Explore

Frankrijk

Frankrijk, het land van wijn en zonneschijn! Het land dat ligt tussen zeeën en bergketens is een geweldige reisbestemming om met de auto naar toe te reizen. Qua landschap is Frankrijk van alle markten thuis; steile rots kliffen, lange zandstranden, glooiende valleien, snelstromende rivieren, met sneeuw bedekte bergmassieven en sprookjesbossen. Gezellige authentieke dorpjes wisselen zich af met romantische steden. Er is historie te over in dit land en de Franse gastronomie is om je vingers bij af te likken. Het is hier optimaal genieten van de ‘Joie de vivre’!

Frankrijk is vol met charme, van de hoogste berg in Europa, de Mont Blanc, naar de schilderachtige kuststreek van de Provence. Ontspan in mooie wijngebieden, waar het leven een langzaam ritme volgt, met lokale markten, uitstekende wijnen en oude mannen die jeu de boules spelen. Duik de geschiedenis in bij de vele abdijen, kerken, kastelen en Romeinse monumenten, of bewonder kunst in het Louvre in Parijs. Ontdek de Bretonse kust met haar fantastische rots kliffen en azuurblauwe baaien.

Verken verborgen pareltjes, zoals vestingdorp La Couvertoirade, of het prachtige Parc du Pilat natuurpark. Ruik de heerlijke lavendelgeur in het zuiden van Frankrijk, terwijl het noorden de avonturier in u naar boven laat komen. Flaneer over de levendige boulevard van Nice, of geniet met uw voeten in het kristalheldere water van de Nideck waterval. En dit alles in combinatie met een overheerlijke lokale cuisine. Laat u betoveren door dit spectaculaire land, u komt ongetwijfeld tijd tekort!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl