Explore

Galapagos

Een reizigersdroom, een reis naar de Galapagos eilanden behoort tot de meest unieke belevenissen ter wereld. Er zijn nauwelijks woorden te vinden die de schoonheid van deze eilandengroep (ongeveer duizend kilometer uit de kust van Ecuador, waartoe de archipel behoort) in de stille oceaan kunnen omschrijven.

U reist bij voorkeur met een kleinschalige ‘boutique’ boot van eiland naar eiland en verkend met zodiac bootjes en middels wandelingen over uitgezette paden dit paradijs waar Charles Darwin werd geïnspireerd tot zijn evolutietheorie. Liefhebbers kunnen zich met een duikbril op vergapen aan de onderwaterwereld vol tropische vissen, elegante roggen en speelse zeeleeuwen, en kijk niet gek op als er ineens een pinguïn als een torpedo voorbij schiet.Wanneer u liever aan land verblijft zijn er 4 eilanden (Santa Cruz, San Cristobal, Isabela en Floreana)

waar verschillende categorie accommodaties voor handen zijn en waar tussen u kunt ‘Island hoppen’ op uw eigen tempo. De kunst van het optimaal genieten op de Galapagos eilanden is door af en toe even stil te gaan zitten en simpelweg voor u uit te kijken terwijl bijvoorbeeld een reuzenschildpad zonder zijn dikke poten te kunnen gebruiken een sappige vrucht stukbijt, of terwijl een blauwvoet Jan van Gent met grote nieuwsgierige ogen naar u terug staart. Wij kunnen u slechts 1 niet te negeren advies geven: Zet de Galapagos eilanden op uw ‘bucketlist’!

Inspiratiereizen

authentique

Nemo Cruise

vanaf € 4.650,- per persoon
dagen

authentique

Avontuurlijk Ecuador en Galapagos

vanaf € 6.350,- per persoon
21 dagen

authentique

Avila Island hopping

vanaf € 3.895,- per persoon
13 dagen

unique

Amazone en Galapagos

vanaf € 8.750,- per persoon
14 dagen

boutique

Familiereis Ecuador en Galapagos

vanaf € 7.850,- per persoon
21 dagen

boutique

Avila Island hopping

vanaf € 5.095,- per persoon
14 dagen

unique

Petrel cruise

vanaf € 8.795,- per persoon
11 dagen

unique

Pikaia Lodge

vanaf € 8.095,- per persoon
8 dagen

boutique

Cruise en land

vanaf € 5.650,- per persoon
12 dagen

unique

Ecuador & Galapagos Connaisseur reis

vanaf € 13.500,- per persoon
20 dagen