Jamaica Reizen

Welkom in Jamaica! Het land van rum en reggae; het Caribische eiland heeft echter nog veel meer te bieden. Ontdek tijdens een reis in Jamaica de verborgen baaien en groene regenwouden in het bergachtige binnenland. De glinsterende watervallen en pittoreske dorpjes maken van Jamaica één van de meest veelzijdige parels van de Caribbean. Jamaica is een reisbestemming met idyllische stranden, aanstekelijke beats en een verrukkelijke lokale keuken.

Paradijselijke Jamaica reizen

De mogelijkheden in Jamaica zijn oneindig. Stap in de voetsporen van Bob Marley en laat u meeslepen in het ritme van de muziek in de omgeving van Kingston. Ontdek het Blue Mountains National Park en verbaas u tijdens één van de wandelingen over de kleurrijke inheemse vogels. Een kennismaking met de Marrons mag hierin natuurlijk niet ontbreken. Stap op een bamboevlot en maak een tocht over de Rio Grande-rivier en sluit af met Jamaicaanse koffie. Ontdek het groene hart Ocho Rios en geniet van het uitzicht over de kust bij Mystic Mountain. Een unieke ervaring wacht op u bij glinsterende watervallen van Dunn’s River Falls. Bezoek het Nationaal Museum West, of droom weg op de witte zandstranden in Montego Bay. Ontdek de mangrove gebieden in Black River en spot krokodillen tijdens een bootsafari. Het glasheldere zeewater in Negril verleid u tot snorkelen. Het is een ideaal eiland om met een huurauto te ontdekken. Voel onderweg de warmte van de Caribbean.

Jamaica strand

Jamaica privéreizen en selfdrives

Uw Jamaica reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Jamaica reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Jamaica leent zich uitstekend voor een selfdrive, of als fantastische reisbestemming voor strandliefhebbers.

Voorbeeldreizen Jamaica

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Caribische parel Jamaica

Ontdek veelzijdig Jamaica! De magische aantrekkingskracht van Montego Bay met haar beroemde stranden. Port Antonio met haar ongerepte, weelderige natuur. Dompel uzelf onder in de indrukwekkende omgeving van de Blue Mountains of in het rustige water van de Blue Lagoon.

Ocho Rios is het groene hart; tropisch groene heuvels rijken hier tot aan stralende witte stranden. De plaats is vol beweging en activiteit en is een perfecte uitvalsbasis om het eiland tijdens dagexcursies te verkennen.

Buiten de fantastische stranden is Jamaica ook een geweldige bestemming voor natuur- en vogelliefhebbers. Merlins, valken en de ijsvogel laten zich hier graag zien. Jamaica, land van ‘Wood and Water’, staat bekend om haar vele rivieren met schitterende watervallen. De ene waterval ligt iets meer afgelegen dan de andere of heeft hogere of juist lagere cascades. Jaimaca is verrijkt met diversiteit. Kingston is de grootste Engelstalige stad in het Caribisch gebied; een kosmopolitische, levendige en jong mekka van de traditionele cultuur.

Zo divers als de natuur zijn ook de geschiedenis en cultuur van de verschillende regio’s in Jamaica. De geschiedenis van Jamaica is rijk en levendig en spreekt van ervaringen, ontberingen en welvaart. De vastberadenheid van haar bewoners zorgen voor groei. Op culinair gebied is Jamaica eenvoudig en vaak pittig gekruid. Fruitliefhebbers zitten op Jamaica goed, hier maakt u kennis met allerlei exotische vruchten. En de overheerlijke rum mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Blue Mountains in Jamaica