Brazilië Reizen

Brazilië is één van de meest indrukwekkende reisbestemmingen ter wereld, met een unieke combinatie van idyllische stranden, ongerepte tropische regenwouden, een etnisch diverse bevolking, enorme zandduinen en wereldsteden die heen en weer deinen op de ritmes van samba. Reis door het veelzijdige Brazilië en ontdek de vele wildlife, prachtige landschappen en pittoreske dorpjes en kom in contact met de uiterst vriendelijke bevolking.

Indrukwekkende Brazilië reizen

Naast metropolen met universele aantrekkingskracht zoals Rio de Janeiro, Salvador en São Paulo treft u tijdens een rondreis door Brazilië ook kleine vissersdorpen, koloniale dorpjes en agrarische gemeenschappen die allen over een typische Braziliaanse charme beschikken. Het Amazonegebied en de Pantanal zijn spectaculaire natuurgebieden met een enorme biodiversiteit en uitgestrektheid die nog op maar weinig andere plekken op onze planeet te vinden zijn. Ga hier op zoek naar jaguars, anaconda’s en kleurrijke ara’s. Bewonder de imposante Iguazu watervallen, geniet van goudgele stranden, of ga duiken op het magnifieke eiland Fernando de Noronha. Uw accommodaties, de verzorging van Avila Reizen, en de gastvrijheid van de Brazilianen zullen van uw reis naar Brazilië een avontuur maken om nooit te vergeten.

Landschap in de Pantanal, gemaakt door Raymond Rutting

Brazilië reizen met privéchauffeur

Uw Brazilië rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Brazilië reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Brazilië is de ultieme bestemming voor een privérondreis of een mooie selfdrive.

Voorbeeldreizen Brazilië

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Wildlife-paradijs tijdens uw Brazilië reis

De Braziliaanse bevolking is warm en vriendelijk, terwijl de natuurlijke diversiteit van het land zich leent voor talloze reiservaringen. Van idyllische kustvakanties in het Noordoosten en losbandige carnavalsvieringen in Rio de Janeiro tot tussenstops in de dynamische steden São Paulo en Brasilia of bij authentieke dorpjes zoals Paraty en Olinda, gecombineerd met avontuurlijke uitstapjes naar schitterende nationale parken.

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en een mozaïek van ecosystemen dat het grootste scala aan flora en fauna ter wereld ondersteunt. Het immense Amazoneregenwoud is het bekendste en grootste regenwoud op aarde, terwijl de Pantanal ’s werelds grootste moeras en leefgebied is van kaaimannen, reuzenotters, tapirs en jaguars.

Het land is gezegend met vele nationale parken en prachtige natuurgebieden, zoals Lençois Maranhenses, tropische eilanden zoals Fernando de Noronha en Morro do São Paulo, en de immense watervallen van Iguazu. De vele Chapada’s (unieke bergketens) in diverse delen van het land, waarvan Chapada Dimanatina de bekendste is, mogen ook niet ontbreken tijdens een rondreis door Brazilië.

Brazilië een smeltkroes van culturen, etniciteiten, rituelen en religies, o.a. vanwege de koloniale overheersing in het verleden. Tijdens een selfdrive langs de Gouden Route met dorpjes als Ouro Preto en Petropolis ervaart u deze interessante geschiedenis ten volle.

Jaguar in Pantanal