Montenegro Reizen

Montenegro is een authentieke Europese reisbestemming waar u volop kunt genieten van ongerepte natuur. Het land op de Balkan beschikt over een ruig berglandschap, kristalheldere meren, pittoreske dorpen en een schitterende kustlijn aan de Adriatische Zee. Reis met ons mee naar Montenegro en laat u verbazen!

Montenegro natuur- en cultuurreizen

Voor natuurliefhebbers is Montenegro een echte parel in het zuiden van Europa. Het land beschikt over vijf nationale parken, waarbij u in het magnifieke Durmitor Nationaal Park de indrukwekkende Tara Canyon vindt, de tweede diepste kloof ter wereld. De Tara rivier snijdt hier met haar smaragdgroene water dwars door het weelderig beboste heuvellandschap. Maak een boottocht over het Skadar-meer; één van de mooiste plekken in Montenegro. In Montenegro vindt u bijzondere grotten die u kunt bezoeken, zoals de blauwe grot op het schiereiland Lustica. Cultuurliefhebbers komen in Montenegro niets te kort met schitterende steden als Kotor, Perast en Stari Bar. Bezoek de Budva Rivièra voor de beste stranden van het land.

Montenegro - Kotor kathedraal

Montenegro ontdekkingsreizen

Uw Montenegro reis wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Met Avila door Montenegro reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties, een ontspannen reistempo, de hoogtepunten net op een andere manier beleven en verborgen pareltjes weg van de massa! Montenegro is de ultieme bestemming voor een authentieke ontdekkingsreis.

Voorbeeldreizen Montenegro

Laat u inspireren door onze voorbeeldreizen met de verschillende reistypes Authentique (met nadruk op het echt beleven van de bestemming), Boutique (met oog voor comfort) en Unique (the sky is the limit!). Natuurlijk maken we de reis graag geheel voor u op maat.

Neem contact op voor uw droomreis!

Wanneer u nog vragen heeft, nog niet precies weet wat u wilt of wanneer u uw reisplannen door ons wilt laten toetsen, kunt u met al uw vragen bellen naar 023 221 08 00 of mailen naar info@avilareizen.nl. Tevens kunt u een persoonlijke afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Haarlem. We helpen u graag om uw droomreis te realiseren.

Bel ons op: 023 221 08 00 Mail ons op: info@avilareizen.nl
 

Heeft u vragen?

Mail Mij! Bel mij!

Montenegro; avontuurlijk en onbekend

Het kleine land Montenegro is één van de pittoreske Balkanlanden en gelegen in Zuidoost-Europa. Dit spectaculair schilderachtige land heeft prachtige stranden omzoomd door de kristalheldere Adriatische Zee, een adembenemend schilderachtig landschap bezaaid met charmante middeleeuwse dorpjes en ruige bergen in het binnenland. Montenegro heeft een rijke culturele geschiedenis, waarvan sommige kunnen worden bekeken in kleurrijke orthodoxe kloosters, in de mozaïekvloeren van Romeinse villa’s, sierlijke katholieke kerken, indrukwekkende moskeeën en oude forten. Tijdens een reis door Montenegro kunt u genieten van een scala aan activiteiten, waaronder het ontdekken van het woud van Biogradska Gora, het verkennen van de majestueuze bergen Prokletije en Durmitor, evenals mountainbiken, kajakken, wandelen en paardrijden.

Absolute aanraders zijn het bezoeken van het romantische Budva, vanwaar ook de prachtige stranden van de Budva Rivièra te verkennen zijn. De oude binnenstad van Kotor staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst en heeft een Venetiaanse invloed. De vele nationale parken van het land bieden een heel scala aan schitterende natuur. Het Lovcen Nationaal Park, Lake Skadar Nationaal Park en het Durmitor Nationaal Park zijn fantastische plekken om van de natuurpracht van het land te genieten. Montenegro beschikt ook over ongerepte parels, zoals de Nevidio Canyon, de oerbossen van Biogradska Gora en de zoutpannen bij Ulcinj.

Montenegro - Lake Skadar NP