Zambia Reizen

Ga in Zambia mee op wildlife-safari met een privéranger om luipaarden, neushoorns en hyena’s te spotten in één van de prachtige natuurgebieden. Onze Zambia reizen brengen u ook naar de imposante Victoria Falls, de breedste waterval van Afrika. Zambia is een zeer afwisselende reisbestemming, ideaal voor de natuurliefhebber.

Bijzondere Zambia reizen

Zambia is één van de landen in Afrika die nog steeds een ongerepte natuurbeleving biedt. Bovendien heeft het land ontzettend veel te bieden op het gebied van wildlife-safari. Het land kent een aantal nationale parken, elk met z’n eigen karakter. Het beroemdste nationale park is zonder twijfel het South Luangwa Nationaal Park. In dit park kunt u op zoek naar 4 leden van de Big Five, genieten van wonderschone natuur en bovendien ontspannen bij fijne accommodaties na de safaridagen. Een andere gigantische trekpleister van Zambia zijn de Victoria Falls. Deze watervallen zijn zeer spectaculair en adembenemend, en daarom ook meer dan de moeite waard om te bezoeken. De lokale bevolking is zeer gastvrij, wat bijdraagt aan een zeer fijne reiservaring!

Luipaard in South Luangwa

Zambia natuurreizen

Uw Zambia reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Zambia reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa. Zambia is een geweldige bestemming voor prachtige safari’s in de ongerepte Afrikaanse natuur.

Voorbeeldreizen Zambia

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Zambia, het land van adembenemend natuurschoon

Een safari door Zambia is er één als geen ander. De natuur heeft veelal een magisch karakter en wildlife komt er in groten getale voor. Zo ook in het bekendste nationale park van land, South Luangwa. Dit park ligt in het oosten van Zambia, nabij de grens met Malawi. U treft hier veel wildlife, waaronder veel katachtigen, zoals luipaarden.

Verder naar het zuiden treft u het Lower Zambezi Nationaal Park. Een uniek park, dat wordt gedomineerd door de Zambezi-rivier. Naast de klassieke game drives zijn hier ook mogelijkheden om het water op te gaan en kennis te maken met honderden vogelsoorten, krokodillen, nijlpaarden en veel ander wild.

Een ander schitterend nationaal park is Kafue Nationaal Park, dat op circa 2 uur rijden van hoofdstad Lusaka is gelegen. Geniet hier volop van game drives, wandelsafari’s en boottochten, terwijl u op zoek gaat naar verschillende dieren in een relatief onontdekt stukje Zambia.

De Victoria Falls vormen het ideale begin of einde van een reis door Zambia. Deze overdonderende waterval is niet te missen tijdens een reis door Zambia. In deze omgeving kunt u tevens genieten van spectaculaire activiteiten, zoals bungeejumpen of raften, maar ook voor een rustgevende sunset dinnercruise zit u hier goed.

Olifant in de Zambezi