Colombia Reizen

Colombia is een tropische reisbestemming met een ongelooflijke diversiteit, charme en vooral veel verborgen parels. Vandaag de dag staat Colombia vooral bekend om de vriendelijkheid van de mensen. “Het grootste risico van reizen naar Colombia is dat u er wel zou willen blijven” was de slogan van het Colombiaans verkeersbureau en daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Kleurrijke Colombia Rondreizen

Steden als Bogotá, Medellín en Cartagena bieden op het gebied van gastronomie, kunst, architectuur en cultuur alles wat u in wereldsteden verwacht. Breng een bezoek aan het goudmuseum in Bogotá, maak een dagtour vanuit Medellín het kleurrijke stadje Guatapé waar tevens de bekende rots “El Peñol” beklommen kan worden voor een fantastisch uitzicht en geniet van de Caribische sfeer in Cartagena. In het koffiegebied wordt wereldberoemde koffie verbouwd in een idyllisch groen berglandschap vol charmante dorpjes en indrukwekkende valleien. Het Tayrona Nationaal Park leent zich uitstekend voor een mooie jungle hike langs verschillende prachtige stranden. Picture perfect zandstranden op de Rosario-eilanden en een scala aan landschappen waarvan u het bestaan niet eens zou vermoeden, maken Colombia compleet.

Barichara

Colombia rondreizen met een privéchauffeur

Uw rondreis naar Colombia wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Colombia reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Colombia is de ultieme bestemming voor een gevarieerde rondreis met moderne steden, koloniale pracht, mooie natuurgebieden en tropische eilanden.

Voorbeeldreizen Colombia

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Rondreis Colombia; Kleurrijk, uitbundig en koloniaal

Colombia is een land van diverse landschappen, culturen en attracties. Dit Latijns-Amerikaanse land is de droom van iedere toerist! Colombia biedt haar bezoekers de kans om Caribische stranden, tropische jungles en besneeuwde bergen te bezoeken. Naast deze indrukwekkende landschappen heeft Colombia ook eeuwenoude archeologische plaatsen, historische dorpjes en levendige steden met een mix van Spaanse, Afrikaanse, Europese en Midden-Oosterse invloeden die te merken zijn in het voedsel, de architectuur en de etnische tradities.

Voor stedenliefhebbers is er genoeg te beleven in Colombia. Terwijl Cali bekend staat als wereldhoofdstad van de salsa, kenmerkt Medellin zich door een prachtig ontwikkelingsverhaal waarin een gevaarlijke stad vol drugsbendes zich de laatste 15 jaar tot een bloeiende en moderne hotspot heeft getransformeerd. Cartagena is misschien wel de bekendste stad van Colombia met zijn herenhuizen in pastelkeuren, schitterende pleinen en koloniale centrum met vele gezellige straatjes.

Het koffiegebied bestaat uit een mooi natuurgebied met klein- en grootschalige koffieplantages, palmboomvalleien waar u schitterend kunt wandelen en kleurrijke typische Colombiaanse dorpjes.

Aan de Pacifische kant van Colombia vindt u een prachtige exotische bestemming waar het mogelijk is om van juni tot en met oktober walvissen te spotten.

De Amazone, de Colombiaanse cowboy regio Los Llanos, de kleurrijke Caño Cristales rivieren en de in het noorden gelegen plekken Minca en het Tayrona nationaal park maken de natuurbelevenis in Colombia helemaal af.

Caño Cristales