Explore

Brazilië

Brazilië is één van de meest indrukwekkende landen ter wereld met een unieke combinatie van idyllische stranden, ongerepte tropische regenwouden, een etnisch diverse bevolking, enorme zandduinen en wereldsteden die heen en weer deinen op de ritmes van samba.

Naast metropolen met universele aantrekkingskracht als Rio de Janeiro, Salvador en Sao Paulo treft u tijdens een reis door Brazilië ook juist kleine vissersdorpen, koloniale dorpjes en agrarische gemeenschappen die allen eenzelfde typisch Braziliaanse charme bezitten.  Het Amazonegebied en de Pantanal behoren tot de meest indrukwekkende natuurgebieden van onze planeet met een enorme biodiversiteit en uitgestrektheid die nog maar op weinig plekken te vinden is.

Kleurrijke pousadas, boerderijen die zijn omgetoverd tot exclusieve ecolodges en ‘barefoot luxury’ aan stranden waar Bossa Nova en exotisch fruit het perfecte plaatje afmaken.
Uw accommodaties, de verzorging va Avila Reizen en de gulle gastvrijheid van de Brazilianen zullen van uw reis naar Brazilië een avontuur maken om voor altijd met heimwee aan terug te denken. Of zoals de Brazilianen zelf zeggen ‘Saudade’.   

Inspiratiereizen

authentique

Natuur, cultuur en strand

vanaf € 0.000,- per persoon
16 dagen

unique

Luxe reis RIo, Ibitipoca en Salvador

vanaf € 6.850,- per persoon
14 dagen

unique

Luxe reis wildlife, watervallen en stranden

vanaf € 14.350,- per persoon
21 dagen

boutique

Spectaculaire familiereis door Brazilië

vanaf € 6.450,- per persoon
22 dagen

authentique

Brazilië in het kort

vanaf € 2.940,- per persoon
13 dagen

boutique

Parels van de gouden route zelf rijden

vanaf € 0.000,- per persoon
23 dagen

boutique

De geheimen van het noorden: Lençois, Olinda en Fernando do Noronha

vanaf € 3.885,- per persoon
17 dagen