Canada Reizen

Canada is een land vol ongekende bergketens, woeste kusten, indrukwekkende bossen, reusachtige gletsjers, fantastische canyons en onmetelijke meren. In Canada kunt u nog als echte pionier op ontdekkingsreis gaan. De overweldigende mooie natuur huist een overvloed aan wildlife, zoals walvissen, orka’s, elanden, beren, wolven en arenden. De indrukwekkende natuur in combinatie met pittoreske plaatsen maken Canada de ultieme reisbestemming.

Adembenemende Canada rondreizen

In Canada kunt u alle kanten op! Reis door de indrukwekkende Rocky Mountains in British Columbia en bezoek wonderschone natuurparken zoals Banff en Jasper Nationaal Park. Geniet in de dynamische stad Vancouver of verken het mooie Vancouver Island. U kunt gaan kajakken, wandelen, fietsen, of juist ontspannen aan kristalheldere meren en in magnifieke hotels. In het oosten van Canada vindt u de spectaculaire Niagara-watervallen en culturele hoogtepunten als Quebec City en Montreal. De minder bezochte regio’s Newfoundland en Nova Scotia bieden fantastische uitzichten over de ruige fjordenkust en rondreis naar de Yukon voor het noorderlicht. Canada verwondert en bewondert en geeft u ongetwijfeld een onvergetelijke reiservaring.

Niagara-watervallen

Canada rondreizen en self drives op maat

Uw Canada rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Canada reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Canada is goed te bereizen met een huurauto, of ga mee op avontuur met de Rocky Mountaineer trein!

Voorbeeldreizen Canada

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Rondreis door Canada; groots en puur

Het westen van Canada staat alom bekend om de machtige Rocky Mountains en sublieme natuurparken, zoals het prachtige Banff Nationaal Park. Smaragdgroene meren, met sneeuw bedekte bergpieken en uitgestrekte bossen voeren hier de boventoon. U kunt hier volop walvissen en orka’s gaan spotten en oeroude boomreuzen bewonderen. Met de veerboot kunt u afreizen naar Vancouver Island, waar in de hoofdstad Victoria vele gebouwen uit de Victoriaanse tijd te vinden zijn.

Het oosten van het land biedt een prachtige mix tussen ruige rotskusten, liefelijke vissersplaatjes en natuurlijk de indrukwekkende Niagara-watervallen. Verder brengen steden als Quebec City, Montreal en Toronto een schat aan culinaire hoogstandjes, interessante musea en culturele activiteiten.

Ook staat Canada bekend om haar vriendelijke multiculturele bevolking en uiteenlopende landschappen. Bewonder de schoonheid van het afgelegen poolgebied en ga op jacht met de Inuit. Het noorderlicht is adembenemend mooi. Maak een cruise naar de Noordpool, ga kajakken op kristalheldere meren, of verken de ruige fjordenkust bij Newfoundland.

In Canada is ieder type rondreis mogelijk, van ‘top of the bill’ luxueus naar avontuurlijk basic en van natuur & wildlife naar cultuur & culinair. Canada is een land met pure, ruige natuur, veel wildlife en onbegrensde mogelijkheden.

Het meer van Louise