Explore

Duitsland

Ons buurland Duitsland is gastvrij, multicultureel en biedt een enorme veelzijdigheid aan landschappen. Er heerst een lange en rijke culturele geschiedenis dat zich uit met een heel scala aan theaters en kunstmusea. In de steden is er voor ieder wat wils; van moderne tot urban en historische bezienswaardigheden. Iedere regio heeft haar eigen culinaire gerechten, tradities en gebruiken. Laat u verrassen door dit wonderschone land.

Bewonder de met sneeuw bedekte toppen van de Alpen in het zuiden van het land, terwijl u aan de noordkant met de veerboot naar het fascinerende waddengebied kunt varen. Dwaal in mysterieuze oerbossen, duik in de smaragdgroene Köningsee of maak een boottocht op kronkelige rivieren. Duitsland is prachtig met haar wijnvelden, azuurblauwe meertjes, bizarre rotsformaties, groene valleien en kuuroorden. Het land blinkt dan ook uit in diversiteit.

Laat u betoveren door fascinerende steden als Berlijn, Dresden en Bremen. Historisch erfgoed wordt gecombineerd met ultra moderne musea. Graffiti kunst en vintage kledingwinkels worden afgewisseld met schilderachtige lanen en barokarchitectuur. Duitsland is een land vol paleizen, kastelen, koepels en kerken. Aan de Oostzee kunt u genieten van overheerlijke gerookte visgerechten, terwijl u in Beieren wordt verwend door fluweelzacht kalfsvlees. Een geweldig land voor het opdoen van fantastische reiservaringen!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl