Explore

Chili

Reis met Avila Reizen naar het veelzijdige Chili, het land van uitersten en ongekende mogelijkheden. Chili kent een zeer opmerkelijke geografie met aan de westkant de Stille oceaan en in het Oosten het Andes gebergte dat zich van noord naar zuid over de gehele lengte (van meer dan 4.000 kilometer) uitrekt en de natuurlijke grens met Argentinië vormt.

De bijzondere langgerekte vorm van het land zorgt voor zeer uiteenlopende landschappen en klimaatzones wat Chili des te interessanter maakt. Van imposante woestijnlandschappen in het Noorden tot het gematigde regenwoud in de provincie Aisén. En van de vruchtbare centrale vallei tot aan ruige berggebieden, fjorden en gletsjers in Patagonië. En dan is er nog Paaseiland met de raadselachtige Moai beelden.

Chili is beleving en de sublieme wijnen en culinaire hoogstandjes, de luxe boutique accommodaties en de poëtische ziel van het land dragen hier allen aan bij. De kleurenpracht en het surrealistische landschap van vulkanen, onwerkelijke rotsformaties, felgekleurde meren en uitgestrekte bergketens en fjorden geven u het gevoel op een andere planeet te zijn aangekomen. Chili is zonder twijfel een bestemming die vele reizigersharten harder zal doen laten kloppen.

Inspiratiereizen

unique

Highlights Peru, Bolivia en Chili

vanaf € 9.050,- per persoon
23 dagen

boutique

Reis over de Carretera Austral

vanaf € 5.725,- per persoon
23 dagen

unique

Awasi reis

vanaf € 10.675,- per persoon
14 dagen

unique

Opal Collection

vanaf € 8.750,- per persoon
19 dagen

authentique

Chili van Noord naar Zuid

vanaf € 4.295,- per persoon
20 dagen

boutique

Actief Paaseiland

vanaf € 2.325,- per persoon
5 dagen

boutique

Culinair Chili en Argentinië

vanaf € 6.375,- per persoon
15 dagen

boutique

Hoogtepunten van Chili

vanaf € 7.375,- per persoon
20 dagen

authentique

Avontuurlijk Chili

vanaf € 5.975,- per persoon
23 dagen

authentique

Mythisch Patagonië

vanaf € 4.695,- per persoon
21 dagen