Engeland en Wales reis | Selfdrive Engeland en Wales Relais & Chateaux

  boutique

  

21-daagse reis door Engeland en Wales

€ 

Vanaf 4.695,- p.p.

Bekijk de reis in detail

Persoonlijke Offerte

21-daagse autoreis door Engeland en Wales

Deze prachtige selfdrive route brengt u langs geweldige hoogtepunten van de landen Engeland en Wales, beiden onderdeel van het Verenigd Koninkrijk. Onderweg zijn er vele bezienswaardigheden van natuurlijke- , culturele- en historische aard die u kunt verkennen. U verblijft in comfortabele accommodaties, gelegen in mooie locaties. Het zijn allemaal Relais & Chateaux hotels, een organisatie met luxe boetiek hotels en gourmet restaurants, waar u helemaal in de watten gelegd wordt en kunt genieten van sublieme culinaire ervaringen. Per veerboot vaart in in de nacht over naar het noorden van Engeland, waarna u de autoreis begint in het prachtige Lake District. Vervolgens staat een uitgebreid bezoek aan Wales op het programma, waarbij u in het noorden Snowdonia National Park verkent. U keert terug naar Engeland om de schilderachtige Cotswolds gaat en het mooie Bath te ontdekken. Met een zuidelijk uitstapje bij Dartmoor National Park reist u verder naar het prachtige Hampshire waar u niet alleen van de idyllische omgeving kunt genieten, maar ook van de mooie kust. U sluit de reis af in de groene omgeving van Sussex, waarna u via Harwich per nachtboot terug naar Nederland keert.

Route van de reis

Reisprogramma

Reisoverzicht

Dag 1 - Ferry naar Engeland
Dag 2 - Reis naar Lake District - Gilpin Hotel & Lake House
Dag 3 - 4 - Merengebied van Engeland - Gilpin Hotel & Lake House
Dag 5 - Selfdrive naar Wales - Palé Hall Hotel
Dag 6 - 7 - Snowdonia National Park - Palé Hall Hotel
Dag 8 - Reis door de Cotswolds - Buckland Manor
Dag 9 - 10 - Op ontdekking in de Cotswolds - Buckland Manor
Dag 11 - 12 - Historie in Bath - The Bath Priory
Dag 13 - Cheddar Gorge en Devon - Gidleigh Park
Dag 14 - Wandelen in Dartmoor National Park - Gidleigh Park
Dag 15 - Reis naar Hampshire - Chewton Glen Hotel
Dag 16 - 17 - Genieten in Hampshire - Chewton Glen Hotel
Dag 18 - 19 - Verblijf in Sussex - Gravetye Manor
Dag 20 - Vertrek vanuit Engeland
Dag 21 - Aankomst

Dagprogramma

Dag 1 - Ferry naar Engeland

U rijdt in IJmuiden met uw auto op de ferry voor uw nachtelijke overtocht (duur circa 16:45 uur) naar Newcastle, gelegen in Noord-Engeland. 

Inclusief:

  • Ferry overtocht IJmuiden - Newcastle met DFDS inclusief diner en ontbijt

Dag 2 - Reis naar Lake District

U komt in de ochtend aan in Newcastle, gelegen aan de ruige kust  van Northumbria. U rijdt in ongeveer 2,5 uur naar uw accommodatie in het beroemde Lake District (merengebied) van Engeland.

Wilt u echter eerst meer van Northumbria genieten alvorens naar het Lake District te rijden, dan zijn er verschillende opties om op verkenning uit te gaan! Sla bijvoorbeeld bij het oude dorp van Hexham van de hoofdweg A69 af en rijdt de North Pennies Tour, waarbij u  één van Engeland's wildste en meest afgelegen heidevelden doorkuist en langs mooie oude dorpjes komt, zoals Stanhope. 

Een andere optie is om eerst in noordelijke richting te rijden om daar het spectaculaire ongerepte landschap van Northumberland National Park te bewonderen, dat grenst aan de Scotse grens. Dunham, gelegen ten zuiden van Newcastle, is met haar wonderschone kathedraal ook zeker het bezoeken waard!

Inclusief:

  • Overnachting in Gilpin Hotel inclusief ontbijt

Dag 3 - 4 - Merengebied van Engeland

Het merengebied van Engeland is prachtig! Vanuit het hotel heeft u mooie uitzichten over de tuinen. U bent hier nabij het spectaculaire Windemere Lake. Geniet van de natuurlijke omgeving, huur een boot of kajak en laat u in de avond optimaal verwennen in het Michelinsterren restaurant HRiSHi van het hotel. 

Er zijn vele verschillende pittoreske routes die u in het merengebied kunt rijden. Het noorden van het merengebied is erg mooi, parkeer bijvoorbeeld de auto in Keswick en maak fantastische wandeltochten in de omgeving.

Inclusief:

  • Twee overnachtingen in Gilpin Hotel inclusief ontbijt

Dag 5 - Selfdrive naar Wales

In ongeveer 3,5 uur rijdt u in zuidelijke richting naar Wales, een ander land maar ook onderdeel van het Verenigd Koninkrijk. Wales heeft een sterke Celtische oorsprong, indrukwekkende bergpieken, een pure kustlijn en vele prachtige kastelen en interessante ruïnes. 

Onderweg kunt u vanuit Lancaster even van de snelweg afwijken om de Ribble Valley te verkennen, gedomineerd door rivieren en oude dorpjes zoals Slaidburn. Bent u een Beatles fan? Overweeg dan een bezoek aan Liverpool, waar u meerdere Beatles bezienswaardigheden kunt bezoeken.

Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 6 - 7 - Snowdonia National Park

U verblijft in het noorden van Wales, dat zonder twijfel gedomineerd wordt door de hoogste berg van wales: Snowdon. Het bezoeken van het Snowdonia National Park is dan ook zeker een aanrader. U kunt vanuit Llanberis in circa 8 kilometer naar boven lopen. Ter alternatief kunt u ook op de historische Snowdon Mountain Railway trein stappen. Op weg naar Llanberis kunt u een stop maken bij Betws-y-Coed om in het Conwy Falls Forest Park de mooie waterval te bewonderen. 

Een andere historisch treintraject wordt uitgevoerd door Ffestiniog Railway, waarbij u vanuit Porthmadog Harbour een mooie route door de bergen maakt. 

Inclusief:

  • Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 8 - Reis door de Cotswolds

De selfdrive zet zich voort naar het hart van Engeland; de schilderachtige Cotswolds. Uw accommodatie bevindt zich in het noorden van de Cotswolds nabij Winchcombe, waardoor u deze dag al meteen volop kunt genieten van dit sublieme Engelse gebied, vol pittoreske dorpjes, charmante wegen en wonderschoon landschap.

De Cotswolds zijn een keten van kalkstenen heuvels die zich uitstrekt over circa 80 kilometer in noordoostelijke richting vanuit Bath. De grond is ideaal voor het houden van schapen en de grote rijkdom gegenereerd uit de middeleeuwse wolproductie hebben bijgedragen aan de bouw van majestueze kerken en landhuizen. Vele huizen zijn gebouwd uit het kalksteen van de heuvels, waardoor de dorpen prachtig samensmelten met het landschap.

Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 9 - 10 - Op ontdekking in de Cotswolds

Geniet ook deze dag van het charmante Cotswolds. Een greep uit mooie stenen dorpjes in deze streek zijn Winchcombe, Stow-on-the-World, Upper and Lower Slaughter, Sherborne en Bilbury.

Bewonder ook de prachtige architectuur van de indrukwekkende Tudor Manor Houses waar de Midlands zo bekend om staat, bijvoorbeeld in het prachtige Stratford-upon-Avon, of bezoek het magnifieke Warwick Castle uit de 14e eeuw.

Inclusief:

  • Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 11 - 12 - Historie in Bath

U rijdt in circa 1,5 uur naar het mooie Bath. Op loopafstand van het hotel ligt het prachtige centrum van de stad waar u kunt wegdromen naar o.a. de Romeinse tijden bij het beroemde Roman Baths warmwaterbron. Daarnaast zijn de Bath Abbey, de Royal Cresent en de Pulteney Bridge ook absoluut het bezoeken waard. 

Inclusief:

  • Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 13 - Cheddar Gorge en Devon

In ongeveer 3 uur rijdt u in zuidelijke richting naar uw volgende prachtige accommodatie, gelegen in het Dartmoor National Park. Onderweg naar Devon doorkruist u Wessex, waarbij u ten zuiden van de stad Bristol de Cheddar Gorge tegenkomt, een aanrader om doorheen te rijden. De B3155 is een nauwe, kronkelige weg waarbij kalstenen rotsen aan beide kanten steil omhoog toren.  Er is een museum, uitzichtpunt, verschillende grotten en de Cheddar Gorge Cheese Company waar u o.a. een kaasmaker op ambachtelijke wijze aan het werk kunt zien.

Duik de geschiedenis in bij de plaatsen Wells en Glastonbury, of maak een detour en bezoek de majestueuze kliffen van het Exmoor National Park. 

Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 14 - Wandelen in Dartmoor National Park

Dartmoor National Park is uiterst goed geschikt voor het maken van prachtige natuurwandelingen. Het uitgestrekte heidegebied worden gedecoreerd door eeuwenoude overblijfselen, zoals rotsmuren en ruïnes uit de Celtische periode. Daarnaast zijn er ook vele schilderachtige dorpjes, zoals Buckland-in-the-Moor om te bezoeken en kunt u genieten van watervallen en bosgebied. 

In de omgeving zijn er ook verschillende kastelen die u kunt bezoeken, zoals Castle Drogo, Powderham Castle, Buckfast Abbey en de ruïnes van Tintagel Castle (bekend om de King Arthur mythe). 

Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 15 - Reis naar Hampshire

De reis zet zich voort naar Hampshire waar aan de rand van het New Forest het exclusieve Chewton Glen te vinden is. De selfdrive duurt ongeveer 3,5 uur, maar onderweg kunt u een stop maken in het levendige Exeter, of om in Devon van de snelweg af te wijken en in Stourhead één van de mooiste Engelse voorbeelden van 18-eeuwse landschapsarchitectuur te bewonderen. De tuinen uit 1740 zijn adembenemend.

Inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt

Dag 16 - 17 - Genieten in Hampshire

Er zijn vele magnifieke hotels, echter maar een paar kunnen zichzelf echt Engels Original noemen. Chewton Glen is een typisch Engels, particulier luxueus Country House Hotel & Spa aan de rand van het New Forest bosgebied. Met één van Engeland's meest prachtige platteland aan de ene kant en de kalmte van de zee op maar een paar minuten van het hotel, heeft Chewton Glen een idyllische setting. 

In de omgeving zijn Christchurch, Bournemouth en Southampton in de buurt, en de dynamische stad Londen ligt op maar 2 uur rijden. U wordt hier echter omgeven door rust met weelderige tuinen, ongerept bosgebied en de prachtige Solente kustlijn. Ontspan aan het strand, maak mooie natuurwandelingen, of doe één van de vele watersporten.

Inclusief:

  • Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 18 - 19 - Verblijf in Sussex

Uw laatste bestemming staat alweer op het programma. In circa 2,5 uur rijdt u in oostelijke richting naar Sussex. Onderweg kunt u het mooie South Downs National Park bezoeken. 

Het historische hotel waar u de komende twee nachten verblijft wordt omgeven door 1.000 hectare aan betoverend landgoed. In het Michelinster-restaurant kunt u genieten van voortreffelijke culinaire gerechten. De mooie plaats Brighton ligt in de buurt en u kunt in de directe omgeving prachtig wandelen en paardrijden. Bij het Ashdown Forest kunt u het vogelleven bewonderen (inclusief ijsvogels, visarenden, zwaluwen, en nog veel meer). 

Inclusief:

  • Twee overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 20 - Vertrek vanuit Engeland

U neemt helaas weer afscheid van het prachtige en veelzijdige Engeland en Wales. U rijdt om Londen heen naar East Anglia om daar in Harwich de Stena Line ferry op te rijden en gedurende de nacht terug te varen naar Hoek van Holland (duur circa 8 uur).

De rit naar Harwich duurt ongeveer 2,5 uur, echter de ferry vertrekt pas laat op de avond. Mocht u nog geen genoeg hebben gehad van universiteitssteden rijdt dan eerst naar Cambridge voor een bezoek. Ga eventueel eten in het charmante dorpje Lavenham voordat u de laatste 60 kilometer naar Harwich rijdt om de veerboot op te rijden. 

Inclusief:

  • Ferry overtocht Harwich - Hoek van Holland met Stena Line

Dag 21 - Aankomst

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 4.695,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

• Ferry IJmuiden - Newcastle met DFDS met overnachting in een standaard tweepersoonshut met klein 2-persoonsbed en douche en toilet en inclusief standaard diner & ontbijt. Op basis van een standaard auto (tot 1.85 meter hoog en 5 meter lang)
• Ferry Harwich - Hoek van Holland met Stena Line met overnachting in een standaard tweepersoonsbuitenhut met benedenbedden en douche en toilet. Op basis van een standaard auto (tot 2 meter hoog en 4.7 meter lang)
• 16 overnachtingen in zeer goede en bijzondere Relais & Chateaux accommodaties op standaard tweepersoonskamers
• Alle maaltijden zoals genoemd in 'programma'
• Waardebon voor de Avila Boetiek t.w.v. € 30,-

Duurzame onderdelen van uw reis:
• Ferry overtochten i.p.v. internationale vluchten
• Bijdrage van € 10,- aan de Avila Foundation

Exclusief:

• Autotransport
• Upgrade kamertype
• Reis en/of annuleringsverzekering
• Persoonlijke uitgaven/fooien
• Eventuele vertrekbelasting bij verlaten bestemming
• Entreegelden nationale parken indien van toepassing
• Niet genoemde maaltijden en excursies
• Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
• Bijdrage SGR (€ 5,- per persoon)
• Administratiekosten (€35,- per boeking)

Avila Reizen regelt alles voor uw selfdrive Engeland en Wales Relais & Chateaux

Accommodaties

Gilpin Hotel & Lake House

Het Gilpin Hotel & Lake House ligt in het hart van Gilpin. De twee landgoederen worden van elkaar gescheiden, waarbij het Gilpin Hotel haar gasten een keuze geeft tussen een spa lodge of een tuin suite en over twee restaurants, een champagne bar, lounge en terrassen beschikt. Het Gilpin Lake House ligt op 100 hectare privéterrein en biedt om te overnachten junior suites, master of classic kamers. Het Lake House beschikt over haar eigen meer, boothuis, bubbelbad, sauna's en zwembad. Beide landgoederen bieden de perfecte mogelijkheid om Lake Windemere te verkennen.

Uw verblijf: 3 nachten

Palé Hall Hotel

Het Palé Hotel is een landhuis in Wales uit Victoriaanse tijd, gelegen in de Dee-vallei en omgeven door bosachtige tuinen die aflopen naar de oever van de rivier. Op korte rij-afstand ligt het prachtige Snowdonia Nationaal Park. De chique kamers beschikken over privébadkamers, luxueuze badjassen, karaffen, smart TV's, WiFi en Bluetooth. Het hotel is voorzien van een fine-dining restaurant met mogelijkheid tot High Tea in de middag. De omvangrijke tuinen zijn uiterst geschikt om te wandelen of te hardlopen. Het hotel is diervriendelijk en biedt voorzieningen voor honden.

Uw verblijf: 3 nachten

Buckland Manor

Buckland Manor ligt in het rustige dorp van Buckland, een paar minuten rijden van de plaats Broadway. Het hotel beschikt over 15 luxueuze kamers en suites die uitgerust zijn met ensuite badkamers. Bij aankomst worden gasten ontvangen met huisgemaakte koekjes. Buckland Manor biedt verschillende keuzes om te eten met een eigen restaurant, afternoon tea in de lounge of met privé diner mogelijkheden. Er is WiFi aanwezig en in de omgeving kunnen gasten wandelen en tennissen.

Uw verblijf: 3 nachten

The Bath Priory

The Bath Priory is een rustgevende plek op korte loopafstand van het Georgian stadscentrum van Bath. Het hotel beschikt over 33 luxueuze kamers en suites, welke prachtige uitzichten hebben over de tuinen van het hotel. Elke kamer is uniek gestijld en genoemd naar een bloem. In The Pantry kunt u genieten van drankjes en heerlijke cakes en het restaurant van het hotel biedt moderne Franse cuisine met magnifiek zicht op de mooie tuinen van het hotel. De tuinen vormen een integraal onderdeel van The Bath Priory, ter grootte van 4 hectare met o.a. een keukentuin, weiland en gazonnen met vele privé zithoekjes om te ontspannen. De Garden Spa beschikt over een binnenzwembad, een sauna en een stoom douche.

Uw verblijf: 2 nachten

Gidleigh Park

Gidleigh Park ligt aan de oever van de North Teign-rivier in Dartmoor Nationaal Park, Engeland. De kamers zijn individueel ingericht en er is WiFi aanwezig. Er is keuze uit suites, spa suites, master kamers en een zelfvoorzienende cottage. Het hotel beschikt verder over een restaurant en in de omgeving kunt u veel activiteiten doen, zoals wandelen, golf, vissen en tennis, en de mooie tuinen bezoeken.

Uw verblijf: 2 nachten

Chewton Glen Hotel

Chewton Glen is een indrukwekkend 5-sterren country house hotel met een bekroond restaurant, spa, fitness, buitenzwembad en 130 hectare aan landgoed om te verkennen. Verder beschikt het hotel over een golfbaan, 4 tennisbanen (zowel overdekt als buiten) en ligt het prachtige New Forest op maar 10 minuten rijden.

De elegante kamers zijn ruim opgezet en zijn voorzien van sateliet TV met DVD-speler, minibar en luxueuze badkamers. Enkele kamers beschikken over een balkon en uitzicht op de tuin. Het hotel ligt op minder dan een kilometer verwijdert van de kust en biedt daarnaast een exclusieve spa met sauna, stoomkamer, jacuzzi en massagebehandelingen.

Het bekroonde restaurant biedt 'fine dining' met een seizoensmenu gemaakt van lokale producten. Er is ook een lounge bar aanwezig en de Traditional Afternoon tea is een aanrader. Er zijn vele activiteten te doen, zowel bij het hotel als in de omgeving, zoals kleiduifschieten, paardrijden en vissen.

Uw verblijf: 3 nachten

Gravetye Manor

Gravetye Manor is een perfecte optie voor een landschappelijke Sussex verblijf. De accommodatie bevat 17 en-suite kamers die allen een eigen stijl hebben en voorzien zijn van TV's en docking stations, terwijl de suites over een zitkamer beschikken. Het restaurant biedt ontbijt en diner aan bereid met verse lokale ingrediënten. In de omgeving kunt u genieten van een bezoek aan de Kingscote Estate en wijngaard, het Wings-museum, of het bos van Ashdown.

Uw verblijf: 2 nachten

Bestemmingen

Windermere

Windemere ligt in het South Lakeland District of Cumbria in Engeland en is een populaire vakantieplaats die zijn naam ontleent aan het aanliggende meer; het grootste natuurlijke meer in het land. Met rustige baaien, beboste bergen en mooie eilanden, wordt het door velen als één van de mooiste plekken van het Verenigd Koninkrijk.  Verken het gebied per boot, kajak of maak een mooie hike. 

Voor families is het verkennen van de magische Hilltop Farm Cottage and Garden, bekend van de Beatrix Potter boeken, een leuke optie.  Wray Castle biedt daarnaast vele avonturen en activiteiten voor het gehele gezin (in plaats van voornamelijk antiek). De prachtige  Holehird Gardens zijn een aanrader voor ieder die van tuinen houdt.

Llandderfel

Het kleine dorpje Llandderfel ligt in de uitgestrekte en weelderige Dee-vallei in Wales. Het pittoreske dorpje beschikt over rustige nauwe straatjes, een gezellig dorpsplein en diverse wandelpaden langs de rivier. Verder is er een oude charmante burg over de Dee-rivier en is er in de omgeving het 19-eeuwse Palé Hall, dat nu een luxueus hotel is, maar tijdens de Eerste Wereldoorlog dienst deed als militair ziekenhuis. De kerk van Llandderfel, de Church of St Derfel, beschikt over magnifiek glas-in-lood raamwerk, genaamd 'Adoration of the Magi', dat zeker een aanblik waard is.

Cotswolds

De Cotswolds is een landelijk gebied in zuidcentraal Engeland dat delen van 6 graafschappen overlapt. het is een aangewezen gebied 'of Outstanding Natural Beauty' met glooiende kalkstenen heuvels die bedekt zijn met grassige weidevelden, berkbossen en velden vol wilde bloemen. Daartussen bevinden zich zowel schilderachtige dorpjes gebouwd van okergekleurde lokale kalksteen, een handelsmerk van deze regio, als grotere plaatsen zoals Cheltenham, beroemd om haar Regency-tijdperk architectuur, en Bath, beroemd om haar eeuwenoude Romeinse badhuizen. Minder bekende regionale parels zijn Stow-on-the-World, Chipping Campden en Nauntan.

Bath

Gelegen op de weelderige glooiende heuvels van de zuidelijke rand van de Cotswolds, is de historische Romeinse en Georgian spastad Bath al eeuwen een populaire bestemming. Vele reizigers komen hier ieder jaar weer om de elegante en glorieuze natuurlijke warmwaterbronnen, baden uit Romeinse tijd, fascinerende middeleeuwse gebouwen en statige Georgian architectuur  te bewonderen. Naast deze historische bezienswaardigheden, zijn de eeuwenoude straten van Bath gevuld met leuke boetiekwinkels, gezellige cafés en levendige bars, restaurants en clubs. Er is een Jane Austen tentoonstelling voor de liefhebbers en daarnaast zijn er vele kunstgallerijen, Gotische kerken en wonderschone parken om te bezoeken. Bath is zonder twijfel één van de meest romantische en charmantste steden van Engeland.

Dartmoor National Park

Dartmoor Nationaal Park ligt in een schilderachtig heidelandschap in het zuiden van Devon, Engeland, en is een beschermd gebied. Het is één van Engelands hoofdbestemmingen voor natuurliefhebbers en actievelingen die houden van wildwater raften en kanoën op de Dart-, Erme-, Tavy-, en Meavy-rivieren. Andere activiteiten die hier gedaan kunnen worden zijn wandelen en rotsklimmen op de ruige granieten rotsen van de Haytor, Hound Tor en The Dewestone bergen. Maar ook vissen voor forel of zalm in één van de mooie rivieren is mogelijk. het park beschikt over overblijfselen uit de Bronstijd, watervallen en historische abdijen.

Bournemouth

Bournemouth is een populaire kustplaats gelegen aan de zuidkust van Engeland en biedt mooie Victoriaanse architectuur, fantastische stranden en een levendig nachtleven bij The Triangle. In het historische centrum van de stad is de St. Peter kerk te vinden, dat met zijn 62 meter hoge torenspits een echte eye-catcher in de stad is. Daarnaast is hier ook het indrukwekkende Russell-Cotes Art Gallery & Museum te vinden. Bournemouth beschikt over ongeveer 11 kilometer aan zanderige kustlijn en de Pier bij Bournemouth Beach is een populaire keuze voor een familie uitje. Iets verder uit de stad ligt het Hengistbury Head Beach & Visitor Center, waar naast pittoreske stranden, ook veel informatie te vinden is over de geschiedenis van dit natuurgebied en waar vele watersportactiviteiten wordt aangeboden.

East Grinstead

Het historische dorpje East Grinstead ligt ongeveer 43 kilometer ten zuiden van Londen in de noordoostelijke hoek van Mid-Sussex en wordt omgeven door prachtig glooiend heuvellandschap, weelderige bossen en mooi platteland. Verken de verschillende trails door het Deers Leap Park, ga zeilen op het water van het Weir Wood Reservoir, of bewonder het vogelleven bij Ashdown Forest (inclusief ijsvogels, visarenden, zwaluwen, en nog veel meer). In de middeleeuwse High Street van het dorp vindt u prachtige historische gebouwen uit de 14e eeuw. Met de Bluebell Railway kunnen bezoekers per trein van uitzichten over het platteland genieten terwijl ze genieten van een heerlijke high tea. In de omgeving zijn er verschillende wijngaarden te vinden waar een proeverij gedaan kan worden.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!