Explore

Japan

Japan is een droombestemming voor reizigers. De oude cultuur, gecombineerd met buitengewone gastvrijheid en memorabele maaltijden zorgen voor een uitzonderlijke ervaring. Het zijn misschien de tegenstellingen van het land die het zo aantrekkelijk maken. Japan biedt enkele van de grootste en meest levendige steden op aarde, maar ook prachtige vergezichten over het platteland. Het produceert high-tech gadgets en robots, maar ook eeuwenoude ambachten. Lees verder om een ​​deel van de diversiteit te verkennen die wacht om ontdekt te worden.
Samurai, superverse sushi, sake en de bekende sumoworstelaars. Reizen met een shinkansen van noord naar zuid om tussen- door uit te stappen tussen de rijstvelden. Verbaas je over de moderne hoofdstad Tokyo om vervolgens een reis door de tijd te maken. Het met historie en traditie verweven land bestaat uit bijna 7000 eilanden. Laat je verwonderen door de hypermoderne architectuur of ga lekker ontspannen in een traditionele hotspring.

 

De rijke geschiedenis, gecombineerd met de vriendelijke bevolking en de schitterende natuur, maken Japan uniek.
In ieder seizoen heeft Japan een diversiteit te bieden. De Kersenbloesems in de lente, de kleurenpracht in de herfst in het zuiden, de poedersneeuw op de pistes in het noorden van het eiland Hokkaido en de stranden van Okinawa. De kleuren en geuren van de bloesems laten een onvergetelijke herinnering achter.

Het perfecte vervoermiddel in Japan is de trein. Ervaar de nationale trots door een deel van de route af te leggen met de Shinkansen, ervaar de snelheid en perfectie. De regio’s verschillen enorm qua klimaat, cultuur, eten en natuur. Van skigebieden van wereldklasse op het besneeuwde eiland Hokkaido tot de idyllische straten in Kanazawa, via de bruisende, neon-verlichte steden Tokyo en Osaka naar verstilde pelgrimsroutes en oude tempels van centraal Japan.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl
Japan is een droombestemming voor reizigers. De oude cultuur, gecombineerd met buitengewone gastvrijheid en memorabele maaltijden zorgen voor een uitzonderlijke ervaring.