Explore

Kenia

Kenia staat al jaren bekend als een klassieke Afrikaanse safari bestemming. En die status doet het nog altijd eer aan. Er zijn maar weinig plekken die zo’n speciaal karakter geven aan een safari dan de nationale parken van Kenia. Tel daar de grote verscheidenheid aan wilde dieren én de prachtige, iconische landschappen bij op en u treft een kleurrijke en veelzijdige bestemming, waar iedere reisliefhebber eens van geproefd zou moeten hebben.

Het landschap van Kenia varieert enorm. Zo staat de Masai Mara, één van Afrika’s beste natuur reservaten, bekend om haar eindeloze vlaktes, wordt Amboselli National Park gesierd door de machtige Kilimanjaro op de achtergrond én treft u in Tsavo een ruigere omgeving. Het grootste natuurspektakel vindt plaats in de Masai Mara, waar de jaarlijkse migratie van wildebeest plaats vindt. Een fenomeen dat u absoluut niet mag missen!

 

Naast de bekende parken zijn ook parken als Samburu en Laikipia zeer de moeite waard. U treft hier unieke flora en fauna. Bovendien worden deze natuurgebieden in goede staat gehouden door de lokale stammen. Een prachtige safari door Kenia sluit u in stijl af aan de kust. Over de gehele kust verspreid liggen fijne strandaccommodatie, waar u heerlijk kunt nagenieten van alle schitterende safari momenten.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl