Explore

Canada

Ongekende bergketens, woeste kusten, indrukwekkende bossen, reusachtige gletsjers, fantastische canyons en onmetelijke meren zijn nog maar een greep van de diversiteit in natuur die Canada te bieden heeft. Een land waar u nog als echte pionier op ontdekkingstocht kunt gaan. De overweldigende mooie natuur van Canada huist ook een overvloed aan wildlife, zoals walvissen, orka’s, elanden, beren, wolven en arenden. De indrukwekkende natuur in combinatie met pittoreske plaatsen met oud-Victoriaanse huizen en dynamische steden met Europese invloeden maken Canada de ultieme reisbestemming.

Het westen van Canada staat alom bekend om de machtige Rocky Mountains en sublieme natuurparken, zoals het prachtige Banff Nationaal Park. Smaragdgroene meren, met sneeuw bedekte bergpieken en uitgestrekte bossen voeren hier de boventoon. U kunt hier volop walvissen en orka’s gaan spotten en oeroude boomreuzen bewonderen. Het oosten van het land biedt een prachtige mix tussen ruige rotskusten, liefelijke vissersplaatjes en natuurlijk de spectaculaire Niagara watervallen. Verder brengen steden als Quebec City, Montreal, Vancouver een schat aan culinaire hoogstandjes, interessante musea en culturele activiteiten.

Ook staat Canada bekend om haar vriendelijke multiculturele bevolking en uiteenlopende landschappen. Bewonder de schoonheid van het afgelegen poolgebied en ga op jacht met de Inuit. Het noorderlicht is adembenemend mooi. Maak een cruise naar de Noordpool, ga kajakken op kristalheldere meren, of verken de ruige fjordenkust bij Newfoundland. In Canada is ieder type reis mogelijk, van ‘top of the bill’ luxueus naar avontuurlijk basic en van natuur & wildlife naar cultuur & culinair. Canada verwondert en bewondert en geeft u ongetwijfeld een onvergetelijke reiservaring.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl