Explore

Zuid-Afrika

Zuid Afrika wordt vaak het mooiste land ter wereld genoemd. Dit uitgestrekte land is ongetwijfeld een van de meest diverse plekken op aarde op het gebied van cultuur en geografie. Zuid-Afrika wordt in de volksmond ook wel de ‘Rainbow Nation’ genoemd, omdat Zuid-Afrika 11 officiële talen heeft en bovendien rijk is aan verschillende kleurrijke culturen.

De multiculturele bewoners zijn een fascinerende mix van Afrikaanse, Aziatische en Europese culturen. Ontdek tijdens uw reis culinaire restaurants op topniveau, indrukwekkende kunst, het nachtleven en de fijne stranden van Kaapstad. Geniet tijdens uw reis van een typische lokale braai (Zuid-Afrikaanse barbecue), laat u verwennen in een luxe boutique hotel óf proef een aantal van de beste wijnen ter wereld in de talloze wijngaarden verspreid over de pittoreske Kaapse Winelands. Door een rijke en bewogen geschiedenis zijn er ook tal van historische bezienswaardigheden te ontdekken, waaronder de Zululand slagvelden van KwaZulu-Natal, het Apartheid Museum in Johannesburg en Robbeneiland, dat net voor de kust van Kaapstad is gelegen.

Uiteraard staat Zuid-Afrika ook bekend om de prachtige safari’s in game reserves, zoals het wereldberoemde Kruger National Park, het malaria-vrije Madikwe en de Saint Lucia Wetlands. U kunt in Zuid Afrika zelfs op zoek naar de Big 7, waar buiten de klassieke Big 5 (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant) ook de walvis en de witte haai toe behoren.

Met al dit te bieden is Zuid-Afrika een prachtig land voor uw ontdekkingsreis met een vakantiegevoel! Zelfs de meest verwende reiziger zal hier nog worden verrast.

 

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl