdekken en zorgeloos genieten! Afhankelijk van uw specifieke interesses zoals bijvoorbeeld gastronomie, wildlife, historie, fotografie en/of lokale cultuur, selecteren we voor u de beste gidsen en ontwikkelen wij uw reisprogramma geheel op maat! Bij Avila Reizen staan persoonlijke aandacht, service gericht denken en een focus op duurzaam toerisme garant voor een zorgeloze reis. In Panama kunt u alle kanten op. Ontspan op paradijselijke stranden in het Caribisch gebied, verken al duikend de mooie onderwaterwereld, of ga op avontuur in de ongerepte Darien. Wij verzorgen met liefde uw luxe zeiltocht langs de San Blas-eilanden, of uw bezoek met privégids aan het beroemde Panama Kanaal.

Panama; inheemse culturen en adembenemende natuur

Panama-Stad wordt ook wel het Dubai van het westelijk halfrond genoemd; een wereldstad waar van alles gebeurd en de wolkenkrabbers als paddenstoelen uit de grond lijken te schieten. Toch heeft de stad ook een historische kern ‘Casco Viejo’ dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat, de leukste boetiekhotels treft u in dit deel van de stad.

Op slechts 30 minuten rijden belandt u in ‘s werelds meest toegankelijke tropisch regenwoud dat ondanks de nabijheid van de stad een uitstekende plek is om de diverse flora en fauna van het land te exploreren. De Darien-jungle wordt al eeuwenlang bewoond door de Emberá-indianen.

Aan de Caribische kust en op de San Blas eilanden woont een andere inheemse stam; de kleurrijke Kuna’s. De lodges die u hier treft zijn rustiek doch op idyllische eilandjes waarbij u enkele dagen tussen deze bijzondere bevolkingsgroep verblijft.

Het woord Panama zou ‘overvloed aan vis’ betekenen. Water en de kust zijn dan ook belangrijke ingrediënten tijdens uw reis naar Panama, de Caribbean en de Stille Oceaan liggen slechts 80 kilometer van elkaar verwijderd en er liggen honderden eilandjes voor de kust.

Avila Reizen kent de verborgen parels om van uw reis naar Panama een onvergetelijke ervaring te maken!