Chili Reizen

Reis met Avila Reizen naar het veelzijdige Chili, het land van uitersten en ongekende mogelijkheden. Een reisbestemming waar u een landschap met hete geisers en droge woestijn afwisselt met vruchtbare wijngebieden, of indrukwekkende gletsjers en fjorden. Verken dit spectaculaire land met onze onvergetelijke Chili reizen!

Adembenemende Chili reizen

De bijzondere langgerekte vorm van Chili zorgt voor zeer uiteenlopende landschappen en klimaatzones wat Chili des te interessanter maakt. Van imposante woestijnlandschappen bij San Pedro de Atacama tot het groene merengebied bij Puerto Varas. En van vruchtbare wijngebieden tot aan ruig Andesgebergte, fjorden en gletsjers in Torres del Paine. Rijdt het onbekende tegemoet op de Carretera Austral, of bewonder de raadselachtige Moai-beelden op Paaseiland. Chili is beleving en de luxe boetiekhotels en de poëtische ziel van het land dragen hier zeker aan bij. Het surrealistische landschap in Noord-Chili en het adembenemende Patagonië geven u het gevoel op een andere planeet te zijn aangekomen. Chili is zonder twijfel een bestemming die vele reizigersharten harder zal doen laten kloppen.

Torres del Paine

Chili reizen op maat

Uw Chili reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Chili reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Chili is een fantastische bestemming om met de huurauto te verkennen.

Voorbeeldreizen Chili

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Ongerepte natuur in Chili

Chili is een land van uitersten. Vanuit de hoofdstad Santiago de Chile zijn de charmante kustplaats Valparaiso en de rustgevende wijngaarden in de centrale vallei goed te bereiken.

In Noord-Chili komt u in een buitengewone wereld terecht met de Atacama-woestijn, witte zoutvlaktes, bizarre rotsformaties, borrelende geiservelden en een magnifieke sterrenhemel. Kustplaatsen met kilometerslange stranden worden afgewisseld met spookdorpjes en valleien vol fruitbomen om uiteindelijk uit te komen in het ongerepte Lauca Nationaal Park, waar vulkanische toppen reiken tot een duizelingwekkende hoogte van 6.300 meter.

Het Chileens merengebied biedt adembenemende uitzichten over glinsterende meren en machtige vulkanen en heeft fantastische overnachtingsplekken, zoals het bijzondere Huilo Huilo biologisch reservaat. Met de ferry is het mooie schiereiland Isla de Chiloé te bereiken, waar de tijd nog langzamer lijkt te gaan. Via de Carretera Austral rijdt u offroad in zuidelijke richting steeds verder van de urbane wereld af en bevindt u zich in een pure omgeving van fjorden, meren, bossen en hangende gletsjers.

In het uiterste zuiden van Chili bevindt zich het park der parken: Torres del Paine Nationaal Park. Een waar wandel- en natuurparadijs met een subliem landschap van graniete pilaren, uitgestrekte meren en fascinerende gletsjers en gevuld met wildlife.

Carretera Austral