Zuid-Afrika Reizen

Zuid-Afrika wordt vaak het mooiste land ter wereld genoemd. Dit uitgestrekte land is ongetwijfeld één van de meest diverse plekken op aarde op het gebied van cultuur en geografie. Ga op wildlife-safari en spot de Big Five. Zuid-Afrika is een prachtige reisbestemming voor uw ontdekkingsreis met een vakantiegevoel!

Bijzondere Zuid-Afrika rondreizen

Ontdek tijdens uw reis culinaire restaurants op topniveau, indrukwekkende kunst en de fijne stranden van Kaapstad. Geniet van een typische lokale braai (Zuid-Afrikaanse barbecue) of proef een aantal van de beste wijnen ter wereld in de talloze wijngaarden in de pittoreske Kaapse Winelands. Door een rijke en bewogen geschiedenis zijn er ook tal van historische bezienswaardigheden te ontdekken, waaronder de Zululand slagvelden van KwaZulu-Natal, het Apartheid Museum in Johannesburg en Robbeneiland. Zuid-Afrika wordt in de volksmond ook wel de ‘Rainbow Nation’ genoemd, omdat Zuid-Afrika 11 officiële talen heeft en bovendien rijk is aan verschillende kleurrijke culturen. Uiteraard staat Zuid-Afrika ook bekend om de prachtige safari’s in game reserves, zoals het beroemde Krugerpark.

Zuid-Afrikaanse wijnlanden Stellenbosch

Culinair genieten tijdens uw Rondreis in Zuid-Afrika

Uw reis door Zuid-Afrika wordt tot in de puntjes door ons verzorgd! Met Avila door Zuid-Afrika reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Verblijf in bruisende steden of te midden van de natuur.

Voorbeeldreizen Zuid-Afrika

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Veelzijdige Reizen door Zuid-Afrika

Met een reis door Zuid-Afrika kunt u de vele facetten van het land ontdekken. Met een safari in het Kruger National Park en de privéreserves daar omheen gaat u op zoek naar Big 5 en vele andere bijzondere dieren.

In de bijzondere provincie KwaZulu-Natal kunt u safari afwisselen met een boottocht om de nijlpaarden en krokodillen van dichterbij te bekijken of een bezoek aan hoge zandduinen en prachtige ruige stranden. Of maak een wandeling in de hoge pieken van de Drakensbergen.

Leer de cultuur van de Zulu kennen, de kunst van het Kaaps-Maleisisch koken of bezoek de oude rotstekeningen.

De Garden Route geeft een bijzondere afwisseling op uw reis. In een natuurlijk landschap rijdt u door de bergen, langs lange kustlijnen en kilometers fynbos naar leuke kustdorpjes. In het juiste seizoen kunt u hier zelfs walvissen langs de kust spotten.

Zuid-Afrika staat ook bekend om zijn culinaire reizen. Geniet van de beste restaurants ter wereld in het bruisende Kaapstad of in Paternoster dat bekend staat om zijn goede chefkoks die hier vandaan komen.

Ook kunt u de Zuid-Afrikaanse wijnlanden niet overslaan. In de mooiste landschappen geniet u van heerlijke lokale wijnen met culinaire gerechten. Ultieme geluksmomenten tijdens uw reis!

Drakensbergen