Galapagos Reizen

Het is de ultieme reizigersdroom; een reis naar de Galapagoseilanden behoort tot de meest unieke belevenissen ter wereld. Er zijn nauwelijks woorden te vinden die de schoonheid van deze eilandengroep in de stille oceaan kunnen omschrijven. De Galapagoseilanden laten u als unieke reisbestemming betoveren. Onze exclusieve Galapagos reizen brengen u naar de mooiste plekken.

De mooiste Galapagos reizen en cruises

Met kleinschalige ‘boutique’ cruises verkent u de magnifieke Galapagoseilanden het beste. Zo komt u op de meest ongerepte plekken van dit ecoparadijs. Al snorkelend kunt u zich vergapen aan de onderwaterwereld vol tropische vissen, elegante roggen en speelse zeeleeuwen. Kijk niet gek op als u zich opeens te midden van een groep zeeschildpadden bevindt, of dat er ineens een pinguïn als een torpedo voorbij schiet. Op het hoofdeiland Santa Cruz is een bezoek aan het Charles Darwin Research Station niet te missen, waar u o.a. meer te weten komt over het broedprogramma van de gigantische Galapagos-reuzenschildpadden. Wandel over vulkanische lavavelden of hagelwitte zandstranden en bewonder het vele unieke wildlife van dit archipel, zoals de blauwvoet Jan-van-Gent, felrode Sally Lightfood-krabben en zeeleguanen.

Galapagos cruises

Uw Galapagos reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila naar de Galapagoseilanden reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! De Galapagoseilanden zijn een geweldige reisbestemming voor het maken van spectaculaire cruises.

Voorbeeldreizen Galapagos

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Avila Reizen; belevingsspecialist in exclusieve Galapagos reizen

Avila Reizen staat voor ontspannen, ontdekken en zorgeloos genieten! Afhankelijk van uw specifieke interesses zoals bijvoorbeeld gastronomie, wildlife, historie, fotografie en/of lokale cultuur, selecteren we voor u de beste gidsen en ontwikkelen wij uw reisprogramma geheel op maat! Bij Avila Reizen staan persoonlijke aandacht, service gericht denken en een focus op duurzaam toerisme garant voor een zorgeloze reis. De Galapagoseilanden bieden onvergetelijke ervaringen. Vaar mee op de meest exclusieve jachten, ga op duikexpeditie in kristalheldere wateren en bewonder hamerhaaien in hun natuurlijke habitat. De puurheid van dit absolute ecoparadijs zal u verrassen!

De unieke wereld van de Galapagos eilanden

Het Galapagos-archipel ligt in de Grote Oceaan op bijna 1.000 kilometer van de kust van Ecuador en bestaat uit 330 eilanden, eilandjes en rotsen van vulkanische oorsprong. Maar vijf eilanden zijn permanent bewoond. Doordat er nooit een connectie is geweest met het vaste land, beschikt het archipel over een zeer unieke biodiversiteit. Vanwege de hoge ecologische waarde van het archipel is in 1958 het Galapagos Nationaal Park in leven geroepen dat 97% van het landgebied beslaat.

De natuurlijke schoonheid van de eilanden, de diversiteit en uniekheid van de diersoorten die hier hun thuis hebben, hun vulkanische oorsprong en hun geologische dynamiek worden beschouwd als levend laboratorium voor evolutionaire processen die vandaag de dag nog steeds gaande zijn. Samen met het feit dat een groot aantal dier- en plantsoorten nergens anders op onze aarde voorkomen, zijn de Galapagoseilanden een unieke plek van wereldbelang.

Op de eilanden Santa Cruz, Isabela, San Cristobal en Floreana kunt u verblijven in prachtige duurzame lodges. Per kleinschalige cruise kunt u de uithoeken van het archipel verkennen. Comfort en beleving staan bij deze bijzondere bestemming voorop. Wij kunnen u slechts 1 niet te negeren advies geven: Zet de Galapagoseilanden op uw ‘bucketlist’!