Explore

Costa Rica

Costa Rica is de klassieke bestemming voor iedere natuurliefhebber. Al jarenlang voorloper in duurzaam toerisme en met als levensmotto ‘Pura  Vida’ is het lastig niet verliefd te worden op Costa Rica en haar inwoners. Een reis voert u langs tropische regenwouden, moeraslanden, mangroves, vulkanen, bergen, nevelwouden en prachtige stranden.

Reizen in Costa Rica is makkelijk, aangenaam en een fantastisch avontuur. De bekendste natuurgebieden zijn de Corcovado en Piedras Blancas, waarvan de biodiversiteit per vierkante kilometer alleen in de Amazone geëvenaard wordt en Tortuguero, één van de belangrijkste broedplekken voor zeeschildpadden van het westelijk halfrond. De vele vogels, vlinders en orchideeën in de sprookjesachtige bossen maken het tot favoriet onder wandelaars en vogelaars.

Zelfs de legendarische Quetzal vogel leeft hier in zijn natuurlijke habitat. Walvissen die vlak langs de kust migreren, het gemak waarmee dieren gespot kunnen worden (zelfs in de tuin van uw charmante boutique lodge staat u vaak al oog in oog met een brulaap of een luiaard) en de vriendelijkheid van de Tico’s (inwoners van Costa Rica) zelf dragen allen bij aan een heerlijke vakantie. Costa Rica is een paradijs dat u gezien moet hebben!