Explore

Ethiopië

Ethiopië is een wonderbaarlijk land, waar Afrika op z’n puurst ervaren kan worden. Het wordt door velen dan ook bestempeld als mooiste land van het continent. U treft er ruige bergen, eeuwenoude ondergrondse kerken en traditionele stammen. Een reis door Ethiopië is met recht een waar avontuur, die iedere Afrika liefhebber eens ervaren moet hebben!

Wanneer u door Ethiopië reist, valt u van de ene verbazing in de andere. In het noorden treft u ruige bergen en mooie meren. Bezoek zeker het Simien gebergte, waar bergtoppen rijken tot meer dan 4000 meter hoogte. Bovendien komt hier de zeer bijzondere gelada baviaan voor. Verder mag een bezoek aan Lalibela niet ontbreken. U kunt hier indrukwekkende rotskerken aanschouwen, die het absolute hoogtepunt van deze regio vormen. Overigens leent het gebied zich ook ideaal om mooie wandelingen te maken.

In het zuiden van Ethiopië vindt u nog vele authentieke, kleurrijke stammen. Dit zijn stammen die nog steeds volgens bepaalde tradities leven en dat maakt het erg bijzonder. Voor een echte authentieke ervaring kunt u ook een nacht met een stam doorbrengen. Probeer ook zeker een van de lokale vismarkten te bezoeken, een echte aanrader! Naast de culturele experiences is er ook voldoende natuur te zien. Zo kunt u in de Bale Mountains, met een beetje geluk, de met uitsterven bedreigde Ethiopische wolf spotten. Een unieke ervaring!

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 785 18 57 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om je droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 785 18 57 Mail ons op: info@avilareizen.nl