Ethiopië Reizen

Ethiopië is een wonderbaarlijk land, waar Afrika op z’n puurst ervaren kan worden. Het wordt door velen dan ook bestempeld als mooiste reisbestemming van het continent. In Ethiopië treft u ruige bergen, eeuwenoude ondergrondse kerken en traditionele stammen. Een reis door Ethiopië is met recht een waar avontuur!

Authentieke Ethiopië reizen

Wanneer u door Ethiopië reist, valt u van de ene verbazing in de andere. In het noorden treft u ruige bergen en mooie meren. Bezoek zeker het Simien-gebergte, waar bergtoppen tot een hoogte van meer dan 4.000 meter rijken. Verder mag een bezoek aan Lalibela niet ontbreken. U kunt hier indrukwekkende rotskerken aanschouwen. In het zuiden van Ethiopië vindt u nog vele authentieke en kleurrijke stammen. Dit zijn stammen die nog steeds volgens bepaalde tradities leven en dat maakt het erg bijzonder. Naast de culturele experiences is er ook voldoende natuur te zien. Zo kunt u in de Bale Mountains, met een beetje geluk, de met uitsterven bedreigde Ethiopische wolf spotten. Een unieke ervaring!

Lalibela

Ethiopië ontdekkingsreizen

Uw Ethiopië reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Ethiopië reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Ethiopië is de ideale bestemming om kennis te maken met authentieke volkeren.

Voorbeeldreizen Ethiopië

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Ethiopië, het land van kleurrijke culturen

Ethiopië wordt vaak over het hoofd gezien en dat is onterecht! Met zijn buitengewone natuur, unieke wilde dieren en fascinerende historische en culturele erfgoed is Ethiopië een zeer boeiende reisbestemming. Zo treft u in het noordelijke deel van het land een rijkdom aan culturele schatten.

In de stad Lalibela bevinden zich meerdere bijzondere kerken. Vele van deze kerken zijn uitgehouwen in de steile hellingen van bergen in de directe omgeving van de stad. Ook in de stad Gondar treft u prachtige en historische gebouwen, die een bezoek zeker waard zijn.

Voor wildlife zit u onder meer goed in de adembenemende Simien Mountains. U heeft hier een aanzienlijke kans om de Gelada-baviaan te spotten, die alleen in Ethiopië voorkomt. Bovendien is de natuur werkelijk wonderschoon.

Nabij het stadje Bahir Dar, gelegen aan het Tana-meer, kunt u een bezoek brengen aan de Blue Nile Falls. Een spectaculaire waterval te midden van de Blauwe Nijl. Een absolute aanrader!

Verder naar het zuiden komt u in een gebied waar veel inheemse stammen wonen. U kunt hier de lokale bevolking ontmoeten en soms is het zelfs mogelijk om te overnachten bij de mensen thuis. Ervaar optimaal de Ethiopische gastvrijheid!

Blue Nile Falls