Explore

Kroatië

Gelegen in het hart van Europa bevindt zich het prachtige Kroatië. Authenticiteit en pure schoonheid voeren hier de boventoon. Een samensmelting van Oost- Europese en Mediterrane invloeden, met een overvloed aan cultureel erfgoed en een overheerlijke keuken. Met uitlopers van de Andes, Adriatische kust, het Dinara gebergte en de oevers van de Donau zijn hier vele spectaculaire natuurparken te vinden gevuld met zeldzame flora en fauna. Kroatië staat voor kleinschaligheid, puurheid en onbeperkt genieten!

Laat je betoveren door deze veelzijdige bestemming. Maak mooie natuurwandelingen door het Plitvice Meren Nationaal Park vol met smaragdgroene meren en watervallen, of geniet van een traditioneel Kroatisch gerecht op een terras dat uitzicht heeft op de glinsterende Donau rivier. Verken de mooie onderwaterwereld in de azuurblauwe zee, of voel de onbegrensde mogelijkheden van een tocht per zeilboot.

In steden als Dubrovnik en Trogir is er genoeg aan cultuur te proeven met oude kloosters, Romeinse paleizen, bijzondere kastelen en trendy kunstenaars. In de vele UNESCO natuurparken komt een heel scala aan landschappen aan u voorbij, zoals sprookjesachtige bossen, kristalheldere riviertjes en ruige rosten, waar veel wildlife te vinden is. Verken zowel de bewoonde als onbewoonde eilanden van Kroatië en laat u verrassen door dit wonderschone, pure land!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl