Kenia Reizen

Kenia staat al jaren bekend als een klassieke Afrikaanse safari-bestemming. En die status doet het nog altijd eer aan. De nationale parken van Kenia geven een zeer speciaal karakter aan uw safari. Het is een reisbestemming waar iedere wildlife-liefhebber eens geweest moet zijn. Onze Kenia reizen bieden u een grote verscheidenheid aan wilde dieren, iconische landschappen en contact met een zeer vriendelijke bevolking.

Adembenemende Kenia safarireizen

Het landschap van Kenia varieert enorm. Zo staat de Masai Mara bekend om haar eindeloze vlaktes, wordt Amboselli National Park gesierd door de machtige Kilimanjaro op de achtergrond én treft u in Tsavo een ruigere omgeving. Het grootste natuurspektakel vindt plaats in de Masai Mara, waar de jaarlijkse migratie van wildebeest plaats vindt. Een fenomeen dat u absoluut niet mag missen! Naast de bekende parken zijn ook parken als Samburu en Laikipia zeer de moeite waard. U treft hier unieke flora en fauna. Bovendien worden deze natuurgebieden in goede staat gehouden door de lokale stammen. Een prachtige safari door Kenia sluit u in stijl af aan de tropische kust bij een fijne strandaccommodatie, terwijl u na geniet van alle safarimomenten.

Wildebeest in Masai Mara

Kenia reizen met privégids

Uw Kenia reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Kenia reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Kenia is de ideale bestemming voor een klassieke Afrikaanse safari.

Voorbeeldreizen Kenia

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Kenia, de ultieme safaribestemming

Kenia is een schitterende bestemming in het oosten van Afrika. Het land wordt voornamelijk geroemd vanwege de prachtige safari-ervaringen. Eén van de bekendste parken voor een safari is zonder meer de Masai Mara. De majestueuze Big Five komt hier voor en bovendien vindt hier de jaarlijkse migratie van de wildebeest plaats.

Naast de Masai Mara zijn er ook kleinere wildreservaten en nationale parken, zoals Lake Nakuru en Lake Naivasha. In Nakuru komt u veel minder auto’s tegen tijdens de safari en in Naivasha kunt u prachtige boottochten maken om dichtbij de nijlpaarden te komen.

Op de grens met Tanzania ligt Amboseli National Park. Dit staat bekend om de grote kuddes olifanten die er voorkomen. Het park wordt gekarakteriseerd door de aanwezigheid van de iconische Kilimanjaro.

Kenia kent ook een aantal onbekendere parken, zoals Laikipia bijvoorbeeld. U treft hier ongerepte natuur en veel wildlife. Het gebied wordt beheerd door de lokale bevolking, die u tijdens een rondreis ook kunt ontmoeten.

Aan de kust bij het plaatsje Diani Beach treft u parelwitte stranden en de azuurblauwe Indische Oceaan. Dit is dan ook één van de voornaamste plekken om uw safari af te sluiten en na te genieten van alle hoogtepunten.

Leeuwen in Tsavo East National Park