Explore

Vietnam

Ga op ontdekking in Vietnam! Wandelen door de oude wijk van Hanoi, cruise tussen de karstbergen in het wereldberoemde Ha Long Bay, ervaar een intense ontmoeting met de fascinerende bergvolkeren rond de Chinese grens, en verwonder u over de koloniale architectuur en het zinderende nachtleven in het voormalige Saigon. Dit is puur een greep uit belevingen die mogelijk zijn tijdens uw reis naar een van de meest veelzijdige bestemmingen van Azië.

Tijdens uw reis in Vietnam zult u verliefd raken op de charmante Vietnamese dorpjes, de loempia’s, de groene rijstvelden, bergen, en waterwegen in de schitterende Mekong Delta. Door de enorme omvang van het land en het heftige oorlogsverleden is Vietnam een bestemming die zowel avonturiers, cultuurliefhebbers als foodies aanspreekt.

 

Ons aanbod aan accommodaties varieert van verblijven in een authentieke drijvende sampan (houten woonboot) of een traditionele jonk (zeilschip) tot luxueuze boutique hotels. U verblijft bij Avila Reizen altijd in accommodaties die passen bij de sfeer van de plaats en het land waar u op dat moment bent.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl