Explore

Zuid-Afrika

Zuid Afrika wordt vaak het mooiste land ter wereld genoemd. Dit uitgestrekte land is ongetwijfeld een van de meest cultureel en geografisch diverse plekken op aarde. De lokale bevolking noemt hun land de ‘Rainbow Nation’, omdat Zuid-Afrika 11 officiële talen heeft.

 

De multiculturele bewoners zijn een fascinerende mix van Afrikaanse, Aziatische en Europese culturen. Ontdek tijdens uw reis culinaire restaurants op topniveau, indrukwekkende kunst, het nachtleven en fijne stranden van Cape Town; geniet van een typische lokale braai (barbecue); laat u verwennen in een luxe boutique hotel; of proef een aantal van de beste wijnen ter wereld in de talloze wijngaarden verspreid over de pittoreske Cape Winelands.

Door een rijke en bewogen geschiedenis zijn er ook tal van historische bezienswaardigheden te ontdekken, waaronder de Zululand slagvelden van KwaZulu-Natal, het Apartheid Museum in Johannesburg en Robbeneiland, net voor de kust van Kaapstad

Uiteraard staat Zuid-Afrika ook bekend om de dieren die vrij rondlopen in game reserves zoals het wereldberoemde Kruger National Park, het malaria vrije Madikwe en de Saint Lucia Wetlands. U kunt in Zuid Afrika zelfs op zoek naar de Big 7 waar buiten de klassieke Big 5 (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant) ook de walvis en de witte haai toe behoren. Met al dit te bieden is Zuid-Afrika een prachtig land voor uw ontdekkingsreis met een vakantiegevoel! Zelfs de meest verwende reiziger zal hier nog worden verrast.

 

Inspiratiereizen

boutique

De parels van Limpopo

vanaf € 3.950,- per persoon
14 dagen

boutique

De onbekende plekken in het wijngebied

vanaf € 3.995,- per persoon
17 dagen

authentique

De mooiste plekken van Zuid-Afrika

vanaf € 2.950,- per per persoon
21 dagen

unique

Ultieme Wildlifereis Zuid-Afrika

vanaf € 15.775,- per persoon
12 dagen

unique

Big 5 en stranden

vanaf € 4.895,- per persoon
10 dagen

boutique

Huwelijksreis Zuid-Afrika en Mauritius

vanaf € 4.865,- per persoon
16 dagen

boutique

Highlights van het Noorden

vanaf € 4.750,- per persoon
12 dagen

unique

Bijzonder Zuid-Afrika & Mauritius

vanaf € 11.795,- per persoon
14 dagen

boutique

Het beste van KwaZulu-Natal

vanaf € 4.950,- per persoon
19 dagen

boutique

Buitengewone Self-Drive door Zuidelijk-Afrika

vanaf € 8.795,- per persoon
16 dagen