Duitsland Reizen

Ons buurland Duitsland is een gastvrije en multiculturele reisbestemming en biedt een enorme veelzijdigheid aan prachtige landschappen. In Duitsland heerst een lange en rijke culturele geschiedenis dat zich uit met een heel scala aan theaters en kunstmusea. Reis door de steden waar u zowel moderne als historische bezienswaardigheden treft. Laat u verrassen tijdens een rondreis door het wonderschone Duitsland!

Culturele Duitsland reizen

Bewonder de met sneeuw bedekte toppen van de Alpen in het zuiden van Duitsland, terwijl u aan de noordkant met de veerboot naar het fascinerende waddengebied kunt varen. Dwaal in mysterieuze oerbossen, duik in de smaragdgroene Köningsee, of maak een boottocht op kronkelige rivieren. Duitsland is prachtig met haar wijnvelden, azuurblauwe meertjes, bizarre rotsformaties, groene valleien en kuuroorden. Laat u betoveren door fascinerende steden als Berlijn, Dresden en Bremen. Graffiti kunst en vintage kledingwinkels worden afgewisseld met schilderachtige lanen en barokarchitectuur. Duitsland is een land vol paleizen, kastelen, koepels en kerken. Aan de Oostzee kunt u genieten van overheerlijke gerookte visgerechten, terwijl u in Beieren wordt verwend door fluweelzacht kalfsvlees. Een geweldig land voor het opdoen van fantastische reiservaringen!

De Eibsee in Duitsland

Duitsland rondreizen en self drives

Uw Duitsland rondreis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Duitsland reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Duitsland blinkt uit in het bieden van een zeer diverse ervaring van het land.

Voorbeeldreizen Duitsland

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Reizen naar Duitsland; verrassende veelzijdigheid

Duitsland is een verrassend veelzijdige bestemming en biedt het hele jaar wat wils voor iedere reiziger. Zo kunt u de culturele aspecten van de grote Duitse steden leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan hoofdstad Berlijn, waar nog steeds sporen van de roerige geschiedenis te zien zijn, of aan Frankfurt, waar u wordt overspoeld door de aanwezigheid van de vele musea.

In het westen van het land kunt u kennis maken met de zogeheten Industrie-Kultur. Vele fabrieken en oude gebouwen zijn omgetoverd tot een tentoonstellingen, die een inkijkje geven in het verleden. U ziet oude machines en vaak kunt u vanaf een hoger punt de weide omgeving bekijken.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een verblijf in de natuur, dan zit u in het zuiden van Duitsland helemaal goed. Met de aanwezigheid van het magische Zwarte Woud en de imposante Duitse Alpen is er zowel tijdens de zomer- en wintermaanden genoeg te ontdekken. Of dat nu te voet is, of op de skilatten.

Duitsland is ook een land van culinaire hoogstandjes. Elke regio kent z’n eigen smaken. In het noorden worden de gerechten veelal beïnvloed door vis, terwijl kalfsvlees de gerechten in Beieren domineert. En natuurlijk mag een goed glas Duitse wijn of bier niet ontbreken!

Berlijn by night